Nálunk most nyílt előző hét péntekén az első KFC és a keddi kosár lett a kedvencem, meg a GranderKFC csirkeszárnytól ilyen vagyok : 🤒💩
Nálunk csak McDonanalds és KFC (végre) van. Burger Kinget egyszer ettem sajnos Győrben, mert csak ott van a legközelebb, de annyival nem nyűgözött le jobban mint a meki.Sokáig mekis voltam. Utóbbi időben a Burgerking-et jobban kedvelem. KFC meg KFC. Annak még nincs mása.
Mi ugye Győrbe az Árkádba jártunk sokat. Ott meg KFC és Burger van ugye.Nálunk csak McDonanalds és KFC (végre) van. Burger Kinget egyszer ettem sajnos Győrben, mert csak ott van a legközelebb, de annyival nem nyűgözött le jobban mint a meki.
Vágom. De szerencsére most épült KFC MosonmagyaróváronMi ugye Győrbe az Árkádba jártunk sokat. Ott meg KFC és Burger van ugye.
Ha lenne nálunk Burger King és nem 54 kmre lenne akkor én is ott ennék :cBurger King a telefonos applikáció miatt, mert az kibaszott jó, ráadásul ár érték arányban szerintem sokkal jobb mint a Meki(hiába dolgoztam ott). KFC-ről nem tudok nyilatkozni, eddig háromszor ettem ott