Üzenetek:190
Eugene Miller
Neved: Sanyi
Adminisztrátor(ok) neve: A Vezetőség, jelen esetben Klód
Panasz oka: Ellehetetlenítés, szabad véleménynyílvánítás büntetése, megtorlás
Panasz kifejtése:
Először is szeretném megköszönni a szervernek a több, mint másfél év játékélményt, a több mint 1 éves fórum moderátori szolgálatot. Köszönöm többek között @Demzsi barátomnak és kalózcsapatának a sokszínű RP-ket, @Laca -nak a megértést és a kitartást, @fater -nek a befogadást a legelején, és utána a közös élményeket és @fearlest -nek a csapatvezetést. Sok élménnyel gazdagodtam eddig.
Na de térjünk is rá a panasz lényegére. Kicsit nehéz a szavakat keresgélni a fejemben, ugyanis cinikus ami történt. Sejtésem szerint (mi másért) a most pörgő topic alatt tett hozzászólásom szálkát szúrt a vezetőség szemébe, de hát igazából csak szembesítés történik az igazság részéről. Az igazság néha fáj, szokták mondani. Szeretném megkérdezni az "utolsó szög" előzményeit. Esetleg szabályzatot szegtem? Teli van az UCP-m jailekkel? (1 FK jump van rajta tavaly nyárról) Az utolsó utáni utáni utáni utáni esélyesekkel mi a helyzet?
Az a tény, hogy elvesztettem a fórum moderátori jogkörömet, nem zavar, de a körülmények igen. Nem kaptam tájékoztatást (egyszer szólt rám Klód, ott is az igazság miatt), el sem beszélgettek velem, semmi. KGB feelingem van.
Hadd linkeljek be 1-2 képet a panasz előzményéről:
Majd egy üzenet Klód-tól:
Így, ezek konklúziójában a demokrácia egyik legfontosabb pillérét szeretném ismételni: "szólásszabadság, szabad véleménynyílvánítás". És akkor hadd rántsalak titeket vissza a valóságba. Az elfogadott új Alkotmány, és Alaptörvény egy részletét hoztam el, relevancia miatt. Egészen pontosan a 18/2000. (VI. 6.) AB határozat a BTK-ból. Ez érvényes az összes magyar állampolgárra és a magyar vállalkozásokra. Mindenre, ami Magyarország közigazgatási határain belül van.
Első utóirat: az elhallgattatás 20. századi módszer, nem vált be.
Második utóirat: mártírokat gyártani igen nagy balgaság.
Harmadik utóirat: "Manners maketh man", azaz "A modor mutatja ki vagy".
Negyedik utóirat:
Klód: "Köszönjük a munkádat"
Sanyi: "Én köszönöm a lehetőséget"
utópia
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: Hi, I'm Johnny Knoxwill, and welcome to Jackass.