Üzenetek:86
.
Neved: Raiden Nierling
Játékos(ok) neve: Clementine Maulet
Panasz oka: Nonrp, HCRP karaktertévesztés
Panasz kifejtése: Mint leírta Shawky a karakter történetében a karakterének aka Clementine Maulet-nek van GAD és Demofóbiája, mindkettő akadályozza mind a szocializálást mind a tömegek közt menetelt. Amit már az első résznél mondhatni feldönt, az indoka a történetben hogy elszív egy füves cigit ami miatt "könnyebb* tömeg közé menni, ami szerinted teljesen hülyeség. Fóbiát max csökkentheti, a GAD-ot meg egy füves cigivel nem lehet csökkenteni átmenetileg sem. Szóval itt mar ezzel egy nagy nagy gond van a sztoriban. Illetve hogy azért találkozol emberekkel és beszélgetsz velük, ami ugyanúgy tök könnyen megy ahhoz képest hogy nem tudsz szocializálódni annyira, bulikba jár meg ide oda ahol lehet nagy tömeg es van is. Minap valamikor volt egy bejelentés hogy törnek egy házat, majd amikor Clementine ott volt, leugrott egy j6 4-6 méter magas házról, ahol elmondása szerint volt egy ponyva, am igaz is, csak az egyetlen gond hogy az a ponyva nem nagyon van kihajtva. Ami szerintem nem igazin fogja fel az esést, meg ahhoz képest hogy egy törékeny félős lány karaktere van, eléggé merész. Majd miután leugrott tok nyugodtan tovább megy es amikor en kiérkeztem es egy Mp5-t tartottam a fejéhez, majd amikor azt elraktam egy pisztolyt fogtak rá végig tök nyugodtan köszönt azzal hogy szép estét, illetve amikor felszólítottam hogy tegye fel a kezeit mondta hogy csak egy barátjánál volt, ismét felszólítottam, ismét tök nyugodtan megkérdezte csak hogy miért lenne az fontos. Majd amikor a falhoz parancsoltam ruházat átvizsgálás miatt, elővett egy sokkolót amivel megpróbál lesokkolni, majd elrakja és egy Heckler 8 Koch P7M10 MK2 fegyvert is elővesz, miután elkezd menekülni a motorjához ami meg nem igazán illik a félős lány karakterbe, majd utána elmenekül a motorral. Itt a f6 probléma hogy még egy nem félős ember se lenne ennyire nyugodt ha egy fegyvernek a csöve nézne felé. Nem hogy egy elméletileg félős lány.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: GAD: Generalized anxiety disorder. Antiszociális, nem bírja a tömegeket 6s a személyeket, ezért megnehezíti teljesen a szociális kapcsolat kiépítését. Mitralis Prolapsus: szívdobogás érzés, magas pulzus, szívzörej, korai szívverés, szív összeomlás extrém sportűzésnél napi szinten/túlzott túlterhelés. Sovány, mellkasi fajdalim, szapora szívverés, fáradékony.
Demofóbia: félelem a tömegtől, téliszony és klausztrofóbia társulhat hozzá.
Utoljára szerkesztve: