Jogtalan ReLay --> ArT

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
panaszkonyv.png

Neved:ReLay
Adminisztrátor(ok) neve: ArT
Panasz oka: Jogtalan szankció
Panasz kifejtése: ArT a mai nap folyamán 11:17-kor kitiltott a szerver játékosbázisából "Közösségbomlasztás" indokkal. Nos. Kérdésem a következő, illetve a panaszom oka is. Hol és mikor bomlasztottam eme szerver közösségét? Discordon csevegőben sem volt semmi olyan megszólalásom. Tény, hogy elszórakozom a más emberekkel ott, de nem hiszem, hogy sértettem a szabályzatot. :) Ezzel a szankcióval megint csak az bizonyosodik amit leírtam neked mielőtt leadtam. Szóval kérlek, fejtsd ki / fejtsétek ki, hogy én is értsem.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Köszönöm a választ. :)

ArT

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:391
ArT
[FA]Üdv, a képeket amit beküldtél azon konkrétan semmi nincs és nem is ezért lettél kirakva.
A volt admin társaidtól nem egyszer hallottam, hogy nem normális amit csinálsz a csevegőben az adminod leadása után. Nem most kezdődött nálad ez a mémelés igazából, még adminként is volt rá példa nem egyszer, hogy szép megjegyzéseket írtál az embereknek a csevegőbe. Gondolom mindezt azért tetted, mert grindernek minősítetted be őket és úgy voltál vele, hogy hát miért ne szabadna ezt neked. Nem gondolom, hogy ezt kéne mutatni a játékosok felé volt 5-ös adminként.
Eddig a szervert képviselted, míg adminként tevékenykedtél, miután leadtad pedig elkezdtél kifigurázni, sértegetni embereket és még mémelni is a szervert. Sok volt amit már megengedtél magadnak, így jobbnak láttam, hogy megváljunk tőled.
Itt egy kis morzsa az utóbbi egy hetes csevegős pályafutásodból.
rKieWWd.jpg

3HMlrJI.png

6cpZq1O.png

Bh9cmMB.png

nYHCEk3.png

WPfCFxw.png
[/FA]

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
-
Tehát akkor szerinted bomlasztottam a közösséget azzal, hogy jót beszélgettem és szórakoztam a szerver játékosaival? Ahogy én látom, nem címeztem senki felé semmilyen negatív üzenetet, poénkodtunk TÖBBEN is. De lehet rossz a szemem, nem tudom. Továbbra is fennáll a kérdésem, hogy miért is lettem kirakva a szerverről ezek miatt? Mert konkrét magyarázat, illetve bizonyíték nem érkezett. Mindössze annyit raktál ide be, hogy csevegtem a csevegőbe és néhol poénkodtunk. Lehet rosszul érzem, de véleményem szerint ez egy kisebb bosszú részedről, mert végre találtál "fogást" rajtam, csak ez ilyen semmilyen. Két külön platformról beszélünk - van eset mikor DC miatt is tiltásra kerül az illető, de nem egy ilyen miatt - és az érintett kliensen "csak" egy 12 órás mute-al lettem szankcionálva. Nem értem az összefüggést. Nem fordítva kellett volna kiosztani azt a bizonyos szankciót? A szerveren nem követtem el semmi szabályzat ellenest. :) Amiket jelenleg leírtam csevegőbe akkor lenne mémelés, ha tényleg beleakarod látni. Egyik felet sem bélyegeztem meg trágár szavakkal.

miután leadtad pedig elkezdtél kifigurázni, sértegetni embereket és még mémelni is a szervert.
Mivel mémeltem a szervert? Pár dolgot írtam, hogy ezt meg azt fogom csinálni. Nem töközhetek? Nem dartsozhatok? Nem kamionozhatok?

mert grindernek minősítetted be őket
Úgy vélem, hogy nem akasztottam senkire sem ilyen jelzőt. :) Tehát olyan dologgal vádolsz, illetve adtad a szankciót ami meg sem történt. Megint.

Utoljára szerkesztve:

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,110
Silay Denzel
Tehát akkor szerinted bomlasztottam a közösséget azzal, hogy jót beszélgettem és szórakoztam a szerver játékosaival? Ahogy én látom, nem címeztem senki felé semmilyen negatív üzenetet, poénkodtunk TÖBBEN is. De lehet rossz a szemem, nem tudom. Továbbra is fennáll a kérdésem, hogy miért is lettem kirakva a szerverről ezek miatt? Mert konkrét magyarázat, illetve bizonyíték nem érkezett. Mindössze annyit raktál ide be, hogy csevegtem a csevegőbe és néhol poénkodtunk. Lehet rosszul érzem, de véleményem szerint ez egy kisebb bosszú részedről, mert végre találtál "fogást" rajtam, csak ez ilyen semmilyen. Két külön platformról beszélünk - van eset mikor DC miatt is tiltásra kerül az illető, de nem egy ilyen miatt - és az érintett kliensen "csak" egy 12 órás mute-al lettem szankcionálva. Nem értem az összefüggést. Nem fordítva kellett volna kiosztani azt a bizonyos szankciót? A szerveren nem követtem el semmi szabályzat ellenest. :) Amiket jelenleg leírtam csevegőbe akkor lenne mémelés, ha tényleg beleakarod látni. Egyik felet sem bélyegeztem meg trágár szavakkal.

Mivel mémeltem a szervert?

Úgy vélem, hogy nem akasztottam senkire sem ilyen jelzőt. :)
Játékosoktól és adminoktól is az elmúlt napokban azt halljuk, hogy ők sem értik azt, amit leművelsz / leműveltek DC-n. Volt adminként, főleg egy magas rangú volt adminként nem így kéne viselkedj. Én is töröltem már DC-n hozzászólásodat, mert már nekem is elegem lett, hogy a csevegőben szét trollkodod, mémeled a szervert, a játékosokat.
Ezek után miért akarsz játszani a szerveren, de komolyan? Szerinted ez megfelelő viselkedés? Érdekes módon a szerver életében eddig számos olyan szituáció volt, ahol egy adminisztrátortól megváltunk vagy leadta. És még akiktől mi váltunk meg, azok sem csináltak ilyet, mint te most.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
-
Játékosoktól és adminoktól is az elmúlt napokban azt halljuk, hogy ők sem értik azt, amit leművelsz / leműveltek DC-n. Volt adminként, főleg egy magas rangú volt adminként nem így kéne viselkedj. Én is töröltem már DC-n hozzászólásodat, mert már nekem is elegem lett, hogy a csevegőben szét trollkodod, mémeled a szervert, a játékosokat.
Ezek után miért akarsz játszani a szerveren, de komolyan? Szerinted ez megfelelő viselkedés? Érdekes módon a szerver életében eddig számos olyan szituáció volt, ahol egy adminisztrátortól megváltunk vagy leadta. És még akiktől mi is váltunk meg, azok sem csináltak ilyet, mint te most.
Csak a zenémet törölted. Nem tudom az miért volt trollkodás, hogy beküldtem a Máté Pétertől az Egyszer véget ér című számát.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,110
Silay Denzel
Nem, nem tudom. Az, hogy a közösséggel elszórakozom a csevegőben, nem fog felérni se közösségbomlasztásnak, se trollkodásnak, se mémelésnek. Na mindegy. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.

Látod, ez is egy ékes példája a viselkedésednek. Ha majd átgondoltad, és rájöttél, hogy hogyan lenne helyes viselkedned, főleg egy volt adminhoz képest, nyiss UB kérelmet. Ezt itt most zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó