Üzenetek:190
Eugene Miller
Lövöldözések, robbantgatások, fenygetések, cselszövések. Maverick Bradshaw texasi ex-sheriff hétköznapjai. 36 évesen az ember azt gondolná, hogy már látott eleget, és nincs több újdonság. De Maverick nem véletlenül találkozik csak ritkán 11 éves kislányával, Tiffany Bradshaw-val. Az anyja neveli őt, hiszen az ex-sheriff a hazának szentelte életét, egyszerűen nem tudott mással foglalkozni. Való igaz: Texas állam déli részén elkeltek a kemény fából faragott patrióták. A kartell nagy befolyással bírt ezen a területen, és sok volt a korrupt senkiházi. "Senkiházi"? Lehet csak az életüket, családjukat féltették. Maverick felesége és gyermeke pontosan ezért költözött el otthonról, így nem volt mit féltenie az életén kívül.
Azonban az a bizonyos sors, amit oly sok ember emleget, nem úgy rendeltetett, ahogyan az Bradshaw akarta volna. De mégis akkor hogyan?
Pozitív | | Negatív |
Okos, intelligens | | Önfejű, makacs |
Ravasz | | Egy kicsit boomer |
Objektív | | Szabadszájú, öblös hangú |
Gondoskodó | | Csak saját belátása alapján cselekszik |
*** A diktafon kazettájában a szalag elkezd forogni ***
*** A mikrofonban Maverick ruhájának recsegése hallatszódik a bőrszéken, igazgatja magát. ***
*** Benzines öngyújtó klikkenése, s a cigaretta végének izzása, torokköszörülés ***
Khmm...
Fogalmam sincs hogy hol kezdjem. *Maverick mély, idősödő hangjának lágy morajlása veri fel a csendet*
- Azt mondták, hogy ez segíthet, de véleményem szerint a démonokat csak a whisky űzi el. Pechemre a piától ég a gyomrom.
*** Mély sóhaj hallatszódik, utána egy perces csend. Maverick gondolkodik ***
- Rég volt már, hogy lágy hangotokra alhattam volna el. Meg kell hagyni, kurvára hiányzik *Bradshaw hangja kicsit megcsuklik*
*Újabb levegővétel, a dohány sercegése* Szóval megjöttem. Los Santos, a jövő és a fejlődés városa.. Mhmm.. Találtam egy kis ócska rozogát kint a sivatag közepén, egyelőre tökéletes lesz, hogy valahová lehajtsam a fejemet. Nem is értem, hogy 15 év szolgálat után miért kell még továbbképzést elvégezni. Nem elég embert durrantottam le? Vagy talán nem elég szaros papírt töltöttem ki az incidensekről? Mindegy is...
- Holnap találkozok a helyi Police Department egyik Sergeant-jével. Meglátjuk, hogy amíg tart a képzésem mit tudnak nekem nyújtani. Rohadtul nincs kedvem irodai patkányként tevékenykedni. Egy kicsit más lehet a rend, mint Texas-ban. Vissza kell fogjam magam, meg a pofámat.. heh.. *boomer-es felröffenés*
*** Maverick bekapcsolja a tollát, firkálás hallatszódik a háttérből ***
- Régen nem volt ilyenekre szükségem.. Terápia, kibeszélés, szarságok. Csak mentem előre, és senki nem szólt érte, aztán beszéljek erről, beszéljek arról.. bla-bla-bla..
- Idővel hátha jobban fog menni.
*** Újra recsegni kezd a ruha a széken, majd megszakad a diktafon háttérzaja ***
*** A mikrofonban Maverick ruhájának recsegése hallatszódik a bőrszéken, igazgatja magát. ***
*** Benzines öngyújtó klikkenése, s a cigaretta végének izzása, torokköszörülés ***
Khmm...
Fogalmam sincs hogy hol kezdjem. *Maverick mély, idősödő hangjának lágy morajlása veri fel a csendet*
- Azt mondták, hogy ez segíthet, de véleményem szerint a démonokat csak a whisky űzi el. Pechemre a piától ég a gyomrom.
*** Mély sóhaj hallatszódik, utána egy perces csend. Maverick gondolkodik ***
- Rég volt már, hogy lágy hangotokra alhattam volna el. Meg kell hagyni, kurvára hiányzik *Bradshaw hangja kicsit megcsuklik*
*Újabb levegővétel, a dohány sercegése* Szóval megjöttem. Los Santos, a jövő és a fejlődés városa.. Mhmm.. Találtam egy kis ócska rozogát kint a sivatag közepén, egyelőre tökéletes lesz, hogy valahová lehajtsam a fejemet. Nem is értem, hogy 15 év szolgálat után miért kell még továbbképzést elvégezni. Nem elég embert durrantottam le? Vagy talán nem elég szaros papírt töltöttem ki az incidensekről? Mindegy is...
- Holnap találkozok a helyi Police Department egyik Sergeant-jével. Meglátjuk, hogy amíg tart a képzésem mit tudnak nekem nyújtani. Rohadtul nincs kedvem irodai patkányként tevékenykedni. Egy kicsit más lehet a rend, mint Texas-ban. Vissza kell fogjam magam, meg a pofámat.. heh.. *boomer-es felröffenés*
*** Maverick bekapcsolja a tollát, firkálás hallatszódik a háttérből ***
- Régen nem volt ilyenekre szükségem.. Terápia, kibeszélés, szarságok. Csak mentem előre, és senki nem szólt érte, aztán beszéljek erről, beszéljek arról.. bla-bla-bla..
- Idővel hátha jobban fog menni.
*** Újra recsegni kezd a ruha a széken, majd megszakad a diktafon háttérzaja ***
Utoljára szerkesztve: