Lehet én vagyok nagyon fáradt, de nem értem kire vagy mire írod a fentieket. Ki mondta, hogy az illegálnak tudnia kéne a szállításokról előre? Mi van egyszerűsítve az illegál számára a topicban? Olyan, mintha egy teljesen más beszélgetésből idekerült volna véletlen egy választ, vagy csak én nem látom mire reflektálsz. Kérlek kicsit nyisd fel a szemem, így most úgy tudok neked válaszolni, hogy tippelem mire gondolsz:
Ha te itt most arra gondolsz, hogy igenis hadd vigye buffaloval a duty itemeket a rendvédelem, mert a stockadet túl egyszerű kirabolni, akkor borzasztóan távol állunk a valóságtól.
Ha te itt most arra gondolsz, hogy sok illegálnak kedvező szabály került be, akkor döntsétek el, szeretnétek, hogy legyenek akciók, vagy nem? Először megpróbáltátok kötelezővé tenni a scriptes rablásokat az illegál frakcióknak, most pedig az a probléma, hogy rabolnak az illegálosok, netalántán nyernek is? A topic témáját érintve látszólag nem túl sikeresek az említett rablások. Esetleg az van sérelmezve, hogy már nem lehet kimenni mindenhova XRAY-el? Akkor ugyanaz a kérdésem megint, akarjátok, hogy raboljon az illegál, vagy nem? Mert ha ti mindenképp OPk akartok maradni, akkor ne csodálkozzatok, ha senki sem használja ki a script adta lehetőségeket.
Véleményem szerint ha a PD valósághoz hűen rendesen, intenzíven és hatékonyan gyakorlatozna, akkor a sokkal képzettebb rendőröknek nem lenne szüksége annyi meg annyi script adta lehetőségre, ami korábban megvolt. Példának felhoznék egy fegyverraktárat. Kiérkezik az első (kettő) egység, és lényegében kilöveti saját magát, mert a raktár utcájában 30-al gurul annak ellenére, hogy tűz alatt áll és bele is hal, mert megsem próbál fedezéket keresni, vagy ésszerűen közelíteni a helyszínre(mindig legalább 2 autó elgurul az utcában aki szétlesz darálva ellenállás nélkül). Ha egyedül kitudok lőni három rendőrt akik egyszerre tüzelnek rám, akkor szerintem nem nálam van a hiba, hanem egyszerűen gyakorlatlanok a lövésben. (Az illegálnak nincs túlzottan lehetősége éles akción kívül gyakorolni rendes keretek között, a rendvédelemnek szerintem akadna) Szerintem sokkal inkább az emberek skilljét, a felvonulási tervet, eljárásokat kellene felülvizsgálni amivel lehetne növelni a hatékonyságot, ahelyett, hogy godmodeot adnánk a rendvédelemnek, értsd jól.
Itt még megemlíteném azt, mennyire sportszerűtlen az XRAY-es helikopterrel telibe a rablók fölé emelkedni, kihasználva azt, hogy a játékban nem lehet függőlegesen felfelé lőni, így odafentről hőkamerával folyamatosan tudnak infózni a helyzetünkről anélkül, hogy lőni tudnánk rá. (A valóságban azért nem olyan lehetetlen a felettem köröző helikopterre lőni)
De a lényeg, ha nincs "egyszerűsítve" (=kiegyensúlyozva) az illegál számára a mérleg nyelve, akkor NEM LESZ aki scriptes rablásokat hajtson végre, amiből az következik, hogy az a 60 fő (betelt limit esetén) maximum gyorshajtókra fog vadászni egész nap, közben pedig megy a sírás, hogy nincs akció. Megkell tanulni veszíteni mindenkinek (mindkét oldalon), de főként azoknak, akik picsognak amiért az illegálnak is lett kedvezve az elmúlt szabályváltoztatásokban.
A hozzászólásom pedig nem személy szerint neked szól
@Dorinna , mivel nem vagyok meggyőződve róla, hogy pontosan mit értettél az általad leírtakkal, de ha már fel lett hozva ez a téma, akkor kifejtettem a véleményemet jobb hely híján.