Stephon Waters - Laca [helyette teszem ki]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Carlito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
unban.png


Név: Stephon Waters
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: -
Tiltás időpontja: 2023-02-08 01:13:56
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Kettő alkalommal.
Miért kérsz unbant: Szeretném ha elhinnéd Laca, hogy megváltoztam. Kevés idő telt el a kitiltásom óta, de elég ahhoz, hogy az a világszemléletem, ami idáig vezetett 180°-os fordulatot vegyen. Nincs kétségem afelől, hogy jogos lenne-e az előítéleted velem szemben, hisz a múltbéli tetteim megbocsáthatatlanok, holtbiztos alapjául szolgálnak a meggyőződésednek, hogy egy rosszindulatú és kártékony személy vagyok, akibe nem szorult egy csepp tisztelet sem mások felé. Visszatekintve gusztustalan dolgokat mondtam Klaudiának, aki valójában nem is ártott nekem, de ha úgy is lett volna, az sem indokolta volna, hogy megbántsam. Akkor mentem túl messzire, mikor általam igazságtalanul vélten kitiltott Morningstar, ezért doxoltam Zsanettet a szerver összes platformján hirtelen felindulásból. Mindkettejüknek a külsejükkel viccelődtem, ami nem csak gyerekes, de ez a cselekedet egy játékban névtelenül és arc nélkül egyenesen undorító és gerinctelen minden esetben, nem hogy azért, mert egy játékban nem egyezik a véleményünk. Azt hiszem nem kérhetek elégszer bocsánatot tőlük. Utólag nagyon bánom mindkét esetet. Azonban nem csupán azért, mert ez vezetett a kitiltásomhoz. Szorult belém némi empátia és értelem - még ha ennek pont a szöges ellentétét sikerült bizonyítanom - ahhoz, hogy képes legyek átérezni a helyzetüket, egyúttal azt a megaláztatást, amit azért kellett átélniük, mert én személyes sértésnek vettem valamit egy játékban. Valójában semmilyen sérelem nem jusztifikálja a tetteimet ellenük. Megtanultam, hogy két rosszból nem lesz jó, sőt, csak rontottam a helyzeten. Nagyon sajnálom, még ha tudom, hogy ez nem elég.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenen. A múltban szentül hittem, hogy minden eszközzel harcolnom kell a saját igazamért, és a cél szentesíti az eszköz elvet abúzálva gázoltam át másokon úgy, mint fent kifejtettem. Érettnek gondoltam magam, mivel az In Character dolgokon sosem húztam fel magam, mondván ez csak egy játék, mindeközben Out of Character vitákat abszurd komolysággal folytattam, mintha csak az életem múlna rajta, és a legkisebb dolog miatt képes voltam személyeskedni. Ennek vége. Nem kívánok többé deviáns lenni, se online, se az életben. Szeretném viszont bebizonyítani, hogy tényleg úgy gondolom, mint itt leírom. Ezért szeretnék egy utolsó esélyt kérni tőled Laca, hogy megmutassam, nem esik nehezemre normális, tisztelettudó játékosnak lenni, aki ugyanúgy tiszteli azokat is, akikkel nem ért egyet, és nem gyalogol át máson, mert szerinte nem neki van igaza. Köszönöm, hogy elolvastad. Várom a bírálatot.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.
 
Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,541
-
Szia!

Klaudia és Zsani elfogadták a bocsánatkérésed? Tisztáztad velük a dolgokat?
 

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸
Sziasztok!

Mielőtt kifejteném a véleményem, egy kérdésem lenne hozzád Csabi. Ha valóban megváltoztál, mindazt amit leírtál komolyan is gondolod, és a szöveged nem CSAK annak érdekében írtad meg így, hogy újra tudj itt játszani, miért nem kerestél fel minket privát üzenet formájában?
 

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:623
Millie Evers
Helló, sziasztok!

Most nem csak Csabihoz, hanem Carlitohoz is szólok ezzel.

Csabi, amilyen normálisan indult a kapcsolatunk, annyira lett általad elcseszve. Az a stílus, amit akkor és ott lenyomtál, ahogy rólam (családomról is) beszéltél több 5-10 ember előtt övön aluli volt. De úgy érzem, hogy akkor sem én járattam le magam, hanem te. Ahogy igazából az összes kitiltásodnál is. Mindet magadnak köszönhetted.

Carlito, én pontosan tudom, hogy mi is a helyzet a Csabi terén. Tudja azt amit kell, több beszélgetésünkkor is mondtam és te is, hogy a magatartását leszámítva színvonalat hozna. Megértelek, tudom, hogy neked kell még ez is ahhoz, hogy igazán tudd csinálni…
De amikor Csabi három discordon át kergetett, szidta anyám, a barátom, engem elminősített mindennek sem Te, sem más nem védett meg.
A bocsánat félig-meddig nálam már bárkitől is késő lenne. Tudod, hogy bírlak, imádom a munkásságod és szeretek veled dolgozni. De engem már ez a téma nem tudott érdekelni sokáig. De én nem véletlen nem segítettem neked ebben, mert aggódtam, hogy újra beleesek ebbe.

Mindaddig nem érdekelt, ameddig meg nem kapta Csabi az utolsó frakcióját itt, egy pillanatra elgondolkodtam, de már érdekelni sem tudott, így még a segítségem is felajánlottam adminként, autók terén. A következő találkozásnál egy frakcióban lettünk volna, ahol mind IC, mind OOC segített. (A vicces, hogy tényleg akart segíteni.) Félve, de elfogadtam tőle olykor. Egy rossz szó nem volt tőle, pedig féltem, hogy megint megcsinálja. Egy szónak is száz a vége, ha megváltoztál ténylegesen Csabi, akkor talán két hétig kibírod bannolás nélkül. Ha nem, őszintén nem lepődtem meg. Az én kedvemet, ha a szerveren vagy, ha nem, nem fogja befolyásolni. Ha rossz, ha nem, nem tud érdekelni már a sorsod.

De ha egy tanácsot elfogadsz, más RL életéből mássz ki, ha kell ez az életednek, keress más utat ne a családot.
Megváltoztál? Bizonyíts.

Laca, nekem a bírálatod semmiben nem fog befolyásoló lenni, el tudok mellette és nélküle is játszani, pontosan ugyanúgy ahogy eddig is.
 
Utoljára szerkesztve:

Carlito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Sziasztok!

Szia!

Klaudia és Zsani elfogadták a bocsánatkérésed? Tisztáztad velük a dolgokat?

Mint látom már ide is írtak a Te engedélyeddel, ezért hagynám, hogy erről ők (vagyis már csak Zsanett) nyilatkozzanak, és tisztázni tudjuk a dolgokat.

Sziasztok!

Mielőtt kifejteném a véleményem, egy kérdésem lenne hozzád Csabi. Ha valóban megváltoztál, mindazt amit leírtál komolyan is gondolod, és a szöveged nem CSAK annak érdekében írtad meg így, hogy újra tudj itt játszani, miért nem kerestél fel minket privát üzenet formájában?
Nem hittem volna, hogy egy privát beszélgetésre alkalmat kerítenél velem azok után amik történtek (tudtommal le vagyok tiltva). Megértem, ha ezért őszintétlennek véled a bocsánatkérésem, abból az aspektusból, hogy ez mégis csak egy unban kérelem valójában, bevallom, szerintem is annak tűnhet. Magamból kiindulva viszont én nem fogadnék el bocsánatot a történtek után, és itt Klaudiát idézném: - akinek köszönöm, hogy a sérelmei ellenére válaszra méltatott - "A bocsánat félig-meddig nálam már bárkitől is késő lenne." Ezt én is így gondolom. Nincsen mentség a múltbéli viselkedésemre veletek szemben, ez egy jóvátehetetlen dolog. Nyilván az is egy opció lett volna, hogy először veletek veszem fel a kapcsolatot, jól tudtam viszont, hogy a szembesítés elől nincs menekvés, és az unbannomba nektek is van beleszólásotok, hát történjen meg a kérelem alatt.

Végszóként ismét Klaudiától idéznék: "Megváltoztál? Bizonyíts." Írhatok akármilyen szívélyes bocsánatkérést, az nem bizonyítja, hogy tényleg komolyan gondolom. A változásomat csak tettek igazolhatják. A bocsánat ebben az esetben a létminimum és a nulladik lépés, amit mindketten megérdemeltek, önmagában viszont kevés.

Várom a választ. -Csabi
 

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸

Nem hittem volna, hogy egy privát beszélgetésre alkalmat kerítenél velem azok után amik történtek (tudtommal le vagyok tiltva).
Te tiltottál le engem discordon, és ahogy látom most fel is oldottál. Ha már feltettem neked itt forumon ezt a kérdést, gondolhattad volna, hogy nyitott vagyok egy privát beszélgetésre, lett volna alkalmad rám írni akár discordon is, akár bármelyik másik social media platformon, ha már onnan sikerült kiscreenelni egy-két képet, és szétspamelni vele forumot, discordot, facenetworkot.
Ha már megpróbáltál megszégyeníteni az egész közösség előtt, akkor szerintem nem bánod, ha a hozzászólásomhoz csatolok pár képet. Talán az olvasók számára is érthetőbb lesz, mivel is van itt a probléma.

1693908131516.png1693908220619.png
1693908376349.png1693908413214.png

Lehet azt hiszed, sikerült a lelkembe tipornod szavaiddal, de a szememben inkább csak viccet csináltál magadból. Van önbecsülésem, erősebb személyiség vagyok attól, hogy meghassonak egy olyan ember szavai, aki arcát nem felvállalva, szerintem jogtalanul áll belém. Ahogy Klaudia is mondta, csakis magad minősíted. Szeretném letisztázni, hogy bennem semmiféle harag nincs, a bocsánatkérésedre meg végképp nincs szükségem. Egyszerűen nem érdekelsz. Kíváncsi voltam, mennyi embersiég szorult beléd ez a kis idő alatt, és tudnál-e normálisan kommunikálni velem. Azzal, hogy felkerestél volna (akár tegnap-ma), bizonyíthattad volna, hogy valóban változtál, így viszont nem érzem azt, hogy őszinte lennél.

A mai napig nem értem, mi hozta ki belőled azt utálatot, szerintem én semmit nem ártottam neked, még egy frakcióban voltunk. Igaz, kezdő voltam az egész RP világban, minden új volt nekem, de szerintem ezzel nem érdemeltem ki ezt a bánásmódot. Úgy, ahogy Klaudia sem. Egy dolgot viszont végképp nem értek. Nem Klaudia és én voltunk az első /prédád/, több emberrel is eljátszottad ugyanezt, akár más szervereken, akár itt. (erről @raszta tudna részletesebben mesélni). Egyikből sem tanultál semmit. Több éven keresztül bántottál másokat, és most hirtelen a semmiből megváltoztál? Nem tudom.

Ha rossz, ha nem, nem tud érdekelni már a sorsod.
Ezzel teljesen azonosulni tudok. Nem érintene meg, ha összefutnánk a szerveren. Viszont, csakis arra tudnék gondolni, mi van, ha ismét betalálsz valakinél? És ha az az illető magára veszi? A szavaknak súlya van, Csabi. Az egy dolog, hogy én kinevettelek, de másban ez komoly nyomokat is hagyhatott volna.

1693911314037.png
1693911371066.png

 

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Hello, sziasztok. Köszönöm, hogy megjelöltél bár reménykedtem, hogy Csabival nem kell többé "találkozzak" de ez elengedhetetlen. Engem igazából nem az érdekel, hogy játszol-e vagy sem. Azt hozzáteszem, hogy tényleg színvonalas rp-t tudsz teremteni mert értesz hozzá és az amcsi színvonalhoz, de amilyen hazugságokat állítottál rólam meg pár emberről a volt társaságból (vagy bárki másról) és próbáltál megszégyeníteni, valamint az aranyszívű nagymamám haláláért ordibáltál discordon majd folytattad ezeket facenetworkön az megbocsájthatatlan, számomra nem elfogadható. Én sem voltam egy mintagyerek de egyszer fel kell nőjön az ember és részedről erre nem sok esélyt látok. Ezt a ki pc-zést nem egy emberrel eljátszottad, nem egy szerveren és nem egy frakcióban ahogy visszahallottam. Részemről jobb inkább, ha nem is hallok felőled.
Mi Zsanival letudtuk nyelni az egészet részünkről mert felnőttek vagyunk de így is hagyott bennünk nyomokat. Mi van ha ezt unbannod után pár héttel egy gyenge lelkű 15-16 éves fiú vagy lány gyermekkel játszod el mert épp nem úgy rp-znek ahogy neked tetszik? Olyan traumát tudnál nekik okozni ami életük végég bennük maradhat.
Pár képet erről tudok én is csatolni amit fn-en kaptam tőled és/vagy Pacito cimborádtól akit te ösztönöztél szintén erre a viselkedésre.
Részemről többet nem tudok hozzátenni és nem is szeretnék.

csabi1.pngcsabi2.pngcsabi3.pngcsabi4.pngcsabi5.pngcsabi6.pngcsabi7.png
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó