Neved: Matthew Lawrence
Játékos(ok) neve: Dwayne Horyson,Davis Scott
Panasz oka: Davis Scott:rp megtagadása/Dwayne horyson feltételezett mg.
Panasz kifejtése: Kezdjük Davissel,bizonyitékban lesz videó az mindent elárul,de röviden annyi hogy ráfogtuk a fegyvert és discordon mondta nekünk hogy ő biztos nem fog velünk jönni mert ő kocsikázni akar,ezért inkább ott hagytuk de bizonyitékot csináltunk.Dwayne,tegnap őt raboltuk el és ő egy darabig nulla FearRp-t mutatott emiatt kapott egy lövést a lábára,majd később miután folytatta a lövés után is igy képtelenek voltunk szólni Tanci-nak ő ezt el is intézte,és ebben ugyebár elkellett volna véreznie mert kapot egy láblövést illetve telefont és mindent elvettünk tőlle,így nemtudott ic segitséget hívni. (stab cityben voltunk tehát kórház nem volt a közelben)itt a lőtt sebbel utána belerakták a vízbe a társaim és magára hagyták amiben azért meghal az ember ha fél órán át vérzik lőtt sebbel és sós vízzel a sebben .Ma pedig miután elmentem a tuning találkozóról hogy lerakjam a maradék pénzem a banknál koccantunk egyet mert nem láttam hogy jön és befékeztem előtte ezután elment arréb majd visszajött és elkezdett pitelni a főúton aztán előkapott egy Ingram mac10-et erre én gyorsan elmenekültem és rádióztam hogy mivan,miután elmenekültem haveromnak segítettem egy kocsit elhozni tuning találkozótól,miután visszatértünk a haverom kilépett mert elment fél órára intézni 1-2 dolgot,most jön az mg gyanú másik része mikor megpillantottam a másik utcában egy piros izom autót amit megnéztem és egy maszkos ült benne,ezután 1 aranyszínű autót is megpillantottam a másik irányból,erre én beszaladtam a házba és annyit láttam hogy szólogatnak befelé hogy van e itthol valaki én erre kihívtam a rendőröket majd mikor szóltak hogy tiszta a terep kijöttem és felhívták a figyelmemet arra hogy egy cetlit találtak az autómon amin az állt hogy pontosan idézve:Menekülés "hejet" tisztázni kéne a körülményeket.Erre én rájöttem hogy egyedül 2 ember van aki rosszat akarhat nekem ic az a 2 fent említett személy,és ezzel az a gond hogy mivel dwayne meghalt valőszinüleg mert ilyet nemtud túlélni semmi segítség nélkül ezekután ezt a cetlit kaptam,valószinüleg tőle,illetve mint ami a videón is fog látszódni egyikük sem emlékezhetne ha Davis nem tagadta volna meg az rp-t.
Bizonyíték (kép, log, videó): rp megtagadása bizonyíték Davis Scott ellen: https://medal.tv/clips/59151534/d13378K2QuAo Dwayneről pedig Tanci a bizonyitékunk mivel hogy ő is látta hogy lábon lőttük őt és ő javasolta a Pk-t amit most meg is teszek.
Megjegyzés: Előre köszi az elbirálást.Ui:akik érintettek:Aki Kawamura,Asami Khusan,jó magam,és a panaszra tett személyek.