Marcus Brooks - Pablo Emilio Sanchez

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:115
Jairo Martinez
panaszkonyvj.png

Neved: Marcus Brooks
Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez
Panasz oka: PG, NonRP
Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is üldöztük, az első klippen az fog látszani, hogy rá van fogva a fegyver, de ezzel nem törődve elhajt a helyszínről. Placedo persze nem volt a helyszínen, pedig kamera bejelzésre mentem ki. A második klippen egy autóker rablás után menekült, ahol mint a klippen fog látszani szintén, el lett ütve majd felpattant és elmenekült onnan, ekkor szintén fegyver volt rá fogva, igen csak közelről.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Ezzel ma betelt a pohár...

DarK

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:243
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok,

A panaszkönyvet jómagam illetve @_Shefi_ fogja bírálni.

A PK-hoz 24 óra áll rendelkezésére az érintett félnek, hogy kifejtse válaszát az ellene felvetett panaszokra.

Amennyiben mai nap folyamán érkezik válasz és kulturált keretek között megtudják vitatni a dolgokat egymás között az érintett felek, abban az esetben a panaszkönyv még a mai nap folyamán lezárul.

Utoljára szerkesztve:

Jose

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:32
Sziasztok!
Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi féle felszólítás nem érkezett felőle.
A 2. videó pedig szinkron miatt keletkezett mivel Marcus Brooks már kiszállt az autójából mire jött 2 egység és belé csapódott volna ezáltal meglökvén mind a 2 járművet, az esésnek meg sem kellett volna történnie mivel ő már láthatóan ki is szállt az autóból ezáltal nem tudott volna már se meglökni se elütni.
Őszintén nekem a folyamatos vádaskodásból kezd elegem lenni és a 170-190-200 nál való pitekből, illetve abból, hogy az ember csőre töltött éles lőfegyverrel száll ki a gépjárműből bármi féle előzetes lövöldözés/élet kioltása nélkül. Természetesen érthető azon része, hogy ők nem szabály követő rendőrök, de először meg kell nézni a sorrendet, először is az ember sokkoló/beanbag fegyverrel szálhatna ki előzetes lövölvés és vér folyása nélkül.
Többször áttnéztem én is és mások is többször a videót és semmi szabályellenest nem követtem el nem is szeretném túl ragozni, mert a videó mindent meg is mutat.

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó