Üzenetek:929
Sean Bennett

Neved: Denzel Garrett - LACI
Adminisztrátor(ok) neve: Claude
Panasz oka: Stílus -
Panasz kifejtése: Traktorommal közlekedtem a farmon, állítólag nem kultúráltan. (Ha nagyon bele akarunk menni, a traktor elmegy elég jól mindenhol) Nem is ez a lényeg, az 1-es számmal jelölt párbeszéd zajlott le köztünk akkor, ennek igazából nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget. Leraktam a farmon a traktort, majd visszafutottam a kocsimért egy távolabbi szántóföldhöz. Sajnos vagy nem, nem figyeltem és bekevertem egy a csevegőben "Döngölt földút , vagy "műút"-nak nevezett útra. ( Ami amúgy ha mindenki megnézi aszfaltos, hisz a kerék nyikorog rajta, sőt még guminyomot is hagy), viszont ezzel sem volt gond, hibáztam, megesik. Ekkor jött Claude (2.) és freezelt le, majd kezdte meg mondandóját kissé agresszívebb hangnemben. Szankciót ugyan nem kaptam, nem is írtam volna meg a panaszkönyvet, ha nem olvastam volna el az imént elbírált panaszkönyvet.
Bizonyíték (kép, log, videó):
- [18:15:02] Claude: (( Lehetne kultúráltabban közlekedni a traktorral? ))
[18:15:07] Denzel Garrett: (( aha! )
[18:15:10] Claude: (( Köszi. )) - [18:20:23] Claude: (( Ez mi? ))
[18:20:27] Denzel Garrett: (( Buffalo ))
[18:20:34] Claude: (( Nem el lett valami mondva értelmesen? ))
[18:21:09] Denzel Garrett: (( most itt a föld úton mi a gond ezzel? Nem Sportautó, és nem is szupersport. ))
[18:22:24] Claude: (( Ne menjél többet vele ))
[18:23:03] Claude: (( Itt légyszives. ))
[18:23:06] [oneAdmin] Claude unfreezelt téged!
[18:23:14] Denzel Garrett: (( oké. ))
Úgy gondolom Szuperadminhoz illően kellene megnyilvánulnia a playerek felé.
Amennyiben sajnos ez nem történik meg, hiába fújnak "új szelek" vissza fogunk térni oda, amiatt bezárt a szerver.