Privát sziget / Magánbirtok

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Rivera

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Dominic Rivera

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Rivera «

Ötleted leírása

» Ugye bár mindenki emlékszik MTAról a szigetekre illetve magánbirtokokra amiket PPből lehetett venni, saját zárható kapuval. Szívesen látnám ezt a szerveren és ott a saját birtokon lehetne menőket RPzni «


Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Én biztosan vennék és még sokan mások. «



 

Relay

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:689
-
Wipeolunk, de minek? Ezzel megint csak a grind lesz erősítve a szerveren és nem a szerepjáték. Mindenki tolná a kamiont és a farmozást orrba meg szájba... Ezekkel a grind rendszerekkel mindegy, hogy mit csinálsz a közösséggel. Senki nem lesz vevő soha semmire.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
Akkor srácok ha ebben egyetértünk hogy elgazdagodott a szerver új ötlet: teljes VagyonWipe??
megtizedelné a játékosbázist, és joggal háborodnának fel azok akik akár több ezer órát és vagy több száz ezer forintot öltek a szerverbe
elvesszük a vagyont azoktól is akik RP-vel szerezték, meg azoktól is akik rommá ppzték magukat, ismét nincs igazság, na meg legendnek egy totális gazdasági öngyilkosság lenne.
 

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Hát bocsánat de én szeretem támogatni azt a szervert ami olyan sok jó órát adott az életembe. És ez is egy módja.
Próbálkozz érdemben támogatni az általad kedvelt szervert és azt mindenki díjazni fogja és jó szájízzel fognak emlékezni rólad. Érdemleges támogatás alatt mit értek? - Légy a közösség része, légy azon hogy megoldásokat keressünk a jelenleg fent álló problémákra, NEM nem arra hogy legyen több bírtok és egyéb más a szerveren aminek nyilvánvalóan értelme nincs, inkább arra hogy legyen élhetőbb és játszhatóbb a környezet amibe időt ölsz, hogy szerezhetsz pozitív élményeket úgy, hogy mások is pozitív élményekkel zárják a napot és olyan ötleteken kellene gondolkozni amik a szervert előre lendítik és nem még jobban a szakadék felé sodorják. Ha pedig a pénzed szeretnéd a szerverbe ölni arra ismételten rengeteg lehetőséged van.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
bemegyek felrakom lesz birtokom, hatszáz hektár, lesz mivel flexelni != megbecsülés
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:484
Nem látom, hogy mit oldana meg az, ha eltűnne mindenkinek minden vagyona.
Akár ennek a szervernek a nyitására gondolunk, akár egy másikéra, mindenki, aki ott volt tudja, hogy egy tiszta nonos, mindent leszaró, hetekig 0 RP-s grind megy, hogy elvigyék a jó kocsikat minél előbb.
Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor megbolondulnak a leaderek és próbálják így-úgy kreatívan lopni a kasszát, hogy minél előbb legyen vagyon. (persze van kivétel)
 

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Wipe-ot a népnek.
Tök jó és szép dolog a Wipe, viszont hiába vannak Grind rendszerek, hiába nincsenek Magyar viszonylatban ez az RP téma el lett húzva egy olyan irányba ahol már mindenki úgy érzi komfortosabban magát ha több millió van a számláján és mindennap egy új kocsiba teheti a seggét, így pedig biztosan lesz találva egy újabb lehetőség a Grindra, ha pedig ez mind megszűnik és maradnak itt azok az emberek akik még valóban csak 100%-ig rpzni szeretnének nem hiszem, hogy sok ember lenne. Mondhatják sokan hogy ők itt-ott rpznének ilyen olyan bírtokon, de ez mind csak egy koholt indok és a fele csapatnál ez meg sem valósulna, ahogy ezt felettem is írták. TISZTELET A KIVÉTELNEK

Sidenote: Láthatóan próbálta már meg szerver magyar viszonylatban ezt az RP-re fókuszálunk és a Grindot próbáljuk megszüntetni dolgot, mind GTAV-n és MTA-n is, láttuk mi lett a vége. (Igen a zöldekre gondolok.) Sajnos kevés ember vevő már a reális roleplayre.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
ki gondolja hogy itt bármilyen lépést lehetne tenni, ami win lenne a grind ellen, meg win legendnek
akinek meg birtok kell az rphez az inkább ne játsszon mert ne
 

Bishop

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:358
[sa] Nem tervezünk ilyen lehetőséget behozni a szerverre. Használjuk ki a map adta lehetőségeket és próbáljunk meg jelenlegi formájában RP helyzeteket kialakítani.[/sa]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó