Üzenetek:685
Dexter Sosa
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Rowan / carnage#0704 «
Ötleted leírása
» Van egy teljesen kihasználatlan része a szervernek ami a postaláda. Egy postarendszernek szerintem sok mindenki hasznát venné, ha egy kis időt belefektetünk. Az alap ötlet hogy lehessen playerek között postai úton itemeket vagy leveleket küldeni. Régen több esetben is jól jött volna egy ilyen rendszer és tök egyedi lenne a szerverhez. Leveleket 2 féle módon lehetne feladni. A megírt levelet eljuttatjuk a kívánt házhoz majd egy parancsal a postaládájába dobjuk. Erről pár perc után kapnánk értesítést hogy elkerüljük az MG-t. A másik lehetőség hogy egy post op ponton feladjuk a levelet. A másik része viszont érdekesebb a rendszernek, az item küldés. Legjobban úgy lehetne megvalósítani mint a mostani ócskás NPC-t. Feljön egy panel, ott összekattingatjuk, hogy miket akarunk a csomagba tenni. Az itemeknek amúgy is van súlya, szóval azzal lehetne kalkulálni a csomagok árát. 3 kilónként egy 500$ szerintem elfogadható. Ez sok playernek jelentene megváltást, akinek nagy számú itemeket kell átvinni A-ból B-be. A PD a leltárt pár kattintással és egy 10-15p alatt átvinné a raktárba, úgyszint az illegálnak is remek lenne. A balansz faktorra viszont figyelni kell, mert könnyen érdektelenné lehet tenni az egész rendszert ha rosszul van elsütve. Az illegálnak le kell fizetni a postást, hogy ne legyen belőle gebasz hogy 10 barettát akar elküldeni. A PD akármikor elmehet egy PostOP állomásra és az ott tárolt csomagokat átnézheti. Egy plusz pont lenne, ha egyfajta easybox/foxpost lenne ebbe a rendszerbe beleágyazva. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Az egész rendszer pár dologra épülne, ami fontos: A diszkréció és anonimitás: ne kelljen semmi magán adatot megadni, vagy ha igen lehessen kamu nevet beírni; ne legyen korlátozva sok dolog, mindenki használja úgy a rendszert ahogy akarja, mindkét félnek megvan a saját lehetősége, hogy kibasszon a másikkal; telefonszámhoz kötni az easybox lehetőséget, hogy arra kapjon SMS-t az illető.
Ez az ötlet gyerekcipőben jár, ha valaki lát benne fantáziát és lehetőséget ne habozzon írni commentet. Egy valamit kérek, hogy ne menjen "de ez IRL nem így van" próbáljunk meg egyszer tényleg a játékélményre adni ne a realitásra. «