Te most tényleg azt várod el, hogy aki a szerveren ezt rp-zi az RL is legyen tűzszerész, hogy rendelkezzen az ahhoz kapcsolódó maximális tudással? Nagyon remélem, hogy te ezt nem gondoltad komolyan és csak viccből írtál ide.
Továbbá javaslom neked a videó megnézését úgy, hogy adsz rá hangot. A visszaszámlálás végén amikor kimondja, hogy EGY abban a pillanatban robbant fel. Még ha tudja is jól a minigamet akkor se volt esélye.
Nem értem a negativitásodat ezzel az ötlettel kapcsolatban, mivel nem sokszor fordul elő robbanómellényes eset a szerveren. Körülbelül félévente van rá alkalom (ami értelmes is!).
Edit: Kihagytam a kötelező 😄 emojit.
Elolvasod amit írtam akkor látod, hogy a minigamet megsem említem, mivel annak igazat adok! Szimplán a leírást, hogy hogyan is tudsz egy bombát hatástalanítani nem támogatom 😁
Edit:
Közben az-az ötletem támadt, amit már Mikmak-nak is felvázoltam, hogy lehetne akár lőtéren vagy erre kijelölt hely ahol lenne próba baba és betudnátok gyakorolni az ilyen volumenű dolgokat!
Megkell tartani a balance-t az illegál és legál között, hiszen az egyik nincs a másik nélkül, viszont ha megbillen a mérleg nyelve, akkor nem lesz élvezhető a játék.
Jelenleg a robbanómellény itt a játékban a legerősebb fegyverünk és ha az is le lesz nerfelve, akkor senkise fogja használni, mint ahogy az autóker rablás is olyan nerfet kapott, hogy lehetetlen elhozni akár bejelzés nélkül. A bolt rablásnál sincs meg a 50-50%.