Szállítmányozó cégek változtatási javaslatai

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Maurizio Mancini / poqu11 «

Ötleted leírása

» Az 50%-os részesedés maximum visszaállítása egy jó irány a cégek számára, viszont véleményem szerint egyéb módosításokra is szükség lenne, hogy a szállítmányozó cégek azonos szintre tudjanak kerülni a fatelep és a mezőgazdasági cégekhez képest. A legnagyobb probléma továbbra is a munkaerő hiány, melyet a lvl 10-es minimum követelmény okoz. A vezetőségre bízom, hogy hányas szintet határoznak meg, de a szintkövetelmény átgondolása szükséges, én lvl 5-öt javasolnám. Ezzel nem azonnal, de sokkal hamarabb munkába tudna állni akár egy új játékos, akár egy másodlagos karakter, akinek még szüksége van pénzre. A lvl 10 ugye több mint 10 ezer perc ez nem 1-2 nap alatt jön össze. A másik javaslatom a telephelybérlés árának átgondolása. Jelenleg egy napra 17 ezer dollár kibérelni a telepet (az én esetemben), viszont ez egy hétre 119 ezer dollárt jelent. Ez még nem is tűnhet így soknak, ha a cég dolgozói 210 fuvart teljesítenének viszont a reálitás az, hogy egy héten maximum 20-30 fuvart sikerül levinni, ami jelenleg a bevétel nagy részét (sokszor az egészet) el is viszi a 22%-os iparűzési adóval együtt. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» :alien: «

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Poqu, szia. Ne feledd, a cégtulajdonosnak is dolgoznia kell, hogy hatékony legyen, bevételi szempontból. Ezt már megvitattuk, hogy ha te is lenyomod a 30 fuvar javát, akkor több pénz marad neked is, nekik is, cégnek is, mindenkinek is!
Ne a sült galambot várd, tegyél érte, hogy legyen pénzed.
Üdv.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
A lvl10-es követelmény tényleg durva. Annyi idő alatt megszeded magad mint a szar, utána meg minek menjek kamionozni? Level 5-ös szintet 51 óra alatt lehet teljesíteni ami már rögtön barátibb. Viszont véleményem az, hogy minden ilyen cégtípusnak legyen hátránya és előnye. Ha mindenből ugyan annyit, ugyan annyi idő alatt lehet kihozni az egész értelmét veszti, szóval nem elég a többi foglalkozáshoz viszonyítani és balanszolni a kamionos munkát. Minden ilyen tevékenységet a saját maga mezején kell finomhangolni. Összességében támogatom.

(lvl10 az 185óra alatt van meg, viszonyítási alapnak itt hagyom)

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Maurizio Mancini
Poqu, szia. Ne feledd, a cégtulajdonosnak is dolgoznia kell, hogy hatékony legyen, bevételi szempontból. Ezt már megvitattuk, hogy ha te is lenyomod a 30 fuvar javát, akkor több pénz marad neked is, nekik is, cégnek is, mindenkinek is!
Ne a sült galambot várd, tegyél érte, hogy legyen pénzed.
Üdv.
Én dolgozok is mikor engedi az időm, de elfogytak a munkások, egyedül pedig nem lehet levinni napi 30 fuvart.
A lvl10-es követelmény tényleg durva. Annyi idő alatt megszeded magad mint a szar, utána meg minek menjek kamionozni? Level 5-ös szintet 51 óra alatt lehet teljesíteni ami már rögtön barátibb. Viszont véleményem az, hogy minden ilyen cégtípusnak legyen hátránya és előnye. Ha mindenből ugyan annyit, ugyan annyi idő alatt lehet kihozni az egész értelmét veszti, szóval nem elég a többi foglalkozáshoz viszonyítani és balanszolni a kamionos munkát. Minden ilyen tevékenységet a saját maga mezején kell finomhangolni. Összességében támogatom.

(lvl10 az 185óra alatt van meg, viszonyítási alapnak itt hagyom)
+1

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Én a szinteket feljebb vinném, nem kell a playert arra ösztönözni, hogy már kamionozzon, és húzza a pénzt. Sőt dupláznám a szinteket.
Szerintem tök mindegy, hogy frakcióba szedi meg magát, illegálba vagy kamionnál.

Támogatom! 20 szint a cégtulajnak, 10 az alkalmazottnak! A maroktartás sosem volt célravezető. Egyetértek a szavaddal Fater.
Valamilyen szinten megértem, hogy legyen magasan a léc és tényleg legyen megválogatva a cégvezető. De van egy határ, ahol meg kell húzni a vonalat. Miért ne legyen lvl50, és akkor tényleg a hardcore fanok fognak csak ezzel foglalkozni, és nekik a tárcájukba fog mindenki dolgozni. lvl10 cégvezető lvl5 alkalmazott.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
Szerintem tök mindegy, hogy frakcióba szedi meg magát, illegálba vagy kamionnál.
Nem éppen, mert amíg a kamionossal és a farmerrel sose találkozol IC, max ha az ő 'területére' tévedsz, aka vidékre, mert mást igazából a fele nem is csinál, egy LSPD frakit grindolóval sokkal nagyobb eséllyel találkozol, vagy épp egy napi 6-7 órákat dutyzó mentőssel is, vagy akár egy Davisen dekkoló gangstával is.. Nem is értem, hol lenne már ugyanaz :D

Támogatom! 20 szint a cégtulajnak, 10 az alkalmazottnak! A maroktartás sosem volt célravezető. Egyetértek a szavaddal Fater.
Most egyébként nem majdnem ugyanez a szintezés? :D

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:185
Trinity Hope
Nagyon jó ötlet, hogy tereljük az embereket az FK-kba, a probléma ott van, hogy akik a bekerülésnél megszedték magukat szabják meg a mostani árakat eladásoknál. Az új játékosok 0 pénzzel kezdenek és ha akarnak valami +-t mondjuk FK mellett úgy el kell menniük kamionozni, farmozni stb, hogy egy járművet meg tudjanak venni. Nézzünk csak körül, egy 200k-s rebla most vagy 4 millióba megy. Hol engedhetni meg magának ezt az összeget egy kezdő aki csak only FK-ba tolja?

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:504
Nagyon jó ötlet, hogy tereljük az embereket az FK-kba, a probléma ott van, hogy akik a bekerülésnél megszedték magukat szabják meg a mostani árakat eladásoknál. Az új játékosok 0 pénzzel kezdenek és ha akarnak valami +-t mondjuk FK mellett úgy el kell menniük kamionozni, farmozni stb, hogy egy járművet meg tudjanak venni. Nézzünk csak körül, egy 200k-s rebla most vagy 4 millióba megy. Hol engedhetni meg magának ezt az összeget egy kezdő aki csak only FK-ba tolja?
Erre már próbáltam rámutatni egy ötlet alatt, minimálbéres köcsög lettem :(

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,063
Kétkarakteres rendszer 4-es szintű a karakterem de önerőből van egy lakása, meg már 2 autója. Ugyan ezt nem egyedül érte el, de elérte. és van átlag 100k a zsebébe. A kezdő karakterek, akik alapból kezdők. Szerintem ne akarjanak 5-ös szinttől meggazdagodni. A másik meg amit én észrevettem az ilyen céggel kapcsolatos topikoknál, hogy nem is az a fő mozgató rugója a topikindítónak, hogy a munkása meggazdagodjon leginkább. hanem...

telephelybérlés árának átgondolása.

Ergo a saját költségeink csökkentése, hogy éznélküli pénzszórást tarthassunk. Mert visszajön az 50%, és jön az, hogy prémium meg a prémium meg annak is csapunk prémiumot, meg én szerelek, meg én tankolok.
Jah ez ic ügy, de ha számolna az ember, lehet olcsóbban jön ki havi szinten, ha a cégnek szereltetési szerződést köt az egyik teleppel. Visszahozza az árát, vagy lehet még jobban is kijön...
Anno amikor az 50% eltörlődött, én azt mondtam a tagjaimnak, hogy 60%-ot kaptok szereltetést okosba intézem, tankolni magatok tankoltok, és 8 ember vitte le a fuvarokat. Nem az összeset, de napi 10-15 átlagfuvar le volt víve. Igen volt hogy napi 15000$-om m aradt, de nem sírtam, mert nem dolgoztam érte. Kifedeztem a napi adómat. Ha meg kellett a pénz beálltam vittem egy két fuvart többet nem mert nem szeretek kamionozni.
Jelenleg mezőgazdasági cégem van, amiből a ranchot csinálom egyedül a tökföldeimre munkás van. Miért mert nem fogok kattintgatni, és nem látványosan haladok vér unalmas számomra. Kapok belőle amennyit kapok, abból a két munkásom megfizetem, sikerül az adókat kifizetnem belőle. Meg jut a farm fejlesztésére. Amit magam megdolgozok, az az enyém, és bőven elegendő számomra. Szóval a lényeg, ne passzív jövedelemből akarjunk meggazdagodni, és ehhez kezd el közeledni jelenleg a biznisz rendszer, ha munkást tartasz az neki megéri neked nem, dolgoznod kell a pénzért.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Maurizio Mancini
Kétkarakteres rendszer 4-es szintű a karakterem de önerőből van egy lakása, meg már 2 autója. Ugyan ezt nem egyedül érte el, de elérte. és van átlag 100k a zsebébe. A kezdő karakterek, akik alapból kezdők. Szerintem ne akarjanak 5-ös szinttől meggazdagodni. A másik meg amit én észrevettem az ilyen céggel kapcsolatos topikoknál, hogy nem is az a fő mozgató rugója a topikindítónak, hogy a munkása meggazdagodjon leginkább. hanem...
Semmi meggazdagodásról sincs szó. Nullára nem lehet kijönni a jelenlegi rendszerben mert nincs munkás és két heti 238 ezer dollár nem jön ki bevételként adók és minden költség után. A bankból kell kivenni a pénzt a bérlésre.
ha munkást tartasz az neki megéri neked nem, dolgoznod kell a pénzért.
Aki csinálja az 50%-on is jobban fog keresni mint egy frakiban a leader szóval nem kell aggódni a sofőrök megélhetésén azok jól élnek most is. A különbség itt annyi, hogy a mezőgazdasági céghez elég 1-2 munkás itt 10 is kevés lenne.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
Aki csinálja az 50%-on is jobban fog keresni mint egy frakiban a leader szóval nem kell aggódni a sofőrök megélhetésén azok jól élnek most is. A különbség itt annyi, hogy a mezőgazdasági céghez elég 1-2 munkás itt 10 is kevés lenne.
Igen? :D Elég egy két munkás? Gyere, odaadom a cégemet, csináld már... Egyedül! Mert az, hogy van két alkalmazottam, abból az egyik leader a másik hétvégente van csak suli miatt... Én csinálok mindent egyedül, két karakter mellett. Hallasz panaszkodni? Napi 3,5 óra elmegy rá, ha nem több... Megdolgozom a pénzért Poqu, nem a markom tartom.
Az mondjuk érdekes, hogy nem jön be egy kamionos cégben kétheti 250k... Ez akkor ismét arra fog rámutatni, hogy a cégvezetők adnak túl sokat és nem marad arra, amire kellene? 🤔
Csak plusz kérdés, akarod megcsinálod. Berakod a bevételi grafikonod? Marhára érdekelne, hogy miért ilyen rossz a kamionos cég.

Balito

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Franze Jack
Alapból ez az 50%-os visszaállítás sem kellett volna szerintem, mert ha a cég talál olyan embert, nem egyet, hanem többet, és ha még a tulaj is dolgozik, akkor már jól fog menni a cég, akkoris ha az alkalmazottaknak 70% a részesedés. Másik, ha van sok felesleges kamion, pl Poqu nálad, 2-3an csináljátok átlagban, max 4en akkoris egy-két phantomot simán el lehet adni pénzért, plusz a hauler, ami a cég kasszájára menne, na az a pénz kitartana egy darabig. Aki elvállalta a cégesdit, az elvállalta, nem csökkenteni kell a részesedésen hanem dolgozni.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
Alapból ez az 50%-os visszaállítás sem kellett volna szerintem, mert ha a cég talál olyan embert, nem egyet, hanem többet, és ha még a tulaj is dolgozik, akkor már jól fog menni a cég, akkoris ha az alkalmazottaknak 70% a részesedés. Másik, ha van sok felesleges kamion, pl Poqu nálad, 2-3an csináljátok átlagban, max 4en akkoris egy-két phantomot simán el lehet adni pénzért, plusz a hauler, ami a cég kasszájára menne, na az a pénz kitartana egy darabig. Aki elvállalta a cégesdit, az elvállalta, nem csökkenteni kell a részesedésen hanem dolgozni.
A már megvásárolt kamionok után nem kapsz vissza pénzt (Úgytudom). Nem költséghatékony kivágni az ablakon 13k ppt.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó