Teljesen egyetertek azzal amit Fater irt.
Szerelokent ezt a dolgot EGYALTALAN NEM TAMOGATOM!!!
Mindennap vannak szerelok, ( sokszor ejszaka is, Ma pl 24oras dutyt tolt harom szerelo is)
Lehet, hogy eltelik egy ora ugy hogy nincsen szerelotelep nyitva reggel, viszont en ugy vagyok vele, hogy az a jatekos megtudja varni amig nyitva lesz az adott telep, delutani illetve esti orakban mindig van nyitva telep. (Egy két eset volt amikor nem volt nyitva más rp miatt). Ahogy feljebb is irtak, nagyon szivesen beallunk dutyzni szerelni, mert szeretjuk! (Ezt szerintem kijelenthetem a tobbiek neveben is.)
Viszont van hogy lehuz egy ember 3ora dutyt, utana elmenne szivesen kicsit mast rpzni, barataival vagy ugy barkivel, hogy kikapcsolodjon, kozbe a masik szerelo is lehuzta az 5oras dutyjat o is lepne, kicsit bezarjak a telepet ez miatt. Elnezest de szerintem nem dol ossze a vilag, mert serult a karosszeria es akkor “most azonnal meg kell szerelni mert igy ez nem jo”..Ezt turelmesen kell kezelni szerintem, vagyis kéne”
Aztan utana hirtelen bedutyzunk 7-en esti oraba ( amikor altalaban sokan vannak fent ), es akkor nezzuk egymast, mert 5percenkent jon egy auto. Amivel nincs is baj felreertes ne essek, csak arra akartam kilyukadni hogy nagyon hullamzoan jonnek az emberek szereltetni, 110playernel van hogy 5percenkent jon be egy auto, 44playernel meg 2percenkent jon be 1-2auto egyszerre. Valtozo. Es ezzel sincs baj, es tenyleg nagyon szivesen megcsinaljuk mindenki autojat, csak egy kis turelmet kernek mindenkitol.
Ezert nem is szeretnem ha lenne NPC, mert mi szeretnenk rpzni veletek ahogy szereljuk a kocsit es kozbe el rpzunk. (Laikusok szemebe a szerelo rp csak Pda atadas es ennyi, AMI szerintem egyaltalan nem igaz).
En szemelyszerint alig varom az ugyfeleket hogy bejojjenek es szereles kozben bevonom oket az rpbe, kozbe jokat nevetunk rohogunk, talan remenykedem benne hogy OOC is boldog szajizzel tavozik a szereles utan.
(szerencsere mar nagyon sok emberrel lehet szereles kozben rpzni<3)
Ha zarva a telep, de online van egy szerelo, akkor biztosan be fog allni dutyba, vagy eppen dutybol jott, csak van egy masik rp szala is amit szeretne folytatni a telepen kivul. Igy ha az npc ertesitest kuldene neki hogy “egy telepen varakozo lakos szereltetest szeretne” akkor se tudna menni mindenbizonnyal egy rp szal kozepette, nem fogja vagy nem biztos hogy megtudja szakitani azt azonnal.
Amit Fater kifejtett, az valamilyen szinten mukodik, nem egyszer ketszer kapok uzit Fn-en, hogy ha lenne egy szereles stb lemerult az akksi tudnal e segiteni, es mindig megoldjuk ilyenkor, es kontaktolunk, spanolgatunk, megismerjuk egymast es jon egy ujabb rp szal ebbol aminek baromira orulok, es probalom tovabb vinni. Tehat ez mukodik, es tudommasom szerint mas szerelo tarsaimra is rair nehany ugyfel szereltetes miatt, amit szinten pozitivan fogadnak.
Ez az en velemenyem, ekezetek hianyaert elnezest kerek, telorol voltam.