Üzenetek:13
Drayton Rashawn
Játékos(ok) neve: PD pár tagja és Dean Monroe-ra.
Panasz oka: Többféle/fajta szabályszegés
Panasz kifejtése: Az első videón látottak alapján Rick Ortega és Taylor Hayes meghalt a Forum Driveon történt lövöldözés során. Pár tagunk a kórházba indult elláttatni magát (lehetséges bejelzett a lőtt sebre a script de nem is ez a lényeg) a frakciónk tagjai akik meghaltak szándékosan nem mentek oda a kórházhoz, mivel ugyan az az RP folytatódott ott (Dominic Shawn és Jesus Aiden Richardson élte túl, a kórház elött ekkor még csak három PD-s volt 3v2-es szituáció, majd a lövöldözések után kb 10 másodpercre érkezett meg a TARV és a kórházból kifutó pár személy). Taylor Hayes és Rick Ortega megjelent a kórháznál, már TARV-al rajta kívül több emberrel és a haláluk után visszatértek ugyan abba az RP szálba. (Az egész este folyamán úton útfélen járkált a TARV aminek nem kifejezetten értjük miértjét és validságát.) Nem lehetett külön RP szál a lövöldözés, mivel az én karakteremet abban a szálban találták el, ami Forum Drive-n volt és ezután mentem el kórházba.
Bizonyíték (kép, log, videó):
1.
https://medal.tv/games/imported-clips/clips/mnvi13EZzy1bpm7eR?invite=cr-MSxGOFIsNTYzNDcxMDk2&v=4

2.A képek alapján tökéletesen látszódik, hogy a TARV-al érkező felek (Marcus Kellan, Amanda Melbourne,Taylor Hayes és talán Rick Ortega-nál is nagykaliber van). Kicsit irrelevánsnak tűnik ez a TARV-al való érkezés egy pawnshopra, de ez legyen a legkisebb gond, viszont a nagykaliberek már problémásabbak. A Carbine Rifle MK II-esek nagykaliberek, bármennyire is szépítenénk, nem lehet. ""Kézifegyver + Pump Shotgun: boltrablás; autókereskedés rablás; pawnshop; jármű és házfeltörés; ATM rablás""

3. Az ellátás után bevittek az SD-re, majd elvették a telefonomat és egy random fiktív RP-vel lebonyolította a mobil/kód feltörését. Majd erről információkat rádiózott a többi egységnek. Maga a fiktív RP része nem tudom mennyire valid.
Megjegyzés: Nincs.
📋