Üzenetek:9
Carlomagno De Santiago
Neved: Emma Colls
Adminisztrátor(ok) neve: Bence
Panasz oka: Amit gondolt egyfolytában azt írogatta, amint leírtam nem vette figyelembe és csak azt írogatta, hogy "panaszra lehetőség van" illetve helytelen döntést hozott hírtelen, nem nyomozta ki/nem nézte figyelmesen az rpt
Panasz kifejtése: Nem vette figyelembe az én részemet, pedig leírtam neki, hogy mi történt. Itt van amiért kaptam a bant: elraboltak úgy hogy FN-en írt a csáv, hogy menjek mivel lett volna egy jó kis rp és pénz szerzéi lehetőség. Odamentem majd mutogatták az autóikat (rendszám rajta volt) és a házszámot is tudtam mivel FN-en megírta. Mindez után a rablás során maszkot sem viseltek és olyan autóval vittek amin ottvolt a rendszám (ez az egész rablás nem rps szerintem) majd 20 percig kocsikáztattak közben megálltak 5 percenként itt-ott afkolni (dc rp ment gondolom) ki akartak dobni valahol, hogy sétalhassak, és elcsesszem ezzel az időm (szerintem aki a közösségért van nem ezen gondolkozik, hogy hogy csesszen ki mással). 13 percig 1 szót sem írtak csak ide-oda mentünk majd megálltunk sok helyen. Majd kidobtak egy helyen és mondták hogy menjek a vízbe bele és ússzak egy szigetig, 10-15m távolságra voltunk egymást, egyiknél nemvolt fegyver a kezében a másiknak volt viszont nem rpzett semmit se vele így leálltam vele beszélgetni messziről amihhez /s-t használtam. (ez volt itt a baj Bence szerint ) majd amint a másik rabló elővette a fegyvert és szorult a hurok csináltam amit mondtak.
Bizonyíték (kép, log, videó): Szerintem nem szükséges, megtudjuk beszélni mivel Cross is spectatelte az rpt.
Megjegyzés: Köszönöm hogy elolvastad!
Utoljára szerkesztve: