Szállítmányozó cégek változtatási javaslatai

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Maurizio Mancini / poqu11 «

Ötleted leírása

» Az 50%-os részesedés maximum visszaállítása egy jó irány a cégek számára, viszont véleményem szerint egyéb módosításokra is szükség lenne, hogy a szállítmányozó cégek azonos szintre tudjanak kerülni a fatelep és a mezőgazdasági cégekhez képest. A legnagyobb probléma továbbra is a munkaerő hiány, melyet a lvl 10-es minimum követelmény okoz. A vezetőségre bízom, hogy hányas szintet határoznak meg, de a szintkövetelmény átgondolása szükséges, én lvl 5-öt javasolnám. Ezzel nem azonnal, de sokkal hamarabb munkába tudna állni akár egy új játékos, akár egy másodlagos karakter, akinek még szüksége van pénzre. A lvl 10 ugye több mint 10 ezer perc ez nem 1-2 nap alatt jön össze. A másik javaslatom a telephelybérlés árának átgondolása. Jelenleg egy napra 17 ezer dollár kibérelni a telepet (az én esetemben), viszont ez egy hétre 119 ezer dollárt jelent. Ez még nem is tűnhet így soknak, ha a cég dolgozói 210 fuvart teljesítenének viszont a reálitás az, hogy egy héten maximum 20-30 fuvart sikerül levinni, ami jelenleg a bevétel nagy részét (sokszor az egészet) el is viszi a 22%-os iparűzési adóval együtt. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» :alien: «

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Maurizio Mancini
Melléklet megtekintése
11.06 dátummal volt több, mint 425 ezer dolláros bevételed. Ugyanez megismétlődött 11.13 dátummal. Ergó, egy héten két nap, amikor nagyot mentek!
Ezen kellene javítani, akkor nem lenne gond, hogy a "saját pénzedből" kell fenntartsd a céged! :)
Nem viccből kértem tőled ezt. Így látszik, hogy mennyit keresel... Nem abból, amit Excelbe írsz... ;)
Akkor még nem 50% volt hanem 60% így az a reális amit írtam is 11.06. pl. Mivel a grafikon bevétel tartalmazza a sofőrnek adott pénzt és az adót is. De semmi gond, biztosan jobban értesz hozzá.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Akkor még nem 50% volt hanem 60% így az a reális amit írtam is 11.06. pl. Mivel a grafikon bevétel tartalmazza a sofőrnek adott pénzt és az adót is. De semmi gond, biztosan jobban értesz hozzá.
Nem megsértődni kell Poqu, nem azért beszélgetek itt veled, hogy megsértselek. Egyszerűen érteni szeretném, hogy a TE céged, MIÉRT NEM TUD nyereséges lenni!

Ha pedig tudni szeretnéd, 2022 szeptember környkéne óta foglalkozom a cégrendszerrel, előtte egy kis putri kamionos cégem volt, ami már akkor sem volt pacek. Értékesítettem, majd beálltam valakihez dolgozni! Most ott tartunk, hogy a mezőgazdasági cégek közül az enyémet jegyzik a legnagyobbnak! Igen, mezőgazdasági, nem kamionos...

Tökmindegy, hogy tartalmazza-e az alkalmazottak 80% bérét, vagy sem, tökmindegy, hogy az adó benne van-e... A bevételt adóval együtt számolod, nem? Ha nem, akkor kezd el azza számolni. Csak így fogsz tudni rendes számokat kapni, nem olyanokat, amiket Te leírsz. Azok lehetne falsch adatok! Sose értettem, miért nem kérik be a cégtulajok a fuvarleveleket pl... Ott minden adat rajta van, abból lehet prémiumot számolni, sofőrre! Andris, Rob, de még Matyi is tudna mesélni, hogy Én hogy csináltam! Mindig volt pénz, igaz, amikor nerfelték, kiszálltam!

Gondold át, hogy képes vagy-e alkalmazkodni, veszíteni, hogy nagyot nyerhess! Izoláld a problémát és OLD MEG!!! Nekem nincs milliós tétel a számlámon. Nekem van $100.000 és kb annyi! A cég meg? Totálkészen van. MIndenemet abban tárolom. CSak isten tudja, hogy Neked mennyi pénz van a bankszámládon! De szerintem nem szűkölködsz te sem, mondjuk ehhez semmi közöm sincs...

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Maurizio Mancini
1) Nem sértődtem meg.
2) Az adóval együtt számoltam a bevételt. Ami az excelben van benne van a bérlés ha volt a héten vagy nem illetve az adó után.
3) Ha nincs sofőr, mehetek én, de ha hirdetem és nem jelentkeznek mert lvl 10 feletti már nem akar menni szinte senki ez a valós probléma szerintem, de úgy látszik csak én látom akkor így.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó