Tehát akkor szerinted bomlasztottam a közösséget azzal, hogy jót beszélgettem és szórakoztam a szerver játékosaival? Ahogy én látom, nem címeztem senki felé semmilyen negatív üzenetet, poénkodtunk TÖBBEN is. De lehet rossz a szemem, nem tudom. Továbbra is fennáll a kérdésem, hogy miért is lettem kirakva a szerverről ezek miatt? Mert konkrét magyarázat, illetve bizonyíték nem érkezett. Mindössze annyit raktál ide be, hogy csevegtem a csevegőbe és néhol poénkodtunk. Lehet rosszul érzem, de véleményem szerint ez egy kisebb bosszú részedről, mert végre találtál "fogást" rajtam, csak ez ilyen semmilyen. Két külön platformról beszélünk - van eset mikor DC miatt is tiltásra kerül az illető, de nem egy ilyen miatt - és az érintett kliensen "csak" egy 12 órás mute-al lettem szankcionálva. Nem értem az összefüggést. Nem fordítva kellett volna kiosztani azt a bizonyos szankciót? A szerveren nem követtem el semmi szabályzat ellenest.

Amiket jelenleg leírtam csevegőbe akkor lenne mémelés, ha tényleg beleakarod látni. Egyik felet sem bélyegeztem meg trágár szavakkal.
Mivel mémeltem a szervert?
Úgy vélem, hogy nem akasztottam senkire sem ilyen jelzőt.