Üzenetek:29
Aiden Deyes
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Aiden Deyes «
Ötleted leírása
» A napokban belekerültem egy üldözésbe amikor is elsuhantam egy járőr autó mellett 200-al a motorral, mire észrevettem, hogy járőr már késő volt és már kapcsolta is a villogót szirénával meghintve, mivel épp egy kis falu mellett haladtam Paletonál, gondoltam drága mulatság lenne igy a b tervet választva gondoltam meglépek előle hisz már sötét volt,(23:00-után járunk időben) 200-al rongyoltam mellette gondolván nem láthatott sem engem sem a rendszámom, a járőrnek esélye sem volt olyan hirtelen lereagálni a helyzetet hogy a közelembe kerülhessen igy végig mögöttem járt több száz méterre sőt még talán többre is. Az alagútból kiérve már a lámpáim lekapcsolt állapotban voltak ügyelve arra ne lássa merre tartok illetve a rendszám se legyen kivilágitva(mellékesen a beépitett traffipax valahogy nem kapott le) Az üldözés körülbelül a 4 sávos Lost Mc Bar bekanyarodó kereszteződéséig tartott mikor feladta a versenyt a motorral szemben, ekkor én tovább hajtottam egész Los Santosig. Pár napig nem is jártam a motorral majd a mai nap kihoztam és belefutottam egy igazoltatásba aminek egyből letartóztatás lett a vége(ez persze bármikor megtörténhetett volna mert körözés alatt volt a motor és a karakterem is) Ezt az esetet egy rp-vel zártuk le minden probléma nélkül viszont amit szeretnék ezzel, hogy ne legyen ilyen könnyen lekövethető egy adott jármü amikor szinte esélytelen lenne beazonositani a személyt és a motort is(igy hogy a beépitett traffipax nem kapott le) A járőr elmondása szerint a kocsiban lévő traffipax mért be és rögzitette az egészet videóanyagon, szerintem egy sima mezei járőr kocsiban, ha használnak is éjjellátő kamerát ami esetleg rögziti a rendszámom az sem lát el km-erekre mint egy beépitett és itt csak ez szólt a járőr mellett, mivel a jail szinte fix és a történetet sajnos nem lehet tovább vinni, sem kamu alibivel sem bizonyiték hiányával igy a jailt megkaptam és eléggé frusztráló hogy elkerülhető lett volna a szituáció azzal hogy feldobtam egy alibi-t vagy épp bizonyiték hiányával elengednek, igy a karakter ugye bekerül a rendszerbe ami által 'priusza lesz'. Úgy gondolom ez egy teljesen IC ügy, hogy a karakter akit alakitasz megáll-e vagy sem, független attól hogy valaki mennyire jó vagy rossz fiú a szerveren, véleményem szerint ez a rendvédelmiseken kivül nem tartozik 'szereptévesztéshez'. Illetve, ha nincs semmilyen képi vagy videó anyagban rögzitett bizonyiték amin látszik a jármü rendszáma(beleszaladsz üldözés közbe egy beépitett traffiba) kilométerekről ne tudja kiolvasni a rendvédelmi szerv egy sima 'f11'-el «
Csatolmányok
» Válasz «
Egyéb megjegyzések
» Amikor csatlakoztam a szerverre volt egy hasonló esetem de akkor teljesen elengedtem az egészet most viszont szeretném, ha ezt a nyomonkövetést valahogy le lehetne kicsit butitani, hogy egy fajta rp szituáció alakuljon ki a rendőrök részéről is meg épp az üldözött személynek is adna egy kis adrenalin löketet(akik a városban letartóztattak korábban is ők kaptak el, neveket nem szeretnék irni, nem tudom felismertek-e de azt tudom, hogy ők is azt várták, hogy üldözés lesz, igy egy realisztikusabb rizikót vállalhat a személy, hogy megléphet és nem minden esetben lesz nyomonkövethető. «