Sziasztok!
Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi féle felszólítás nem érkezett felőle.
A 2. videó pedig szinkron miatt keletkezett mivel Marcus Brooks már kiszállt az autójából mire jött 2 egység és belé csapódott volna ezáltal meglökvén mind a 2 járművet, az esésnek meg sem kellett volna történnie mivel ő már láthatóan ki is szállt az autóból ezáltal nem tudott volna már se meglökni se elütni.
Őszintén nekem a folyamatos vádaskodásból kezd elegem lenni és a 170-190-200 nál való pitekből, illetve abból, hogy az ember csőre töltött éles lőfegyverrel száll ki a gépjárműből bármi féle előzetes lövöldözés/élet kioltása nélkül. Természetesen érthető azon része, hogy ők nem szabály követő rendőrök, de először meg kell nézni a sorrendet, először is az ember sokkoló/beanbag fegyverrel szálhatna ki előzetes lövölvés és vér folyása nélkül.
Többször áttnéztem én is és mások is többször a videót és semmi szabályellenest nem követtem el nem is szeretném túl ragozni, mert a videó mindent meg is mutat.
No, az első pontra reagálva, természetes hogy nem kapsz felszólítást, amikor esélyt sem adsz rá mivel futni kezdtél egyből, majd fel a motorra és gyerünk a világnak. Futás közben nem tudok szólni hogy állj meg vagy valami, maximum ha bindelek de a bindRP meg tudjuk hogy milyen.
A második videón, pontosan én sem tudom eldönteni hogy az szinkron volt-e vagy sem, mert egyik klippről se vehető ki annyira, szóval ezt inkább a bírákra bíznám. Ezen felesleges is vitázni. Ha úgy ítélik meg hogy szinkron miatt lettél elütve, részemről nincs probléma.
Az hogy téged meg milyen sebességnél pitelgetnek, nem ide tartozik. Ha ilyesmit tapasztalsz nyiss egy PK-t, biztosan busásan fogják díjjazni.
Az éles lőfegyverrel való kiszállás, az meg teljes mértékben IC ügy és nem köti szabályzat, főleg este nem a mocsár közepén vagy egy sikátorban, ahol egyedüli egységként megy ki valaki.