Panasz-Bence

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

roadman

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Carlomagno De Santiago
panaszkonyv.png

Neved: Emma Colls
Adminisztrátor(ok) neve: Bence
Panasz oka: Amit gondolt egyfolytában azt írogatta, amint leírtam nem vette figyelembe és csak azt írogatta, hogy "panaszra lehetőség van" illetve helytelen döntést hozott hírtelen, nem nyomozta ki/nem nézte figyelmesen az rpt
Panasz kifejtése: Nem vette figyelembe az én részemet, pedig leírtam neki, hogy mi történt. Itt van amiért kaptam a bant: elraboltak úgy hogy FN-en írt a csáv, hogy menjek mivel lett volna egy jó kis rp és pénz szerzéi lehetőség. Odamentem majd mutogatták az autóikat (rendszám rajta volt) és a házszámot is tudtam mivel FN-en megírta. Mindez után a rablás során maszkot sem viseltek és olyan autóval vittek amin ottvolt a rendszám (ez az egész rablás nem rps szerintem) majd 20 percig kocsikáztattak közben megálltak 5 percenként itt-ott afkolni (dc rp ment gondolom) ki akartak dobni valahol, hogy sétalhassak, és elcsesszem ezzel az időm (szerintem aki a közösségért van nem ezen gondolkozik, hogy hogy csesszen ki mással). 13 percig 1 szót sem írtak csak ide-oda mentünk majd megálltunk sok helyen. Majd kidobtak egy helyen és mondták hogy menjek a vízbe bele és ússzak egy szigetig, 10-15m távolságra voltunk egymást, egyiknél nemvolt fegyver a kezében a másiknak volt viszont nem rpzett semmit se vele így leálltam vele beszélgetni messziről amihhez /s-t használtam. (ez volt itt a baj Bence szerint ) majd amint a másik rabló elővette a fegyvert és szorult a hurok csináltam amit mondtak.
Bizonyíték (kép, log, videó): Szerintem nem szükséges, megtudjuk beszélni mivel Cross is spectatelte az rpt.
Megjegyzés: Köszönöm hogy elolvastad!
 
Utoljára szerkesztve:

roadman

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Carlomagno De Santiago
Nemtudom mennyire rps hogy valaki olyat kér, rablás után hogy ússzak 1km-t egy szigetig majd ha ottleszek a szigeten a sziklán akkor jöhetek vissza. Bence ezt sem vette figyelembe.

UI: Ami rpt rám erőltetettek szerintem közösség romboló viselkedés.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
Kedves @roadman,

Bence még a mai napon reflektálni fog a panaszodra, viszont mindenekelőtt mellékelj logokat, bizonyítékokat a felhozott vádakra.
 

roadman

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Carlomagno De Santiago
Loggal tudok szolgálni majd holnap, viszont Bence szemszögét meghallgatnám addig.
 

Bence

Veterán
Játékos
Üzenetek:255
Szia @roadman
Nem vette figyelembe az én részemet, pedig leírtam neki, hogy mi történt.
Figyelembe vettem a te részedet.
Mindez után a rablás során maszkot sem viseltek és olyan autóval vittek amin ottvolt a rendszám (ez az egész rablás nem rps szerintem)
Ez teljesen a rablók döntése, hogy viszik végbe a rablást, vagy maszkkal és rendszám nélkül, vagy semmit se vesznek fel.
ki akartak dobni valahol, hogy sétalhassak, és elcsesszem ezzel az időm (szerintem aki a közösségért van nem ezen gondolkozik, hogy hogy csesszen ki mással)
Ez egy rablásnál szerintem teljesen rendben van, nem fognak visszavinni ahonnan elraboltak téged.
10-15m távolságra voltunk egymást, egyiknél nemvolt fegyver a kezében a másiknak volt viszont nem rpzett semmit se vele így leálltam vele beszélgetni messziről amihhez /s-t használtam. (ez volt itt a baj Bence szerint )
Nem az volt a baj, hogy /s-be beszélgettél velük, hanem hogy semmiféle fear RP-t nem mutattál a rablásnál, csak a beszélgetés ment a részedről.
majd amint a másik rabló elővette a fegyvert és szorult a hurok csináltam amit mondtak.
Mind a kettő kezében volt fegyver, nem végig rád céloztak, mert írás miatt nem tudnak végig rád célozni.
rablás után hogy ússzak 1km-t egy szigetig majd ha ottleszek a szigeten a sziklán akkor jöhetek vissza. Bence ezt sem vette figyelembe.
Az, hogy a rablás végén téged elküldenek a helyszínről, hogy legyen idejük ellépni az teljesen okés.
Ami rpt rám erőltetettek szerintem közösség romboló viselkedés.
Semmi nem lett rád erőltetve az RP-ben, szimplán mondták neked, hogy mit csinálj, és nem csináltad.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
A logokat DC-n küldd át az egész esetről. A válaszaidat pedig egy hozzászólásba tömörítsd össze.
 

roadman

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Carlomagno De Santiago
A házukban raboltak ki ahol kényszerítettek engem hogy pakoljak ki mindent a zsebemből, lőtek egy figyelmeztető lövést amit le is rpztem szépen és elég fearpt vittem bele. Ottvolt az autóm is majd utána kocsikázgattunk. Mivel a világ végére vittek el és a part mellé milyen idő kell nekik, hogy elmenjenek? Földes út van 1,5 kilométeren keresztül (hegyekkel körbe ölelve) esélyem nemvolt semmihez sem, mivel telefonom/rádiom rpsen nem is volt. Szimplán, hogy mégjobban húzzák az időmet azért kértek ilyen dolgokat. Fél Los Santoson végigmentünk, hidak alatt, csatornák mentén majd mindig meg-meg állítunk nem kevés időre. Utána elvittem engem az autópályához ahol volt egy földes rész, földút szerű ott afkoltunk a híd alatt 4 percet (néztem az órát) Crossnak írtam is és azt mondta lát mindent. Ezek után a kezében fogta a fegyvert ugye ott a parton az egyikőjük (majd logban szerintem látszik hogy mikor vette elő a csaj) nyugodtan beszélgetett velem, semmi fenyegetés, semmi rp hogy tartja rám. A csaj meg utána jött oda a csávóhoz, elővette a fegyvert és már mentem is. (Amikor úsztam utánam is lőttek)

Illetve nem ismeretlenek voltak hanem volt már velük rp kb 4 napja és ott full normálisak voltak, úgy találtak rám még 4 napja hogy az autómat hirdettem IC és rámírtak SMS-ben. Onnantól meg ajánlott munkát nekem, FN-en megtaláltuk egymást.

Illetve ha így utólag végiggondolom az rp szálat amit csináltak nem túl reális, főleg az hogy aztmondják, hogy ússzak 1km-et. Ennyi erővel énis mondhatom valakinek, hogy fusson fel a Mount Chilliardra amikor elrablom. Közösség rombolásnak tartom még mindig. Nem az rpről szólt amit végre hajtattak velem. Amit írtál, hogy nem csináltam amit írtak az nem teljesen igaz mivel ott úszkáltam a vízben.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

Első körben köszönöm, hogy mindketten reflektáltatok a panaszra, illetve a logokat amiket privátban kaptam mindkét féltől az is erősen elősegítette a bírálást. Abból mellékelek is egy képet, ami bőven nem merítette ki a FearRP fogalmát, utána pedig rátérek még egy érdekes tényre, amiért ez a PK megszületett valójában.

Kg8q7HE.png


Felhoztad itt is, illetve DC-n is, hogy Bencének a stílusával is gondod volt, viszont a köztetek folyt beszélgetés alapján abban nem volt semmi olyan, amire ezt rá lehetne húzni.

Úgy érzem - és rajtam kívül még pár ember is aki felkeresett a panasz miatt - hogy ez szimplán csak azért született meg, mert nem tudtad lenyelni, hogy a két ember akivel IC nem ápoltál feltétlen rossz kapcsolatot, ilyen szinten "ellened" fordultak. Megpróbáltál belekapaszkodni Bence stílusába és a ban indokába, ami még a fenti kép alapján sem kérdőjelezhető meg. Két fegyveressel áll szemben a karaktered és szinte alig mutattál bármi félelmet, plusz még vissza is szóltál nem egyszer.

Az, hogy ők mit kérnek a karakteredtől egy ilyen szituáció alatt egyáltalán nem "közösség rombolás" - ahogy Te fogalmaztál. Ezt leginkább személyesre vetted.

A panasz jogtalan, a tiltás pedig marad az account-odon.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó