one RolePlay
Panaszkönyv - Adminisztrátor(ok) ellen
Neved:Marlon Llyod
Adminisztrátor(ok) neve:Viki
Panasz oka: Jogtalan bírálás
Panasz kifejtése: Az egész ott kezdődött, hogy 4-5 srác és lány a farmer melónál csináltak valamit.. Odamentem a quadommal (rajtam egy maszk + sisak). A srác odajött, és megkérdezte hogy "mit szeretnél" erre egy kissé flegma válaszként azt írtam, hogy "munkahely, azt csinálok itt amit akarok". Erre elővette a srác a kést (gondoltam nem csinálok adminügyet, RPzzünk), még maradtam ott egy picit, másik srác is elővette a kést, persze eközben a fegyvertelen emberek is körbeálltak. A quad jóformán egy emberi cellát kapott, ahogy elővették a kést, az IC karakterem féltve érezte magát, és elhajtott. Mivel emberi cellában voltam, kénytelen voltam elütni a saját életem miatt egy embert, így nyilván az előttem álló jutott erre a sorsra ( szerintem nem lett volna életszerű farolgatni ott az emberek között). Erre a szituációra adott Viki, enyhe DB jailt.. Roleplay szerveren vagyunk, könyörgöm... Nem igaz, hogy TELJESEN IC szituáció miatt kell az embert bejailezni...
Bizonyíték(Kép, log, videó): [01:23:13] !{red}[oneAdmin] Viki!{white} berakott adminjailbe 30 percre a következő indokkal: Enyhe DB
Megjegyzés:Nincs..