Üzenetek:46
Isaiah Baldomero
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Dayvon Farrelle / KOSZTA «
Ötleted leírása
» Lenne egy pár "reálisabb" ötletem az illegál számára, hogyan tudnának alkatrészeket és fegyverládákat szerezni és ebben ki tudja venni a részét a PD is akár, sőt néhánynál sima civilek is.
1.Kamionfosztogatás (Hijacking)
A feladat: Kamionos cegeknel a dolgozok fel tudnák venni ilyen szállítmanyt is, ez nekik jóval több pénz, ha leviszik, viszont az illegális frakciók kapnak róla fülest es ki tudnak menni rá. A bandának meg kell állítania a kamiont (nem feltétlenül lövöldözéssel, lehet úttorlasz vagy kényszerítés), és elvinnie egy biztonságos raktárba / helyre, ahol egy minigame segítségével fel kellene törni a ládákat.
2.Konténer törés
A feladat: Dokkoknál lenne néhány törhető kontéren amihez kellene egy feszítővas vagy körfűrész amivel feltudják törni a konténereket és ezekben találhatnak külömböző ládákat ami tartalmazhat alkatrészeket,fegyvereket, rajzokat. Idő közben pár konténernél be jelezhet a PD nek akár, hogy ne legyen annyira könnyű ezt azért el vinni.
3.A bandák gyakran használnak legális ipari folyamatokat fedősztoriként.
A koncepció: Van 3-4 kijelölt illegális raktár vagy műhely a térképen. Ezek a helyek "alkatrészmaratást" vagy "fegyvercső-huzagolást" végeznek. ( lényegében CNC marógépes műhelyek.) A folyamat: A bandának el kell foglalnia a raktárt (scriptelt capture zone). Amíg az övék, addig egy NPC "munkás" ott dolgozik nekik, és óránként termel X mennyiségű alkatrészt vagy kész összerakot fegyvereket. A konfliktus: A rivális banda bármikor "beüthet" a raktárba. Ha kiiktatják a védőket, átveszik a termelést. Ezt meg lehetne oldani egy jól átgondolt idővel, ne az legyen nyilván, hogy Non-Stop lövölde van ott, hanem egy foglalás után három nap mondjuk fix és utána újra átvehető legyen akár. És itt akkor nem kinti területekben folyna a balhé hanem mondjuk benti interiorokban.«
Csatolmányok
» Nem nagyon van amit csatoljak ezek igazából kitalált dolgok. «
Egyéb megjegyzések
» FONTOS!
Minden amit leírtam ötlet, nem azért írtam, hogy föltétlen kerűljön be és nem is kell teljes mértékben úgy legyen ahogy én írtam (pl. nem muszály alkatrész ládák legyenek, lehet sima alkatrész is igazából mindegy).
Azért írtam ilyen ötleteket, mert egy bandának mint jelenleg a milyenk nem igazán "illik" a fémdetektorozás és ugye jelenleg az az egyedűli hely ahol fegyverláda kapható( lehet a rákászhajón is van de nem vagyok benne biztos). Főként ez volt az első szempont amiért ilyen dolgokon kezdtünk gondolkodni a teljes frakcióval. Jó lenne picit ezeket a dolgokat úgy beszerezni, hogy RP is folyik közben. Remélem tetszik egy is ezek közül nektek, lehet módosítani ötletelni hozzá, hideg meleg minden. «