Üzenetek:182
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Dewon Gray / Darw'in#7711 «
Ötleted leírása
» Az ötletem az lenne, hogy a Penal Code másképp hasson az illegál/NS/Karaktertörténettel rendelkező illetők szerepjátszására. Mire gondolok? A jelenlegi Penal Code-ban meghatározott maximumok, $50.000 és 300 perc. Ezek a számok alapból arra mozgatnak, hogy inkább hagyjuk az egészet, úgy sem éri meg stb-stb. Ezáltal kevés a kihasználtsága a dolgoknak. Még a pénzzel nem is lenne akkora probléma, mert kit érdekel a pénz. Inkább az idő. 300 perc - 5 óra egy olyan környezetben, ahol az RP létminimumát sem kapjuk meg, főképp afkra használjuk, másra nincs nagy értelme. Ezáltal az ötletem kifejtése, hogy a felsorolt illetőknek, akik illegális dolgokban mozgolódnak, lásd prostitúció, illegális frakció és társai. Kapjanak egy engedményt ezeken felül. Például $20.000 és max 90/100 perc. Az RP-t a jelenlegi rendszer nem segíti elő, ha egyedül kapnak el. A lebuktatás és egyebek ugyan úgy alkalmazhatóak, hogy elkapják az érintett szervet/embert. Viszont a resztriktálás kevesebb, ezáltal megszűnik a "Hát én tuti nem csinálok ilyet, mert ki a bánat ül 300 percet..."
Őszintén, szerintem az RP nem attól lesz meghatározó, hogy az illetőnk megkapja-e a 300 perc IC jailt vagy sem. Ez inkább elijeszti az embereket attól, hogy csinálják. Régebben voltak prostituáltak, akik tényleg az RP-ért, kisebb pénzért csinálták a dolgukat. Viszont hamar kihallt a projektjük a folytonos jailek végett. Szerintem egyet tudunk érteni, hogy az-az 5 óra, az kiöli az RP részért az illegális dolgokból és nem ösztönöz. Hallható a rendvédelmi személyektől, hogy nem kapnak illegális motívumokat, scriptes megmozdulásokat. Hát ez természetes, ha azt vesszük figyelembe, hogy ezek megvalósításához a 300perc lebeg a fejünk fölött, mint egy guillotine. «
Csatolmányok
» - «