Üzenetek:439
Név: Sergio Pareja
Adminisztrator neve: Lázár
Indok: Minősíthetetlen stílus , Szervusz.
Tiltás időpontja: 2021.01.31
Meddig tart a ban: örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: egyszer se.
[size=12pt]Miért kérsz unbant:Megbántam amit csináltam a Discord szerveren . Volt egy kisebb összetűzés Cody operátorral aki figyelmeztetett engem elsőnek majd utána megint kaptam tőle és akkor kicsit ideges lettem és privátba egy sráccal pont beszéltem a dologról és írtam egy helytelen és csúnya jelzőt Cody-ra. Ezután a srác gondolom elmondta az adminok felé és tiltottak a Discord szerverről. Utána rá néztem UCP és láttam , hogy kaptam szerveren is tiltást Lázártól. Szóval mindenek előtt szeretnék Lázártól, BlackDog-től és Cody-tol elnézést kérni és azoktól az emberektől is akik olvastak a vitát a Discord csevegőbe. Nem történt velem sose ilyen még, talán egyszer ha voltam adminjailbe és ennyi, eddig mindig kulturáltan viselkedtem most egy 10 percre nagyon rosszul cselekszem és olyan írtam és tettem és csináltam amit megbántam . Szeretnék továbbra is a szerveren játszani és élvezni amit eddig felépítettem és folytatni . Mégegyszer elnézést kérek az említett emberektől.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ezt a stílust amit képviseltem abba a 10 percbe teljesen elfelejteném és nem ismétlődne meg többet , rendesen viselkednék és jàtszanék ahogy eddig is tettem.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: A DC szerver tiltást teljes mértékben , a szerver tiltáson kicsit meglepődtem de valóban helytelenül viselkedtem szóval megérdemeltem a szerveren is .