Neved:Scott Taylor
Játékos(ok) neve:Sophie Miller/Ismeretlen
Panasz oka:
Panasz kifejtése:A hegyen kocsikáztam , amikor betöltött egy hullát vagy egy sérült embert (Valószínűleg ez is az ő korábbi áldozata) kiszálltam hogy megnézzem. Amikor betöltött egy ember maszkban.És egyből rám is lőtt vadász puskával vagy valami nagy kaliberrel. Animba estem , aztán újra megtúrt még hiába földre kerültem.Nevét sajnos nem tudom , nem láttam sem id-t sem maszknevet. Viszont két ember volt maszkban Anthony Shaw és Sophie Miller az eset alatt.
Bizonyíték (kép, log, videó):[11:53:17] *** Scott Taylor kiengedi a jármű kézifékét.
[11:53:52] *** Scott Taylor becsatolja a biztonsági övet.
[11:54:35] [oneRP
[11:56:08] *** Scott Taylor Eldugja a vadászpuskát és a levágott bőrt , húst is az erre kialakított helyre.. a hátsó ülés alá.
[11:56:19] *** Scott Taylor kicsatolja a biztonsági övet.
[11:56:31] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a hasad tájékán. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
[11:56:31] [INFO-warning] Animba estél! Ha nem segítenek fel, hamarosan elvérzel!
[11:56:38] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a bal karodon. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
[11:56:38] [oneRP] Elvesztetted az összes készpénzed és a nálad lévő fegyvereket!
[11:56:38] [Társadalombiztosítás] Meghaltál! A számláról $700-t levontunk!
Megjegyzés:6 ezer dollár kp, egy SA vz 98% os, és egy rugóskés volt nálam az esetnél amit elvesztettem.A vadász puskát töröltem, megtaláltam csomiba.. korábban már elraktam csak nem emlékeztem jól.