Üzenetek:57
Kyrie Vane Burton
Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két autó amiben ember van, szerintem nem szállnál ki IRL rögtön. ( ha mindenki bent lenne akkor más de kint is volt védő.)Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered... illetve mi sem érünk mindig ki mire kirámoltok mindent, elég jó le lett véve a rablási időtök szerintem... úgyhogy ha kirongyolsz a boltból és rád van durrantva pár fegyvercső fel kell tudni ismerni a helyzetet.. más esetben mi sem verjük a földhöz magunkat hogy mire kiérünk senki nincs ott... valamint nekünk is megvan a lehetőségünk szigorúbb fegyverzetben mozogni ha már 4x szét van lőve egy nap a fél város..
Seraphos dolog, ősi problémátok ez, de én akárhányszor üldözés van a seggemben van mindíg két autó, tietek is megy rendesen.(Milo és Senseitől szinte lehetetlen menekűlni, igy side infóként csak)
Szigorúbb fegyverzetre kitérve csak annyit tudok mondani, hogy szabály az szabály, ha boltra nem engednek nagykalibert annak meg van a miértje.
A darára kitérve pedig, véleményem szerint nálunk azért nem folyamatos dara megy, elég sokszor csak futunk boltról ép ezért, hogy esélyt adjunk nektek az elkapásra, az hogy szétdarálunk mindent kicsit erőss, ha hoodra be jössz ott biztosan így lesz, egyedűl egy egység nincs amit ott keressen!