Üzenetek:52
Neved: Marco Esperragoza Moreno
Játékos(ok) neve: Alexa Miller
Panasz oka:Immerzió megtörése, Powergaming, Illegális tevékenység legális frakción belül.
Panasz kifejtése:
A tegnapi nap folyamán kiraboltuk Alexa Millert és az IC barátját. A barátjával különösebb baj nem volt, viszont Alexa Miller a rablás megkezdésétől olyan RP-t produkált a karakterével, amire a valóságban 1%-nyi esély adatik meg maximum. Szándékosan provokált minket, és inzultált. Valamint a két percesnek tervezett rablásunkból OOC problémázás miatt legalább egy 12 perces bohóckodást csinált. Konkrétan a rablás vége felé egy adminnak kellett őt felszólítania hogy adja oda a készpénzét, mivel olyan RP szöveget írt le ami véleményem szerint egyrészt hazugság, másrészt nem adna rá a szerver lehetőséget és meg sem tehetné. Konkrétan azt írta nekünk hogy a pénzét amit mi elvenni készülünk azt nem magánál tartotta, hanem a rendőrségen(?) az autójában.
Ezután az RP sorozat után, mi elmentünk hárman a helyszínről, és engem a későbbiekben egy hiba miatt a rendőrség elkapott, amihez hozzáfűzném hogy nem tartozik a panaszomba mivel az egy szabályos szituáció volt, viszont a kihallgatásomat követőlegesen engem megvádoltak a rablás bűncselekményével, és azzal hogy Alexa Miller tanúskodott ellenem, aki állítása szerint felismerte a hangomat.
Ez a pont több sebből is vérzik:
-Alexa Millernek ha van egy minimális karakterfélelme akkor miközben három ordibáló ember fegyvert fog rá, átfogó értelemben összesz@rja magát, mint ahogyan azt az emberek 95% a teszi, és nem pedig provokálja a felfegyverzett rablóit, majd visszaemlékezik arra hogy a támadónak pontosan milyen hangja volt.
-Az a pont hogy rámbizonyítják a rablásban való részvételemet pusztán azzal a bizonyítékkal, hogy ő felismerte a hangomat az külön vicc téma, mert ennyi erővel akkor én is besétálhatok a rendőrségre, és azt mondhatom bárkire hogy egy gyilkos bűnöző, csak mert "felismertem a hangját" (Hangfelismerés az nem bizonyíték, kivéve ha hangrögzítővel van felvéve, ami nem történt meg és erre lehetőségük sem lett volna)
-Onnantól kezdve hogy hamisan tanúskodott ellenem, megszegte a legális frakcióban való illegális cselekedetek szerverszabályzati pontot, mivel nem volt bizonyítéka ellenem, és még csak nem is tudhatta azt hogy én voltam ténylegesen, mivel három lopott telefon miatt kerültem be a rendőrségre.
-Onnantól fogva hogy ő felismerte a hangomat miután ordibálások közepette fegyvert fogtunk rá, azzal powergaminget követett el mert semmi esély nincsen arra hogy három maszkos, ordibáló férfi hangjából ő pontosan megtudja állapítani hogy az egyik az enyém volt. Erre nincsen esély, mivel a valóságban az agy akkorra sokkot, és adrenalinlöketet kap egy ilyen szituációban, hogy az embert reflexszerűen csak az életbenmaradás hajtja, és minden más körülötte eltörpűl. (Pont ezért követte el az immerziómegtörést is.)
Bizonyíték (kép, log, videó):
Powergaming és immerziómegtörés:
(A hamis tanúzást Amerikában és Magyarországon is 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik, az én esetemben egy olyan bűntényt erőszakoltak rám bizonyíték nélkül, amit Amerikában tíz évtől, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethetnek, ami felér egy gyilkossággal. Az állításomat igazoló cikk:
https://www.criminaldefenselawyer.com/crime-penalties/federal/perjury.htm)
Alexa neked meg azt tudom javasolni hogy döntsd el milyen karaktert RP-zel, mert a tetteid nem hogy karakterhűtlenek voltak, de még szerverszabályzatba is ütköztek (erről a végső döntést az admin fogja meghozni nyílvánvalóan). Viszont amennyiben megállják a bizonyítékaim a helyeiket úgy nyílvánvalóvá válik hogy tök feleslegesen vettél el a barátoddal bő két és fél órát a játékidőmből.