Üzenetek:43
Major Stanislav
Akcióról logok: https://pastebin.com/4ryj5yw0
Lehet itt próbálkozni a mentéssel és a magyarázkodással, de jól ismerjük egymást. A valóság az, hogy titeket, oroszokat lehetetlen normálisan, emberi módon letartóztatni vagy leRP-zni, mert a pitiáner rablásoktól kezdve minden egyes akció kimenetlenül ugyanabba torkollik: lövöldözés, darálás, halálba rohanás. Kivétel nélkül mindig meghaltok benne jó páran, mert még a karaktereiteket sem féltitek. Ha be lenne szállítva bárki is tőletek, a legtöbbnek a füle botja sem mozdulna, ha a karakterét érintené a dolog.
Helló-Szép napot! Köszi hogy írtál erre a PK-ra és hogy elmagyaráztad hogy valamennyire minősítésnek számítod ezt. Meg is értjük hogy miért gondolod ezt, viszont én is szeretném azt tisztázni hogy eddig szinte egyszerse kaptunk el titeket IC mivel egyfolytában dara lett a vége, nem szeretnék minősíteni senkit sem félre ne értsétek. Minket egyedül az zavar hogy mi a vége az akciónak. Tény és való, ismerjük egymást annyira hogy tudjuk mire fog kimenni, de tényleg szerintem is kezd már sok lenni az hogy egyfolytában a dara. Lásd egyszer sem volt elkapva a frakciódnak egyik tagja sem jóformán(A mostani frakciót értve) Illetve nem szeretném beleírni ide a PK-ban az hogy egyszer vagy többszőr sajnálatos módon megtörténik egy SYNC pit, mindkettő oldalról történt ez. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni, viszont azzal hogy kezeljük azt azzal igen. Amikor mi csináljuk a sync pit-et akkor egyből RP előtt kapjuk az OOC-n hogy "Miért pitelsz 200-nál?" Hiába próbáljuk elmagyarázni a menekülő félnek hogy sync volt, leírja azt RP-t és megy tovább. Viszont amikor minket piteltek ki sync miatt akkor mi nem kérdezünk semmi, megértjük hogy sync és visszük tovább az RP-t és elfogadjuk azt ami történt. Többszőr volt már olyan esett ahol meg se vártátok vagy várta az illető akit üldöztünk hogy megírjuk a saját RP sorunkat. Nem erre volt nyitva a PK de akkor már felhozom ezt. Az elmúlt 2 hétben szinte az összes akciót darára ment ki és nem az RP-re. Ismétlem nem akarom minősíteni így úgy az emberek csak szimplán tisztázni ami történt. Felhozom ezt, pár nappal ezelőtti autókernél is vittük az üldözés szépen mikor megjelent egy Kamacho. Majd direkt behúzta elénk a kormányt 150-nél és jóformán rammolt is. Pár perc után több mint 130-nál a lopott Arbitert is berepítette a fák közé, leírt egy RP sort, beszállt a Kamacho-ba és amikor megpróbáltuk dobozolni azt simán kiramolta magát és felment a hegybe.Szép napot kívánok!
Nem kívánok az esethez hozzáfűzni semmit sem, mivel nem voltam jelen pont itt, ezeknél az "eseménysorozatoknál", de megkérlek, hogy az általánosítást és a minősítést mellőzd légyszíves.
Megannyi kontra érv lenne.
Köszönöm szépen megértésed, s elnézést kérek mindenkitől a hozzászólásom miatt, de ne menjünk át minősítésbe és személyeskedésbe is, burkoltan se!
További szép napot kívánok!
Szia Zsomi!Helló-Szép napot! Köszi hogy írtál erre a PK-ra és hogy elmagyaráztad hogy valamennyire minősítésnek számítod ezt. Meg is értjük hogy miért gondolod ezt, viszont én is szeretném azt tisztázni hogy eddig szinte egyszerse kaptunk el titeket IC mivel egyfolytában dara lett a vége, nem szeretnék minősíteni senkit sem félre ne értsétek. Minket egyedül az zavar hogy mi a vége az akciónak. Tény és való, ismerjük egymást annyira hogy tudjuk mire fog kimenni, de tényleg szerintem is kezd már sok lenni az hogy egyfolytában a dara. Lásd egyszer sem volt elkapva a frakciódnak egyik tagja sem jóformán(A mostani frakciót értve) Illetve nem szeretném beleírni ide a PK-ban az hogy egyszer vagy többszőr sajnálatos módon megtörténik egy SYNC pit, mindkettő oldalról történt ez. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni, viszont azzal hogy kezeljük azt azzal igen. Amikor mi csináljuk a sync pit-et akkor egyből RP előtt kapjuk az OOC-n hogy "Miért pitelsz 200-nál?" Hiába próbáljuk elmagyarázni a menekülő félnek hogy sync volt, leírja azt RP-t és megy tovább. Viszont amikor minket piteltek ki sync miatt akkor mi nem kérdezünk semmi, megértjük hogy sync és visszük tovább az RP-t és elfogadjuk azt ami történt. Többszőr volt már olyan esett ahol meg se vártátok vagy várta az illető akit üldöztünk hogy megírjuk a saját RP sorunkat. Nem erre volt nyitva a PK de akkor már felhozom ezt. Az elmúlt 2 hétben szinte az összes akciót darára ment ki és nem az RP-re. Ismétlem nem akarom minősíteni így úgy az emberek csak szimplán tisztázni ami történt. Felhozom ezt, pár nappal ezelőtti autókernél is vittük az üldözés szépen mikor megjelent egy Kamacho. Majd direkt behúzta elénk a kormányt 150-nél és jóformán rammolt is. Pár perc után több mint 130-nál a lopott Arbitert is berepítette a fák közé, leírt egy RP sort, beszállt a Kamacho-ba és amikor megpróbáltuk dobozolni azt simán kiramolta magát és felment a hegybe.
Csupán azt szeretném tisztázni hogy nem minősítésre megy ki, de van némi adok kapok a kettő frakció között üldözések közt. Mindkettő frakció tagjai hibáznak, emberek vagyunk hibázunk. De részemről és társaim részéről is feltehetően kezd túl sok lenni az hogy minden akció vége a darára megy ki amikor nem tudtok elmenekülni... Sőt pár illető ott is marad a helyszínen nem féltve az életétt és kivárja azt amíg elmegy az összes rendőr. A clippeket ide is beteszem hogy lásd miről beszélek.
Ezen a clippen látszik azt hogy a Kamacho megérkezik és egyből megy rá az egységre ramolás képen vagy hogy betegye az falba. Nem hívnám én blokkádnak ezt semmilyen formában.
Ezen a clippen pedig látszik ahogy a lopott Arbiter berepül a fák közé 130 környékén majd eltünik a kocsi.
Itt pedig ahogy szó szerint kiramolja magát a "dobozból" és megy tovább.
Tisztában vagyok vele hogy nem erre az esett készült a PK és valószínűleg meg is fogom kapni azt az üzenetett hogy nem erre nyílt a PK. Viszont szerettem volna beletenni ezt az esetett is. Csak szerettem volna tisztázni azt hogy amikor mi rontunk el valami, legyen az a pit akkor egyből megy az OOC.
Köszi a megértésed és sajnálom hogy így kellet megfogalmaznom ezt.
Többet nem szeretnék hozzáfűzni a PK-hoz.
Ehhez annyit tennék hozzá a felhozott videókra, hogy egy gyári kamacho nem fog 200-zról 1 perc alatt le lassulni, illetve ahogy a videón is látszik van benne szinkron hiba.. - Csak ezt most ide csatolni ehhez a PK-hoz nem tartom nagyon helyesnek, akkor is meg lehetet volna nyitni a PK-t és nem ehhez csatolni.. Illetve, Kamacho gépjármű jelen pillanatban szerintem sokkal erősebb mint a kisebbik sport kialakítású rendőrségi gépjármű épp ésszel nem probálnám azzal dobozolni főleg nem egy nála 4x nagyobb gépjárművet.. de hogy ez a szituáció ide lett csatolva ehhez a PK hoz lassan arra megy a játék hogy ember/játékosok felé való kiszurás.. Pov: Illetve nem tartom reális hogy a gépjármű varázs szerűen el tűnik a eltűnik a player alól ami eléggé irreális szituáció..[a] A beküldött videók fényében a Panaszkönyvet kibővítem, ettől a ponttól kérném az összes videón szereplő személy hozzászólását. [/a]