Üzenetek:105
Név: Stephon Waters
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: -
Tiltás időpontja: 2023-02-08 01:13:56
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Kettő alkalommal.
Miért kérsz unbant: Szeretném ha elhinnéd Laca, hogy megváltoztam. Kevés idő telt el a kitiltásom óta, de elég ahhoz, hogy az a világszemléletem, ami idáig vezetett 180°-os fordulatot vegyen. Nincs kétségem afelől, hogy jogos lenne-e az előítéleted velem szemben, hisz a múltbéli tetteim megbocsáthatatlanok, holtbiztos alapjául szolgálnak a meggyőződésednek, hogy egy rosszindulatú és kártékony személy vagyok, akibe nem szorult egy csepp tisztelet sem mások felé. Visszatekintve gusztustalan dolgokat mondtam Klaudiának, aki valójában nem is ártott nekem, de ha úgy is lett volna, az sem indokolta volna, hogy megbántsam. Akkor mentem túl messzire, mikor általam igazságtalanul vélten kitiltott Morningstar, ezért doxoltam Zsanettet a szerver összes platformján hirtelen felindulásból. Mindkettejüknek a külsejükkel viccelődtem, ami nem csak gyerekes, de ez a cselekedet egy játékban névtelenül és arc nélkül egyenesen undorító és gerinctelen minden esetben, nem hogy azért, mert egy játékban nem egyezik a véleményünk. Azt hiszem nem kérhetek elégszer bocsánatot tőlük. Utólag nagyon bánom mindkét esetet. Azonban nem csupán azért, mert ez vezetett a kitiltásomhoz. Szorult belém némi empátia és értelem - még ha ennek pont a szöges ellentétét sikerült bizonyítanom - ahhoz, hogy képes legyek átérezni a helyzetüket, egyúttal azt a megaláztatást, amit azért kellett átélniük, mert én személyes sértésnek vettem valamit egy játékban. Valójában semmilyen sérelem nem jusztifikálja a tetteimet ellenük. Megtanultam, hogy két rosszból nem lesz jó, sőt, csak rontottam a helyzeten. Nagyon sajnálom, még ha tudom, hogy ez nem elég.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenen. A múltban szentül hittem, hogy minden eszközzel harcolnom kell a saját igazamért, és a cél szentesíti az eszköz elvet abúzálva gázoltam át másokon úgy, mint fent kifejtettem. Érettnek gondoltam magam, mivel az In Character dolgokon sosem húztam fel magam, mondván ez csak egy játék, mindeközben Out of Character vitákat abszurd komolysággal folytattam, mintha csak az életem múlna rajta, és a legkisebb dolog miatt képes voltam személyeskedni. Ennek vége. Nem kívánok többé deviáns lenni, se online, se az életben. Szeretném viszont bebizonyítani, hogy tényleg úgy gondolom, mint itt leírom. Ezért szeretnék egy utolsó esélyt kérni tőled Laca, hogy megmutassam, nem esik nehezemre normális, tisztelettudó játékosnak lenni, aki ugyanúgy tiszteli azokat is, akikkel nem ért egyet, és nem gyalogol át máson, mert szerinte nem neki van igaza. Köszönöm, hogy elolvastad. Várom a bírálatot.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.
Utoljára szerkesztve: