Üzenetek:103
Neved: Nico Castaneda
Játékos(ok) neve: Mira Horseman
Panasz oka: MG
Panasz kifejtése: Tegnapi napon este 8 óra tájékán történt egy incidens köztem, és a BCSO között a Grapeseed-i farmnál. A történet kezdete ott indul, hogy egy frakció társam menekülni kezdett a rendvédelem elől pár nappal ezelőtt. Rá körözés került, megtörtént a lecsukása. (Ezt nem viszem bele, mert egy másik játékostól indult dolog és nem keverném a panaszkönyvbe őt is.) Mivel egy cégben vagyunk az adott játékossal, így rám is került a körözés több indokból is, (ezt logban csatolom) amire sem bizonyíték nincs, és még ott sem voltam. Ezt követően a Grapeseed-i farmoknál az út szélén álltam meg a kocsimmal, mivel a szerverszabályzat szerint, nem térhetek be a farm területére sportautóval. Ezt meglátván a BCSO egységei egyből utánam jöttek tök szedés közben a farmra, és egyből fegyvert rántottak rám, és megkezdődött a letartóztatás. Már itt furcsáltam az esetet, mivel sem a nevemet nem kérdezték meg, csak azt mondták hogy tegyem hátra a kezeim.
Az én kocsimon kívül a farmnál több autó is állt, mégis egyből hozzám jöttek minden féle ellenőrzés nélkül. Megtörtént a letartóztatás, az autóm átvizsgálása és utána kihallgatóig meg sem álltunk. Az autómban szög volt, amit a kihallgató tiszt (Mira Horseman) valahogyan összekötött azzal, hogy a menekülő frakciótársam segítésére én dobtam ki a rendvédelem elé. (Nem voltam ott az üldözésnél.) Több dologgal vádoltak, amiről bizonyítékot nem tudtak mutatni, és úgy gondolom, hogy ezek bőven kimerítik az MG gyanúját, mivel a fehér Calico nem egy supra, a nevem pedig nem tudják IC, tekintve hogy csak 2x találkoztunk állítása szerint elméletileg Mira Horseman-el (az egyik esetnél tudomáson szerint csak IC illetve rp-vel adtam át a iratomat, nem tudom hogy ő rp-vel megnézte-e. A második esetnél szerelőnél voltam és ő azt mondta ami kiderül a logban is hogy ő látott engem ott szerelni, attól mert hogy ott szerelem meg a kocsim, és úgy hogy rajtam van a sapka, miért ne lehetne más ember is ott az én járművemmel), még ha a fejem felől is olvassák le. Úgy gondolom, hogy hiába vagyok egy frakcióban valakivel és egy cégben, ez nem azt jelenti, hogy bármi rávarrható egy játékosra csak ezek alapján.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://pastebin.com/c0hWDabN
Megjegyzés: Továbbra is fenn tartom az MG gyanúját, várom a bíráló admin válaszát