Jogtalan Marcus Brooks - Pablo Emilio Sanchez

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:117
Jairo Martinez
panaszkonyvj.png

Neved: Marcus Brooks
Játékos(ok) neve: Pablo Emilio Sanchez
Panasz oka: PG, NonRP
Panasz kifejtése: Mai nap folyamán, kétszer is üldöztük, az első klippen az fog látszani, hogy rá van fogva a fegyver, de ezzel nem törődve elhajt a helyszínről. Placedo persze nem volt a helyszínen, pedig kamera bejelzésre mentem ki. A második klippen egy autóker rablás után menekült, ahol mint a klippen fog látszani szintén, el lett ütve majd felpattant és elmenekült onnan, ekkor szintén fegyver volt rá fogva, igen csak közelről.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Ezzel ma betelt a pohár...

DarK

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:243
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok,

A panaszkönyvet jómagam illetve @_Shefi_ fogja bírálni.

A PK-hoz 24 óra áll rendelkezésére az érintett félnek, hogy kifejtse válaszát az ellene felvetett panaszokra.

Amennyiben mai nap folyamán érkezik válasz és kulturált keretek között megtudják vitatni a dolgokat egymás között az érintett felek, abban az esetben a panaszkönyv még a mai nap folyamán lezárul.

Utoljára szerkesztve:

Jose

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Sziasztok!
Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi féle felszólítás nem érkezett felőle.
A 2. videó pedig szinkron miatt keletkezett mivel Marcus Brooks már kiszállt az autójából mire jött 2 egység és belé csapódott volna ezáltal meglökvén mind a 2 járművet, az esésnek meg sem kellett volna történnie mivel ő már láthatóan ki is szállt az autóból ezáltal nem tudott volna már se meglökni se elütni.
Őszintén nekem a folyamatos vádaskodásból kezd elegem lenni és a 170-190-200 nál való pitekből, illetve abból, hogy az ember csőre töltött éles lőfegyverrel száll ki a gépjárműből bármi féle előzetes lövöldözés/élet kioltása nélkül. Természetesen érthető azon része, hogy ők nem szabály követő rendőrök, de először meg kell nézni a sorrendet, először is az ember sokkoló/beanbag fegyverrel szálhatna ki előzetes lövölvés és vér folyása nélkül.
Többször áttnéztem én is és mások is többször a videót és semmi szabályellenest nem követtem el nem is szeretném túl ragozni, mert a videó mindent meg is mutat.

Utoljára szerkesztve:

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Jairo Martinez
Sziasztok!
Az 1. videón teljes mértékben látható, hogy amikor a fegyver rám lett fogva akkor én már háttal voltam Brooksnak és semmi féle felszólítás nem érkezett felőle.
A 2. videó pedig szinkron miatt keletkezett mivel Marcus Brooks már kiszállt az autójából mire jött 2 egység és belé csapódott volna ezáltal meglökvén mind a 2 járművet, az esésnek meg sem kellett volna történnie mivel ő már láthatóan ki is szállt az autóból ezáltal nem tudott volna már se meglökni se elütni.
Őszintén nekem a folyamatos vádaskodásból kezd elegem lenni és a 170-190-200 nál való pitekből, illetve abból, hogy az ember csőre töltött éles lőfegyverrel száll ki a gépjárműből bármi féle előzetes lövöldözés/élet kioltása nélkül. Természetesen érthető azon része, hogy ők nem szabály követő rendőrök, de először meg kell nézni a sorrendet, először is az ember sokkoló/beanbag fegyverrel szálhatna ki előzetes lövölvés és vér folyása nélkül.
Többször áttnéztem én is és mások is többször a videót és semmi szabályellenest nem követtem el nem is szeretném túl ragozni, mert a videó mindent meg is mutat.
No, az első pontra reagálva, természetes hogy nem kapsz felszólítást, amikor esélyt sem adsz rá mivel futni kezdtél egyből, majd fel a motorra és gyerünk a világnak. Futás közben nem tudok szólni hogy állj meg vagy valami, maximum ha bindelek de a bindRP meg tudjuk hogy milyen.
A második videón, pontosan én sem tudom eldönteni hogy az szinkron volt-e vagy sem, mert egyik klippről se vehető ki annyira, szóval ezt inkább a bírákra bíznám. Ezen felesleges is vitázni. Ha úgy ítélik meg hogy szinkron miatt lettél elütve, részemről nincs probléma.
Az hogy téged meg milyen sebességnél pitelgetnek, nem ide tartozik. Ha ilyesmit tapasztalsz nyiss egy PK-t, biztosan busásan fogják díjjazni.
Az éles lőfegyverrel való kiszállás, az meg teljes mértékben IC ügy és nem köti szabályzat, főleg este nem a mocsár közepén vagy egy sikátorban, ahol egyedüli egységként megy ki valaki.

Jose

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
  1. Ha felszólítást kapok akkor az egyenértékű azzal, hogy rám is van fogva a fegyver.. ami után nincs megadva az esély a menekülésre élből, mivel akkor meg PG lenne.

2. A második videónál továbbra is tartva van, hogy annak megtörténnie se kellett volna, ha mégis akkor nem kellett volna egyiknek se kipattannia a kocsiból engem üldözve gyalogosan, hanem ennyiből nekik is RP-zni az ütközést, mert nem kis horderejű volt. De továbbra is tartom, hogy annak nem kellett volna megtörténnie.

3. Te is azt írtad "EZZEL MA betelt a pohár" - szóval ugyanígy ide sorolod régebbi sérelmeid is, ezt hozzácsapva. Hidd el a mi oldalunkról is van rengeteg, csak nem nyitogatunk rátok PK-kat, mert nem ez a célunk, hanem a szórakozás!

4. Ha az éles lőfegyverre való kiszállás IC ügy, akkor talán azt is látnod kellett volna IC, hogy háttal ülök a motoron és nem tudom mi van a Te kezedben, vagy mi sem... - a szó nem hagyja el a szádat. Erre lett volna okosabb döntés a sokkoló, mert ott még lövést leadni lett is volna esélyed, s pont!

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Jairo Martinez
  1. Ha felszólítást kapsz akkor az egyenértékű azzal, hogy rád is van fogva a fegyver.. ami után nincs megadva az esély a menekülésre élből, mivel akkor meg PG lenne.

2. A második videónál továbbra is tartva van, hogy annak megtörténnie se kellett volna, ha mégis akkor nem kellett volna egyiknek se kipattannia a kocsiból engem üldözve gyalogosan, hanem ennyiből nekik is RP-zni az ütközést, mert nem kis horderejű volt. De továbbra is tartom, hogy annak nem kellett volna megtörténnie.

3. Te is azt írtad "EZZEL MA betelt a pohár" - szóval ugyanígy ide sorolod régebbi sérelmeid is, ezt hozzácsapva. Hidd el a mi oldalunkról is van rengeteg, csak nem nyitogatunk rátok PK-kat, mert nem ez a célunk, hanem a szórakozás!

4. Ha az éles lőfegyverre való kiszállás IC ügy, akkor talán azt is látnod kellett volna IC, hogy háttal ülök a motoron és nem tudom mi van a Te kezedben, vagy mi sem... - a szó nem hagyja el a szádat. Erre lett volna okosabb döntés a sokkoló, mert ott még lövést leadni lett is volna esélyed, s pont!
A harmadik és a negyedik pontra reflektálnék csak.
III. Nem szokásom régebbi sérelmeket leütni másokon, ha eddig nem raktam PK-ra, vagy nem csináltam belőle ügyet, akkor így jártam. Ez a kijelentés arra a bizonyos napra, tehát a tegnapra értendő.

IV. Erről lehetne vitázni napokig, hiszen mindkettőnek van egy hátul ütője, ami az egyik félnek úgy sem felel meg. Ha lesokkollak az lett volna a probléma. Továbbra is az a meglátásom, hogy nem volt esélyem felszólítani téged.

V. Kiegészíteném egy ötödik ponttal, melyben a placedok, az első klippnél a Pipe Down mögött elmaradtak, pedig a kamera jelzett be, ahogy azt le is írtam magában a PK-ban.

_Shefi_

Fórum Császár
Adminisztrátor
Üzenetek:206
-
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!
@DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is.
Azt veszem észre, hogy hogy már kezd átmenni a panaszkönyv Mónikashow féleségbe, pedig nem ez a célja ennek az egésznek.
Szeretném megjegyezni, hogy nem egymás hibáztatás és zaklatása a cél, mind a két oldalnak lehetősége van itt, PK formájában tisztázni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, problémákat.

Rá is térnék a panaszra.

• Az első videón tökéletesen megfigyelhető, hogy a menekülő már rég a motoron tartózkodott a fegyver elővétele pillanatában. Hátra gurult, mikor rá lett emelve a fegyver, azt pedig fizikailag lehetetlen észre venni, hiszen senkinek sincs szem a tarkóján. Egy /s Állj! - begépelése pedig 2-3 másodpercet vesz igénybe, nem többet.

• A második eset, mikor el lett ütve a menekülő, ő pedig ezt leignorálva elfutott, nagyon jól kivehető a videón, hogy egy harmadjára kiérkező egység lökte előre az első egységet, ami dominó hatást kiváltva lökte meg a menekülő autót és a menekülő személyt.
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérjem a rendvédelmet egy (vagy több) vezetés technikai tréning tartására, hogy időben meg tudjanak állni az egységek és ne történjenek ilyen - és ehhez hasonló esetek.

Mindent összegezve a panaszt jogtalannak ítéljük, így zárunk.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó