Üzenetek:69
Julian Jorovonich
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Antonio La Costa / kbence8202 «
Ötleted leírása
» Az ötletem célja a szerveren való motorozás akadály mentesítése lenne. Mióta behozták ezt a RAGDOLL rendszert a szerver életébe az óta nem lehet normálisan motorozni, persze tudom hogy erre az ötletre annyi meg annyi ember fogja azt mondani , hogy nem ért egyet meg ez nem így van...stb. De sajnos nekem akinek rosszabb gépe van, már a laggok miatt is ledob a motorrol ami nem egyszer majdnem a karakterem teljes hp szintjébe került, és ezzel nem lehet mit csinálni. Mikor terepmotorral akárcsak egy kis bukkanón is átmész, már egyből ledob a rendszer mondván hogy nem bírnád megtartani, de kérdezem én .... hogy akkor meg mi értelme a terep motoroknak ha azzal földes részen LEHETETLEN elesés nélkül közlekedni. Célom ezzel az egész ötlettel csupán csak annyi lenne ,hogy ezt a fajta HIBÁT a vezetőségnek tolmácsoljam és javasolnám vagy a rendszer átdolgozását az ilyesfajta esetek kiszűrésére, vagy mint szélsőségesebb megoldásként a rendszer kivételét a szerverről. «
Csatolmányok
» «
Egyéb megjegyzések
» Köszönöm az esetleges megértést, de nyitott vagyok a többi fajta véleményre is. «