Néhány ötlet alktarészek / fegyverládák beszerzésére

KOSZTA

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Isaiah Baldomero

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Dayvon Farrelle / KOSZTA «

Ötleted leírása

» Lenne egy pár "reálisabb" ötletem az illegál számára, hogyan tudnának alkatrészeket és fegyverládákat szerezni és ebben ki tudja venni a részét a PD is akár, sőt néhánynál sima civilek is.
1.Kamionfosztogatás (Hijacking)
A feladat: Kamionos cegeknel a dolgozok fel tudnák venni ilyen szállítmanyt is, ez nekik jóval több pénz, ha leviszik, viszont az illegális frakciók kapnak róla fülest es ki tudnak menni rá. A bandának meg kell állítania a kamiont (nem feltétlenül lövöldözéssel, lehet úttorlasz vagy kényszerítés), és elvinnie egy biztonságos raktárba / helyre, ahol egy minigame segítségével fel kellene törni a ládákat.
2.Konténer törés
A feladat: Dokkoknál lenne néhány törhető kontéren amihez kellene egy feszítővas vagy körfűrész amivel feltudják törni a konténereket és ezekben találhatnak külömböző ládákat ami tartalmazhat alkatrészeket,fegyvereket, rajzokat. Idő közben pár konténernél be jelezhet a PD nek akár, hogy ne legyen annyira könnyű ezt azért el vinni.

3.A bandák gyakran használnak legális ipari folyamatokat fedősztoriként.
A koncepció: Van 3-4 kijelölt illegális raktár vagy műhely a térképen. Ezek a helyek "alkatrészmaratást" vagy "fegyvercső-huzagolást" végeznek. ( lényegében CNC marógépes műhelyek.) A folyamat: A bandának el kell foglalnia a raktárt (scriptelt capture zone). Amíg az övék, addig egy NPC "munkás" ott dolgozik nekik, és óránként termel X mennyiségű alkatrészt vagy kész összerakot fegyvereket. A konfliktus: A rivális banda bármikor "beüthet" a raktárba. Ha kiiktatják a védőket, átveszik a termelést. Ezt meg lehetne oldani egy jól átgondolt idővel, ne az legyen nyilván, hogy Non-Stop lövölde van ott, hanem egy foglalás után három nap mondjuk fix és utána újra átvehető legyen akár. És itt akkor nem kinti területekben folyna a balhé hanem mondjuk benti interiorokban.«

Csatolmányok

» Nem nagyon van amit csatoljak ezek igazából kitalált dolgok. «

Egyéb megjegyzések

» FONTOS!
Minden amit leírtam ötlet, nem azért írtam, hogy föltétlen kerűljön be és nem is kell teljes mértékben úgy legyen ahogy én írtam (pl. nem muszály alkatrész ládák legyenek, lehet sima alkatrész is igazából mindegy).
Azért írtam ilyen ötleteket, mert egy bandának mint jelenleg a milyenk nem igazán "illik" a fémdetektorozás és ugye jelenleg az az egyedűli hely ahol fegyverláda kapható( lehet a rákászhajón is van de nem vagyok benne biztos). Főként ez volt az első szempont amiért ilyen dolgokon kezdtünk gondolkodni a teljes frakcióval. Jó lenne picit ezeket a dolgokat úgy beszerezni, hogy RP is folyik közben. Remélem tetszik egy is ezek közül nektek, lehet módosítani ötletelni hozzá, hideg meleg minden. «

Sensei

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:325
Egy problémát látok. Csomó esetben megvan a lehetőség arra hogy a meglévő cuccot is elveszítsétek. Ha betámad egy másik illegál, ha megjelenik a PD. Úgy viszont tudnám támogatni hogy a mostani rendszer mellé jönne be, tehát ugyanúgy lehessen búvárkodni a cuccokhoz, vagy pedig fémdetektorozni. Hisz mi is többször vásárolunk civilektöl, akár szálat is lehet így kialakítani. A fegyverláda droppolást pedig nagyon-nagyon ritkán, hisz nem véletlen ritka vagy nehezen megszerezhető alapjáraton is.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Alapjában véve tetszenek az ötletek, viszont ezt a kaminos dolgot akkor úgy kellene kitalálni, hogy ne az legyen majd mindíg hogy szegény munkás nem tudja levinni a szállítmányát, mert minden esetben nemes egyszerűséggel kipakolják. Ha csak simán bejelez az illegálnak , hogy kamionnal ilyen típusú ládákat szállítanak, az úgy inkorrekt lenne szerintem.

JatekMaster

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Abraham King
Alapjában véve tetszenek az ötletek, viszont ezt a kaminos dolgot akkor úgy kellene kitalálni, hogy ne az legyen majd mindíg hogy szegény munkás nem tudja levinni a szállítmányát, mert minden esetben nemes egyszerűséggel kipakolják. Ha csak simán bejelez az illegálnak , hogy kamionnal ilyen típusú ládákat szállítanak, az úgy inkorrekt lenne szerintem.
Úgy kell megcsinálni, hogy adott eséllyel kap értesítést az illegál, úgy mint fordított helyzetben, az illegál küldiknèl a PD. Mondjuk 50-50 vagy akár az illegálnak kisebb eséllyel jelez, hogy a kamion sofőrök se utálják meg a munkát. Ja és akár a sofőr riaszthatja a PD-t is, ha van rá esélye.

Yungsetta

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Darnell Malloy
Úgy kell megcsinálni, hogy adott eséllyel kap értesítést az illegál, úgy mint fordított helyzetben, az illegál küldiknèl a PD. Mondjuk 50-50 vagy akár az illegálnak kisebb eséllyel jelez, hogy a kamion sofőrök se utálják meg a munkát. Ja és akár a sofőr riaszthatja a PD-t is, ha van rá esélye.
A kamionsofőr ha kihívja a PD-t egy -számára- is illegális szállítmányra, amit azért vállal(t) el, hogy némi extra pénzhez jusson, azzal magát is keményen bajba sodorja.

JatekMaster

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Abraham King
A kamionsofőr ha kihívja a PD-t egy -számára- is illegális szállítmányra, amit azért vállal(t) el, hogy némi extra pénzhez jusson, azzal magát is keményen bajba sodorja.
Igen, ha a fuvar illegális. De hát legálisan is szállítható nagyon sok minden, az illegál csak fülest kap a tartalmáról.

Yungsetta

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Darnell Malloy
Igen, ha a fuvar illegális. De hát legálisan is szállítható nagyon sok minden, az illegál csak fülest kap a tartalmáról.
Az illegál akkor kapna "fülest" a tartalmáról, ha a sofőr bevállalja azt a rizikót, hogy elviszi azt a fuvart X helyre. Fegyveralkatrészeket tartalmazó ládák... nem gondolnám legális szállításnak, hacsak egy erre épülő cég (biznisz/frakció), vagy maga az SD/PD kéri meg rá a fuvarozó céget.
Nyilván lehet itt ezt több felé vinni, például szervezhet a fuvarozó magamellé egy úgymond kisérőt akár a fülkébe, akár egy külön autóval a fuvarozó mögött, akik úgymond biztosítják a fuvart és a biztonságos szállítást. Ez már mind csak RP kérdése. Legálisan bármit szállíthatnak most, tudtommal nem lehet kipakolni a szállítmányt, csak a fuvarozót magát, akinél vagy van pénz, vagy nincs pénz és itt megállt a tudomány.

Én maximálisan tudom támogatni a fentebb összeírtakat, főleg a kamionos részét, hiszen a jelenleg RP ügyileg (számomra) lepuszult már-már "alapmunkának" mondható fuvarozás csak egy Euro Truck szimulátor, semmi ingerrel. Nyilván biztosan vannak olyan alkalmak, amikor a sofőr találkozik bűnözőkkel, akik megpróbálják kipakolni, de ennyi.
Ez sokat dobna az egészen, lenne egy fasza rizikó faktora, de ugyanakkor ott lenne a lehetőség nyitva, hogy a fuvarozó személy elvállalja-e, avagy sem. Tehát nem lenne kötelezve rá. Nyilván az extra lóvé vonzó lenne, viszont vállalni kell a követkézmenyeket.

Mindenképpen jó lenne a fentebb felsoroltak közül valamit beiktatni a szerverbe, hiszen elnézve a jelenlegi illegális frakciókat, nem igazán találtam olyat, melyeknek beleillene a leírásukba az, hogy fémdetektorral, rákászhajóval és egyéb ilyen dolgokkal szaladgáljanak, ezzel grindolva a szükséges alkatrészeket.

KOSZTA

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Isaiah Baldomero
Egy problémát látok. Csomó esetben megvan a lehetőség arra hogy a meglévő cuccot is elveszítsétek. Ha betámad egy másik illegál, ha megjelenik a PD. Úgy viszont tudnám támogatni hogy a mostani rendszer mellé jönne be, tehát ugyanúgy lehessen búvárkodni a cuccokhoz, vagy pedig fémdetektorozni. Hisz mi is többször vásárolunk civilektöl, akár szálat is lehet így kialakítani. A fegyverláda droppolást pedig nagyon-nagyon ritkán, hisz nem véletlen ritka vagy nehezen megszerezhető alapjáraton is.
Meg maradna a mostani persze, nem is azért írtam vegyék ki dehogy. Ha meg van esély el veszíteni az sem gond, nem az a lényeg, hogy a lehető leghamarabb meg szedjük magunkat, csak így talán még két illegális fraki is találkozna ilyen esetben, mert most valjuk be nem igazán van két illegál között RP, hacsak nem vásárolunk egymástól.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó