Szerelő hívása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Makó

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:257
Dr. Zeke Karev-Vaughn

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Makó «

Ötleted leírása

» Szerelő hívása NPC-vel. Minden frakciónak van egy NPC-je, ami egyben Ügyeletes / Portás, amivel az éppen fent lévőknek lehet üzenni. Van egy ilyen a szerelő telepeken is, viszont a zárt MLO-n belül. Az ötletem annyi lenne, hogy kellene egy ugyanilyen emberke a szerelő telepeken kívülre is, hogy lehessen üzenni a szerelőknek. Tudom van a hirdetés, de jópár embernek ki van kapcsolva az SMS, így nem látja. Ha ez megvalósításra kerülne, talán a szerelős hirdetés is kevesebb lenne. «


Csatolmányok

» --- «

Egyéb megjegyzések

» Makó szerint ennek sokan örülnének. «



 

gyula8

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:210
Ashley Anderson
én támogatom! igy délelőtt koradélután amikor nincsenek nyitva a telepek de van online valaki a frakiból akkor tud róla értesülni hogy van e valaki akinek szerelésre van szüksége és nem kell bent lenni a telepen hozzá
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:815
Egyáltalán nem támogatom. Kell a két szerelőtelepnek egy nyitvatartás, amit be is tartanak. Azon túl pedig semmiképp nem kell npc. Igen bosszantó a lemerült akksi, a lyukas kerék kitört lámpa. Ki kell építeni a kapcsolatot a szerelővel aki munkaidőn kivül kimegy hozzád, vagy fogad a telepen.
 

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:79
Dex van den Berg
Én személy szerint támogatni tudom. -Szerintem senkinek nem ártana egy-egy NPC a telephely előtt. -Illetve bőven van olyan helyzet mikor nincs szerelő szolgálatban. Egy szó mint száz. -Támogatom!
 

JakeFury

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Ajredzsi Stevens
Abszolút támogatom!
Kell egy nyitvatartás a szerelőtelepeknek?! Azért ne feledkezzünk már meg róla, hogy ez egy játék, és nem az esetleges kötöttségek miatt ül a gép elé az ember játszani. Abból jut a hétköznapokban is.
Nyilván, ha valaki ....nak áll, az ne csodálkozzon, ha meg...ák, azaz, ha valaki szerelőt alakít, akkor az vállalja is a szerepkörét, és, ha fent van lássa is el, de azért Ő is csak élményre vár és egy üres szerelőtelepen nem minden esetben élmény campelni. A kontra meg ugye, hogy általában kora reggeli óráktól a kora délutánig esély sincs javittatni. Tehát valami köztes megoldás mindenképpen elkél. Nyilván lehet mondani, mert ne romboljuk már az RP élményt, de azért személyszerint az sem nagy RP, hogy előre megírt me-k alapján letudják a szerelést sokan. TISZTELET a kivételeknek innen is, mindegyik szerelőbrigádba. ♥️

TÁMOGATOM!
 

Kotten

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Joseph Bregovic
Teljesen egyetertek azzal amit Fater irt.
Szerelokent ezt a dolgot EGYALTALAN NEM TAMOGATOM!!!

Mindennap vannak szerelok, ( sokszor ejszaka is, Ma pl 24oras dutyt tolt harom szerelo is)

Lehet, hogy eltelik egy ora ugy hogy nincsen szerelotelep nyitva reggel, viszont en ugy vagyok vele, hogy az a jatekos megtudja varni amig nyitva lesz az adott telep, delutani illetve esti orakban mindig van nyitva telep. (Egy két eset volt amikor nem volt nyitva más rp miatt). Ahogy feljebb is irtak, nagyon szivesen beallunk dutyzni szerelni, mert szeretjuk! (Ezt szerintem kijelenthetem a tobbiek neveben is.)
Viszont van hogy lehuz egy ember 3ora dutyt, utana elmenne szivesen kicsit mast rpzni, barataival vagy ugy barkivel, hogy kikapcsolodjon, kozbe a masik szerelo is lehuzta az 5oras dutyjat o is lepne, kicsit bezarjak a telepet ez miatt. Elnezest de szerintem nem dol ossze a vilag, mert serult a karosszeria es akkor “most azonnal meg kell szerelni mert igy ez nem jo”..Ezt turelmesen kell kezelni szerintem, vagyis kéne”
Aztan utana hirtelen bedutyzunk 7-en esti oraba ( amikor altalaban sokan vannak fent ), es akkor nezzuk egymast, mert 5percenkent jon egy auto. Amivel nincs is baj felreertes ne essek, csak arra akartam kilyukadni hogy nagyon hullamzoan jonnek az emberek szereltetni, 110playernel van hogy 5percenkent jon be egy auto, 44playernel meg 2percenkent jon be 1-2auto egyszerre. Valtozo. Es ezzel sincs baj, es tenyleg nagyon szivesen megcsinaljuk mindenki autojat, csak egy kis turelmet kernek mindenkitol.

Ezert nem is szeretnem ha lenne NPC, mert mi szeretnenk rpzni veletek ahogy szereljuk a kocsit es kozbe el rpzunk. (Laikusok szemebe a szerelo rp csak Pda atadas es ennyi, AMI szerintem egyaltalan nem igaz).
En szemelyszerint alig varom az ugyfeleket hogy bejojjenek es szereles kozben bevonom oket az rpbe, kozbe jokat nevetunk rohogunk, talan remenykedem benne hogy OOC is boldog szajizzel tavozik a szereles utan.
(szerencsere mar nagyon sok emberrel lehet szereles kozben rpzni<3)

Ha zarva a telep, de online van egy szerelo, akkor biztosan be fog allni dutyba, vagy eppen dutybol jott, csak van egy masik rp szala is amit szeretne folytatni a telepen kivul. Igy ha az npc ertesitest kuldene neki hogy “egy telepen varakozo lakos szereltetest szeretne” akkor se tudna menni mindenbizonnyal egy rp szal kozepette, nem fogja vagy nem biztos hogy megtudja szakitani azt azonnal.

Amit Fater kifejtett, az valamilyen szinten mukodik, nem egyszer ketszer kapok uzit Fn-en, hogy ha lenne egy szereles stb lemerult az akksi tudnal e segiteni, es mindig megoldjuk ilyenkor, es kontaktolunk, spanolgatunk, megismerjuk egymast es jon egy ujabb rp szal ebbol aminek baromira orulok, es probalom tovabb vinni. Tehat ez mukodik, es tudommasom szerint mas szerelo tarsaimra is rair nehany ugyfel szereltetes miatt, amit szinten pozitivan fogadnak.


Ez az en velemenyem, ekezetek hianyaert elnezest kerek, telorol voltam.
 

Patrick

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Volt olyan, hogy hetekig nem tudtam használni az egyetlen összespórolt autómat, mert amikor fent voltam sosem volt szerelő és nem tudtam forgalmit csináltatni rá. A karakterem meg nem fog forgalmi nélkül járni, mert nem aktív valaki.
Meg egyébként, ahogy Makó barátom az ötletében le is írta, 'amit valószínüleg nem olvastál el a véleményed alapján' az NPC nem automatikus szerelésre szolgál, hanem arra, hogy értesítsen egy szerelőt, hogy valaki a telepen vár előtte.
 

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:630
Maurizio Mancini
Az üzenet hagyás miatt az NPC ötletét támogatom! De amúgy jelenleg is több módon el lehet érni a szerelőket például FN-en vagy az 353-as melléken. Viszont azt a játékosok is beláthatnák, hogy 0-24 nem tudunk nyitva lenni. Tegnap 3 tagunk is 24 órás dutyt csinált, de sajnos a frakciótagok tanulnak, dolgoznak és IRL életük is van, így nem tudunk mindig nyitva lenni. Délután és este felé pedig szinte mindig nyitva vagyunk.
Frakciók ki, bizniszek be. Szerelő biznisz kell ide.
Ezt pedig ha komolyan gondoltad az rendkívül szomorú, viccnek pedig gyenge.
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Bizniszbe kellene tenni a szerelő telepeket és nem frakcióra. Nem látom, hogy valaki miért nem szerelhet, mint civil. Miért kell ehhez frakcióba menni és elkötelezni magad teljesen. Sok-sok játékos elmegy szerelőnek és meg is ragad ott, mert nincs lehetősége mellette mást csinálni - mert szerelő.

Nem látom egy rendőr vagy egy tűzoltó miért ne mehetne el másodállásba bizniszbe szerelőnek. Minek erre frakció ráadásul kettő is. Vagy illegál karakterek akár. Nem tudom felfogni. Ezt a szintű sarkalatos gondolkodást 2023-ban. Az emberek 2/3-a szerintem azért megy szerelőnek, mert fingja nincsen arról mit akar kezdeni magával, vagy csak pénz kell neki. Erre érdemes tartani kettő frakciót? LOL.

Változatos az RP? Képzelem. Ne vegyül el tőlük az RP-t? Ha-ha. Mintha bizniszbe nem mehetnének el szerelni, ha akarnának. Csak mondjuk mellette kipróbálnának mást is, amiről fogalmuk sincsen, hogy tetszene-e nekik. És nem is fogják megtudni amúgy, mert a szerelők maradnak, mert nem vesszük el az RP-t. De azért mellette megint pityergünk, mert sosincs szerelő nem tudjuk megszerelni a kocsit nem tudunk forgalmiztatni.

Tök jó, hogy favágó, kamionos, juharos, farmos bizniszt tudunk csinálni. Bort csinálni tudunk. De olyan bizniszt nem csinálunk, ami RP-t teremt, mert szerelő frakció.


((Még az NPC alapú rendszerrel sem lenne baj a player alapú mellett. Ha nincs szerelő 50%-al drágább az ár vagy tudom is én.))


Legyenek akkor szerelőtelepek. Mert nullánál is kisebb az esélye, hogy ebben a rendszerben változás lesz. De akkor fogadjuk el ezeket is mellé.
 

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:79
Dex van den Berg
Az üzenet hagyás miatt az NPC ötletét támogatom! De amúgy jelenleg is több módon el lehet érni a szerelőket például FN-en vagy az 353-as melléken. Viszont azt a játékosok is beláthatnák, hogy 0-24 nem tudunk nyitva lenni. Tegnap 3 tagunk is 24 órás dutyt csinált, de sajnos a frakciótagok tanulnak, dolgoznak és IRL életük is van, így nem tudunk mindig nyitva lenni. Délután és este felé pedig szinte mindig nyitva vagyunk.

Ezt pedig ha komolyan gondoltad az rendkívül szomorú, viccnek pedig gyenge.
24 órás dutyba. -Oké és? Hajnali 1-től reggel 8-ig ki megy szereltetni? Nincs senki kényszerítve arra hogy ilyet tegyen. -Szép és jó de akkor sem értem hogy valakinek miért ártana az hogyha kint lenne 1-1 NPC..
 

Rivera

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Dominic Rivera

((Még az NPC alapú rendszerrel sem lenne baj a player alapú mellett. Ha nincs szerelő 50%-al drágább az ár vagy tudom is én.))


Legyenek akkor szerelőtelepek. Mert nullánál is kisebb az esélye, hogy ebben a rendszerben változás lesz. De akkor fogadjuk el ezeket is mellé.
Szerintem nagy kiesés lenne a telepeknek, és akkor méginkább hajtva lnnének akk meg nem lesz velük olyan jó a RP
 

Olajos

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Oliver Banks
Egyetértek Demzsivel abban, hogy a szerelő nem egy frakció kellene legyen, hanem mondjuk egy NPC, vagy biznisznek. A két szerelő FK-ban lévő jelenlegi tagok feltudnák tölteni a létszámhiányban szenvedő frakciókat, és több RP lehetőség születhetne mivel szerintem annak nincs értelme hogy a kocsival RP-zik valaki, míg a másik fél AFK-ol közben és megvárja hogy végezzen a szereléssel. Nem hiszem hogy az autószerelésből lesz valakinek maradandó RP élménye 2023-ban.
 

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:262
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Helló! Megkérném a kedves kommentelőket, hogy bármennyire szépen fejtik ki a véleményüket, ne térjenek el a téma eredeti tárgyától, ami nem más, mint hogy NPC-vel is lehessen hívni szerelőt. További kellemes napot kívánok!
 

Peter1994

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Egyáltalán nem támogatom. Kell a két szerelőtelepnek egy nyitvatartás, amit be is tartanak. Azon túl pedig semmiképp nem kell npc. Igen bosszantó a lemerült akksi, a lyukas kerék kitört lámpa. Ki kell építeni a kapcsolatot a szerelővel aki munkaidőn kivül kimegy hozzád, vagy fogad a telepen.
Én nem támogatom de nem is ellenzem inkább tartózkodom. A Sunrise-nál meg volt adva, hogy x órától 22:00-ig volt nyitva. Volt amikor záráskor jöttek páran és a szerelő még vissza öltözött és megszerelte az autókat aztán ismét bezárt. De amúgy ott a telefon névjegyzékében a szerelők száma. Mondjuk azt nem tudom, hogy csak dutyban lévő szerelők látják e ha azon hív valaki szerelőt.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó