Üzenetek:111
Chase Dalton
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Chase Dalton / 3sm4rt«
Ötleted leírása
» A téma címe szerintem elég beszédes, olyan munkák behozatalára gondolok ami idő ráfordítással, és tapasztalat szerzéssel egy passzív jövedelemet tudna biztosítani a szerverre. Nagyon sokan jelenleg is csak azért járnak fel a szerverre, hogy rendezzék az állataikat, növényeiket, szórakozóhelyüket, és grindoljanak.Maga az ötlet egy olyan rendszer behozása lenne ami az idő elteltével, a szorgalommal/tapasztalattal hozna normális kereseti lehetőséget, illetve az újaknak is egy jó kezdés lenne, hogy ne túl sokáig ragadjanak a mókuskerékbe. Ezt én jelenleg egy olyan online kereskedésbe tudom elképzelni ahol fokozatosan tudnánk nagyobb és nagyobb értékű dolgok kereskedésével foglalkozni. Független lenne a többi játékostól, szóval nem számítana, hogy kinek mennyi pénze van aktuálisan.
A licitre bocsájtandó tárgyak adott időközönként jelennének meg egy oldalon(Mint jelenleg a kamionos munkába megtalálható fuvarok).
Ha egy tárgyat megvásárolunk, az bekerülne az oldalon lévő "Tárgyaim" box-ba. Ez a Box kezdetben egy 5 slotos dolog lenne, de idővel ezt ki tudnánk bővíteni(ezt is maximalizálnám, hogy meddig lehet bővíteni). A tárgyak eladása hasonlóan működne, mint a jelenleg is használatban lévő felvásárló 20-30 percenként változna a tárgyak eladási értéke. Szóval ha akkor adnánk el a tárgyat mikor épp fent van az ára, annak a különbsége lenne a haszon amit vissza is tudnánk forgatni. A szinteket a már begyűjtött haszon értékhatárokkal tudnánk növelni. PL. Kezdésként inkább lomokat lehetne vásárolni, kisebb haszonnal, de kisebb rizikóval. Ha elérünk egy 100-200.000 $ hasznot akkor mehetnénk már komolyabb licitekre, kisebb járművek (alacsony minőségű) és így tovább, akár az ingatlan kereskedésig, vagy műtárgyakig.
Összedobtam erre néhány ötletet, előre bocsi hogy gagyi lett de szemlélteti amit szemléltetni szeretnék.
A legtöbb rendszer amit használ, az jelenleg is már meg van valósítva a szerveren, valameilyen formátumba.
De nagyon szívesen látnék olyan munkákat is amik tapasztalat alapúak, és időt kell ráfordítani ahhoz, hogy hozománya legyen. Esetleg egy olyan szakmát is, ami nem frakcióhoz kötött, hanem magánvállalkozóként egy szolgáltatást lát el.
Szinttől függően tudnának ellátni adott munkákat a többi playernek.
Szívesen olvasnék Pró Kontrákat, az egész csak egy hírtelen ötlet, szóval biztos sok minden van amire az ötlet megírása pillanatában nem gondoltam, szívesen olvasom a saját elképzeléseiteket módosításaitokat ha esetleg termékeny talajba hullik az ötlet. ❤️😊👌 «
Csatolmányok
» «