Üzenetek:94
Phoenix Holloway / Shaddy Leonhart
Lifeinvader
OOC "karrierem"
Lényegében, nem rég kezdtem a karrieremet ezen a szerveren, ezt leszámítva, az RP világában 12 éve vagyok jelen, korábbi viszonylag népszerű neveim közé tartozik a Nero Konstantinov, Mardel, Soprano, Angelo, Sacramoni, Sopienti, Lucifer Leonhart, illetve a jelenleg is használt Shaddy Leonhart, ezen felül a Shaddy név több variánsa. A karrieremet anno 2011 -ben a riporter frakcióval indítottam, itt voltam életemben először is leader, 3 - 4 évig egyhuzamban vezettem a frakciót, főként nagyobb sikerekkel, viszont a SA-MP platform korlátozásai miatt végül más karriereket folytattam, így kerültem illegálba, ott mondhatni több szervezettel is segítettem azt, hogy a modern maffia RP Magyarországon is létjogosult legyen. Miután úgymond végeztem az illegál RPkkel ( 3-4 év folyamatos illegál, főként maffiák ) továbbmentem és elkezdtem a GOV RPket fejleszteni a külföldi szinthez ( főként külföldi nagy SAMP "HCRP" szerverekre kell gondolni ezalatt ) és kvázi, itt abbamaradt a karrierem SAMP -on. Hozzáteszem, hogy azért nem hagytam el soha a platformot eddig, mert mindig meg tudtak fogni valamivel az újabb projektekhez, szinte az összesen ilyen próbálkozásnál Admincontrollerként segítettem a managment munkáját, viszont a SAMP kliens androidos megjelenéssel úgy gondolom, hogy a platformot végleg elhagyta az RP orientált társaság, egy részük tudtommal itt talált helyet, én is ezért jöttem ide. Miután csatlakoztam a szerverhez, viszonylag hamar tudtam találkozni régebbi ismerősökkel, akik segítettek az elindulásomban. Ezután pedig, a LostMC -hez csatlakoztam, mert úgy gondoltam, hogy kipróbálom az itteni illegál RP -t elsőként, ezzel a karakterrel jelenleg is a frakcióban vagyok. A pályázatom oka egyszerűen az, hogy meguntam már az utóbbi években berögződötté vált RP -ket, és miután Bishoppal egyeztettem a Lifeinvader rendszereivel kapcsolatban a szerveren, úgy gondolom, hogy amiket anno nem tudtam megvalósítani SAMP -on, most, úgymond visszatérve a gyökereimhez, itt végre meg tudom.
Ezeken kívül, több külföldi SAMP szerveren is megfordultam már, leszámítva a nehéz szerver-jelentkezéseket, illetve a karakterhű, tényleges "HCRP" -ket, itt nem értem el semmi lényegeset.
Terveim a frakcióval kapcsolatosan, maga a koncepció
Ahogy észrevettem, a jelenlegi Lifeinvader főként egy rendezvényszervező frakcióként van jelen a szerveren, ezen szeretnék én változtatni, és behozni a tényleges, úgymond "fun" riporter RP -t.
- Elsődleges tervem a Los Santos Times átszerkesztése, ezalatt főként azt értem, hogy az újság nem X héten fog megjelenni, hanem amikor arra lehetőség van. Vannak a szerveren mozgalmasabb napok/hetek, ekkor nyilván, újságot kiadni egyszerűbb lenne. Több szervezővel lehetne egyeztetni IC azzal kapcsolatosan, hogy melyik héten / mikor terveznének, milyen bulit, milyen rendezvényt, lehetne behozni az újságba külön hirdető rovatot, stb, a lehetőségek egy ilyen újság scripttel, kvázi végtelenek.
- FN jelenlét módosítása, Los Santos Online -ként egy drama - alerthez hasonló, SOS hírekkel/bulvárral szolgáló felület létrehozása.
- Az úgymond "riporter" lehetőségek kiaknázása, illetve annak kihasználása annak érdekében, hogy a játékosoknak a szerver IC történetének aktuális helyzetét be tudjuk mutatni reálisan, ide tartozna az, hogy gyakrabban rendeznénk rádióadásokat, gyakrabban rendeznénk interjúkat, és nem csak úgymond "népszerű" személyekkel ( Pl.: aktuális GOV leader ) hanem úgymond, civilekkel is.
- Talán a riporter lehetőségek közé tartozik az is, hogy szeretném a későbbiekben úgymond belendíteni a legális életet is, a kisebb rendezvényeken is szeretném, hogy részt vegyen a frakció, különböző módokon.
- Frakción belül szeretnék létrehozni egy korrekt, többfajta modern bónuszrendszert, ha szükséges, az ezzel kapcsolatos ötleteimet leírom.
- Mivel a szerveren több ember is imádja a drámát, ami az aktuális karakterek közt zajlik, erre direkt szeretnék egy-, úgymond bulvár rovatot "felhúzni", ami akár ezeket a drámákat nagyobb szintre is emelheti, ez a rovat működhet az újságon belül, vagy direkt rádióadás közben is, vagy akár mindkettőben.
- Jelenlegi karakteremnél is terveim közt volt egy jótékonysági szervezet létrehozása, úgymond több hétnyi RP van benne, ( Leonhart Foundation ) ezt szeretném valamilyen formájában ide is áthozni, teljesen integrálni a frakcióba ezt, valamilyen más néven, más formában.
- Táblákon kívül, különböző lehetőségek civileknek hirdetésre ( Akár ház / jármű eladás ), nem csak Lifeinvader kiírásokban, hanem adásba beépített hirdetésekben, újságba írva, etc.
- A frakció rendezvényszervezésével kapcsolatosan is lenne jó pár ötletem, viszont ezeket még úgymond ki kellene dolgoznom, illetve egyeztetnem a frakció menedzserével, hogy mik lehetségesek, illetve, mik nem.
- Szeretnék felhúzni egy úgymond stúdiót is, amivel egyedi plakátok igényelhetőek, illetve a későbbiekben akár fotó-stúdióként is működhet.
- Ugyanígy a stúdióhoz tartozik az is, hogy szeretnék egy zenei stúdiót is létrehozni, ami rengeteg RP lehetőséget nyitna meg. ( Rapperek, DJk normális fizetéssel, IC szerződésben a Lifeinvaderrel, stb. )
- A rendszerek működéséhez szeretnék IC több emberrel is egyeztetni majd a későbbiekben, úgymond felbérelni őket "informátornak", illetve egyéb lehetőségeket adni a "Civil RPhez".
- Úgy gondolom, hogy ennél a szervezetnél kevés jobb létezik, ami be tudná mutatni új játékosoknak a szerver kultúráját, illetve annak játékvilágát, tehát szeretnék egy nonstop-felvételi ciklust elindítani, olyan frakciót akarok létrehozni ami mindenkit szívesen fogad, azokat is, akik életükben először játszanak GTA RP -vel.
- Ezeken kívül, van több ötletem a frakcióval kapcsolatosan, viszont azok főként kisebb ötletek, amik nem egészítenék ki megfelelően a pályázatot, ezért nem írom őket bele, illetve, még ki is kellene dolgoznom őket, hogy a szerveren, hogy megvalósíthatók -e egyáltalán.
Referencia, illetve motiváció
A referenciáimat fentebb megemlítettem már, viszont nem hiszem, hogy le tudnék írni minden frakciót, amit valaha vezettem, ezért csak néhány nagyobbat említek meg, amikkel kapcsolatban egyesek megismerhetnek
- News frakciók, folytonos ( megszakítás nélküli ) vezetése 2-3 éven keresztül, utána pár alkalommal visszatértem ehhez a frakcióhoz rövid időtartamokra, nagyrészt akkor, amikor rendbe kellett azt tenni.
- Sopienti Crime, LCN, illetve egyéb illegális frakciók vezetése, MO -n az első tényleges "Crime Family" létrehozása.
- Government folytonos vezetése, több szerveren, más - más játékvilágokban ( HC, GF, Modern, Oldschool RP )
A motivációm pedig az, hogy, mint ahogy fentebb is említettem, szeretnék visszatérni a gyökereimhez, illetve szeretném megtudni, hogy egy modern körítésben, normális scriptekkel, mit tudnék kihozni egy olyan szervezetből, ami engem is először tanított meg játszani, sőt, normálisan gépelni. Ugyanígy motivál az is, hogy a szerver életében egy aktív-, úgymond nonstop jelenlévő szervezetet húzzak fel.
Rangrendszer
- Trainee / Helper - Lényegében csak betanul, megpróbálja eldönteni, hogy melyik pályán induljon el a frakción belül, melyik áll hozzá a legközelebb, melyikhez van elegendő affinitása. Ezen a rangon lényegében, bármelyik osztály munkájába besegíthet az illető.
- Event Organizer - Különböző Lifeinvaderes rendezvények lebonyolítása, azoknak korrekt módon való leszervezése, nonstop ötletelés.
- Reporter - Igazából, fő feladata a rádióadások lebonyolítása, az event teammel együttműködve nyereményjátékok megszervezése.
- Photographer - Újsághoz, illetve esetlegesen ha beindul a stúdió, emberekről készít képeket ( Akár menyoban, akár a greenscreen room használatával )
- LST Writer / Journalist - Még nem fixáltam ezt a rangot teljesen, lehetséges, hogy csak külsős rangként lesz jelen a későbbiekben, ők szerkesztik az újságot.
- "Detective" journalist - Lényegében az ezen rangon lévőknek lenne a feladata felderíti a városban történő illegális / rejtettebb szituációkat, amiket azután hírként le tudunk hozni médiafelületeken.
- Presenter - Konkrétan nekik van a legjobb beszélőkéjük, amivel le lehet kötni az embereket, ők vezetik a legtöbb kibeszélős műsort, illetve, főként tőlük tanulnak a legtöbbet, amikor bekerülnek a frakcióba.
- Manager - Konkrétan ők irányítják az alattuk lévők munkáját, ők intézik el a bónuszokat, különböző tréningeket tartanak, besegítenek az adott osztálynak, amennyiben szükséges. ( Létszámfüggő, hogy a menedzserek külön lesznek e osztva osztályonként, vagy sem. )
- Director - Főként a frakció menedzselésével foglalkozik, közvetlen neki jelentenek a menedszerek, bármelyik osztályhoz becsatlakozhat munkába.
- Owner - Na ez az érdekes rész, a Lifeinvadert úgy akarom, hogy ne legyen hozzákötve semmihez, lehetséges, hogy államilag támogatott cég legyen a későbbiekben, de akkor US állam által, nem feltétlen a SAGOV által, szeretnék egy olyan frakciót, ami úgymond, nem felel senkinek, nincsen cenzúrázva ( hangsúlyozom, ez nem azt jelenti, hogy rádióadásban nonstop obszcénkedés menne )
Köszönöm szépen, hogy átolvastad a pályázatomat, a változtatás jogát fenntartom, mégiscsak hajnal 3 van, lehetséges, hogy pár dolgot kihagytam, vagy rosszul fogalmaztam meg . Ui: Amennyiben megnyerem a frakciót, nyilvánvalóan teljesen új karakterrel kezdenék bele a frakció vezetésébe.
Utoljára szerkesztve: