Mae Sayako. /one tequila sunrise, please./

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
valamizr450.png
Neve: Mae Sayako
Becenevek: Mae, Tequila, Napocska

Születési év és hely: 2005.10.25. , Los Santos
Nem: nő
Súly: 48kg
Testmagasság: 167cm
Testalkat: Vékony
Szeme színe: Kék.
Külső leírása: Fiatal ázsiai-amerikai lány. Szemei csillognak, fogai hófehérek, mosolya aranyos. Bal karján hegek sokszorosa lelhető fel. Ránézésre 17-19 év közötti.
Pozitív tulajdonságok: barátságos, beszédes, szentimentális,
Negatív tulajdonságok: elégedetlen, meggondolatlan, makacs,

** kamera sercegés, egyszer csak bejön a kép, egy fiatal vékony lány éppen ruházatát es haját igazítja. **

Mae: Így jól nézek ki? Nem túl csúnya az arcom? Jó ez a ruha?
Isa: Nyugi már, úgysem számit. Fullos vagy... Na akkor pörög és hajrá!
Mae: De biztos?
Isa: Igen-igen hajrá.

Mae:
Na hali! A nevem Mae, Mae Sayako. Tizenhat éves vagyok, és ez az én történetem az utókornak. Az írás nem az erősségem, így talán egyszerűbben ki tudom fejezni magam. *Mae halkabbra fogja, morogva fejezi be a mondat végét* Shout out to Isaiah az ötletért! *kacagva kacsint bele a kamerába*

Mae: Isa biztos elmondhatok itt mindent? Ugye nem mutatod meg senkinek, még Ben-nek sem?
Isaiah: Ha te is hallgatsz az enyémről, akkor én is a tiédről! *szűrődik be a konyhából*
** Mae csak bólogat helyeselve. **


Szóval leugrottam a szép magas felhők között eme szép helyre és bömbölve köszöntöttem apukámat és anyukámat…Fun fact... Először a Shiro nevet szánták nekem, de végül Mae lett a nyertes. Amúgy is cukibb ez a név. Ugorjunk kicsit előre a sztoriban, mert a csecsemő koromra nem igazán emlékszem már. Szóval az ovi…A képeket nézve akkortájt kicsit dundi lehettem, húsosabb az átlagnál. Ezért már akkoriban is kaptam az ívet, így legtöbbet az óvónővel játszottam. Pont emiatt nem igazán játszottam a többiekkel, nem volt sok barátom... Sőt egy sem. Anya és Apa mindig győzködött, hogy nyissak a többiek felé, mert barátokra szüksége van az embereknek. De nem fogadtam meg a tanácsaikat – akkoriban fel sem foghattam miről beszélnek.

Mae: Amúgy ez tökre megváltozott. Nem? *kacagva nézz Isa-ra. *
Isa: Hát nem gondoltam volna... Tele vagy meglepetésekkel Mae! *Isaiah nevetve forgatja szemeit*




Mae:
Oké szóval suli. Bizakodva, reményekkel telve vártam az első osztályt. Barátkozni szerettem volna, társak között lenni. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy elterveztem őket. Hiába a jegyeim jók voltak és jól teljesítettem a tárgyakból... Ismét a fiúk célpontja lettem. Bántottak, csúfoltak, gáncsolgattak. Ki nem állhattam őket. *nagy sóhaj kicsit a magabiztosága eltűnik többet nézz a földre és csak pár pillantást vesz a kamerába* Borzasztó volt... Nyilván ez a dolog hozzám adott valamit, épített. De akkor nem így tűnt. Meg voltam róla győződve, hogy selejt vagyok és biztos voltam benne, hogy ez végig kíséri az életemet. Ahányszor próbáltam kerülni a fiúkat, sosem sikerült. Végtére is az osztálytársaim voltak. Nap, mint nap együtt voltam velük, egy teremben és egy légtérben. Maga a pokol. Szóltam a tanáraimnak is. Fegyelmezték őket nem is egyszer, mégsem sikerült elérni semmi érdemlegeset. Ez a négy év nyomot hagyott bennem, annyira elveszettnek éreztem magam, szinte napokig nem ettem csak pár falatot, még a füzetem is ázott a könnycseppjeimtől…*sóhajt ismét megtörli időközben könnyező szemét. * Gyűlöltem magam. Biztos voltam benne, hogy velem van a gond és a világ tökéletes. Gyűlöltem a testem és mindent, ami velem jár. Mae Sayakoval. A dolog odáig fajult, hogy fizikailag kínoztam magam. Boldogságot jelentett látni a selejtnek hitt testem, ahogy vérzik és szenved. *közben felhúzza pulcsiját bal karján észrevehető több heg.* Túl sokszor gondoltam, hogy egy senki vagyok és egy púp a világon.

Mae: Tarthatunk egy kis szünetet? Nem vagyok jól. *könnyezve szól Isa-hoz. *
Isa: Hozok neked valamit inni, fújd ki magad!

*Mae kisétál a képből szemét törölgetve. *
*kisebb kamera rezgés a kamera elsötétül.*
**a kamera ismét felcsillan, éppen Mae látható a kanapén ülve körmeivel játszadozik, teljesen más ruházatban.**

*Mae kedve továbbra sincs a toppon. *

Hol is tartottam? Ja igen, szóval így teltek az iskolai éveim. A nyarak unalmasak voltak, a nagyinál pengettem napjaimat. Negyedik évemben nagy elhatározásra jutottam. Úgy döntöttem a folyamatos siránkozás és depresszív hétköznapok helyett a kezembe veszem a dolgokat. Komoly mozgással és odafigyeléssel túlsúlyomtól megváltam, a kilók hamuvá lettek. Mindezek mellett sulit is váltottam, hosszas könyörgés után rávettem a szüleimet, hogy írassanak másik iskolába. Végül beadták a derekukat, átírattak egy másik iskolába. El kell ismernem, sokkal jobb volt. Nem voltak bully-k, ami rendesen furcsa volt. Ösztönösen csendes voltam és visszahúzódó. De szerencsére sikerült barátokat szerezni. Fantasztikus érzés volt. Beszélgettem velük, ők is beszélgettek velem. Befogadtak és szerettek. Szuper volt! Megjött az önbizalmam is. Járkáltam velük ide-oda, így jutottam el egyszer Santee Alley-ra is. Pedig csak fagyizni mentünk.
A helyet önmagában nem szeretem, mégis oda húz a szívem.
Itt ismerkedtem legelőször Dris-sel, Moon-nal, Isa-val, Kudo-val na és főleg Ben-nel. *fúj egyet mosolyogva. * Ben-ről lesz szó bőven. De egyelőre tegyük őt félre.
Moon-ról nem igazán tudok mesélni amikor találkoztunk vagy a barátnőjével volt vagy bujkált. Isa…igazából mielőtt összeköltöztünk volna nem beszéltünk vagy csináltunk bármit is együtt, amit meg kéne említeni. Kudo hasonló, mint Moon nem találkozunk annyit már, de egy, a maga módján vicces srác.
Viszont megjött Ben ideje is, vele is hasonlóan Santee-n ismerkedtem meg…Nem a legszebb módon. Mielőtt megismerkedtem úgy igazán a többiekkel, Dris-el lógtam egy kisebb rendezvényen Arra lettem figyelmes, hogy Ben kiütött egy csajszit és egy srácot, majd elmenekül. Azt hiszem ügyesen bemutatkozott. *rövidebben felkacag, végig mosolyog, még a fiúról beszél* Mindegy is, másnap kezdtünk el beszélgetni egyre és egyre többet, face-n is elég cuki volt végül egy pár nap elteltével kicsit összemelegedtünk és smároltunk. Milyen gáz volt... A legelső csókom vele. Tuti utálta. Meg kell hagyni voltak és vannak is nehézségeink a kapcsolatunkban, de bármennyire is nehéz, vagy rossz, csak egyre jobban szeretem. Igazából amíg nem történt meg az első tüntetés, aminek ő a legelején állt, nem volt semmi baj. Utána fordult minden a feje tetejére.

Mae: Térjünk vissza erre később, van házim és neked is kéne segítsek kémiából.

**ismét kamera rezgés és elsötétülés. **
**kamera sercegés egyszer csak ismét kép. **

*Mae ismét más ruházatban. *

Szóval, öhm…ja igen tüntetés…Ez az egész ilyen kamionosok elleni lázadás. Először is teljesen jogos ez az egész mert tényleg az ő figyelmetlenségük és vadságuk okoz rengeteg embernek szenvedést. Vissza térve Benre... Hát ő megelégelte és próbálta megállítani őket. Rövidre fogom: a sok tömeg, ordibálás, maga a rendőrök megjelenése pánikot keltett bennem, és egyre jobban féltem, rosszul voltam, de Ben szinte rám sem nézett. Inkább leléptem. Mikor ez feltűnt neki utánam jött. Felkérdeztem, hogy akkor mi is neki a fontosabb? A tüntetése vagy én. Szerencsére megbeszéltük a dolgot. Ez volt az első ígérete, hogy több ilyen nem lesz…Spoiler: lett, de azt majd később. Miután megbeszéltük egyre jobb volt vele, egyre jobban élveztük egymást és hát, mint kiderült mind a ketten elsők voltunk egymásnak…Ben sokszor akarta az egészet, de én nem álltam készen és csak halogattam a dolgot. Viszont az első alkalom, mikor megtörtént, szerintem nagyon romcsi volt, a Vinewood tábla fényében lenézve a városra…Oké a régi Seraph-om hátsó ülésén és nem volt a legkényelmesebb, de megtörtént…Csodás volt, leszámítva a fájdalmat…Mindegy.
*legyint kezével újabban elhelyezkedik a kanapén.*
Szóval ja éltünk, a tanulás is elég jól ment, nem volt több bully, meg imádtam Santee-t… Dris-el még jobban megismerkedtem. Igen az egyetlen és másolhatatlan Double D. Lehet irigykedni gyökerek! *húz egy gúnyos mosolyt, Isa röhög a háttérben* A srác még potenciált is látott bennem, habár fogalmam sincs miért. De mutatok valamit, ezt figyeljétek! *Mae kiszalad a kamera látószögéből*
*Mae vissza mászik a képbe egy DDJ400 settel.*

Ezt ő adta, hogy gyakoroljak…Whaaat? *nevetve kirohan a képből pár perc múlva visszatér helyére. *
Szóval igen minden tökéletes volt, amig nem jöttek a feketék…

Mae: Ne értsd félre, oké?
Isaiah: Hé, mi a fasz? *nevetve*
Mae: Hogy mondjam másképp? Nem tudom őket a nevükön nevezni!

Szóval, átlagos nap, Santee Alleyn. Én Ben karjaiban kedvelem a napot, mellettünk Moon és egy másik srác nem emlékszem a nevére. Egyszer csak egy régi autó leparkol, kiugranak egy ütővel és egy késsel. Hát kezdődik... Nem emlékszem pontosan mit akartak…Már hetek teltek el azóta. Az egyik srác, aki Moon mellett ácsorgott, egy pisztollyal válaszolt nekik, hogy menjenek el. Ezek nevetve visszaléptek a kocsihoz és elővettek hármat…Aztán elszabadult a pokol. A számomra ismeretlen srácot lelőtték. Képes lettem volna odafagyni, de nem tehettem. Elrántottam Ben-t, hogy szaladjunk, mentsük a bőrünket. Egy ideig együtt rohantunk, aztán szétszakadtunk. Én végig sprinteltem Santeen, az, hogy ő merre volt... Fogalmam sincs. Hallottam a lövéseket, szörnyen félelmetes volt. Miután meggyőződtem róla, hogy biztonságban vagyok, próbáltam felvenni a kapcsolatot Bennel. Nem válaszolt vagy egy órán keresztül. Nagyon féltem. Később válaszolt, hogy kutya baja…Mondjuk nem tudom miért kellett ehhez egy óra… *Mae forgatja szemeit* Mindegy már, a lényeg az, hogy egyben van. Őszintén szólva az ilyen szarságok miatt néha rühellem Santeet.

Mae: A mostani tüntetést hagyjuk egy ilyen chapter 2-re oké? Fáradt vagyok és jönnek a vizsgák.

*kép elsőtétül.*
 
Utoljára szerkesztve:

Henzó

Individuum
Very Important Person
Üzenetek:313
-
[hc] Kedves @kiazatoken

Ellenőriztük a karaktertörténetedet, Mae Sayako HCRP minősítést nyert.

Továbbiakat In Game tudod intézni a Dashboardodon keresztül. [/hc]
 

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
**Kamera sercegés, megjelenik a kép. **
**Mae játszadozva hajával szomorú tekintettel jelenik meg. **

Utálom ezt az egész szarságot. Most egyedül vagyok, fogalmam sincs tudna-e segíteni Isa, ha itt lenne. Szóval a Chapter 2 lefújva basszátok meg, kurvára nem lényeges már. Inkább vissza térünk a jelenbe…drága Ben-hez,Kimiko-hoz. És egy új figura a színpadon. Az a faszom Busta Caleb.
Szóval Ben… Ben elintézte a ,,mostantól minden rendben lesz” témát… Össze feküdt a drága barátnőmmel. Végig feszülteb beszélt. Bumm... Kurvára jobbra fordult minden! *Mae Ben-t utánozva idézi szavait, kifigurázza barátját.* ”Mostantól minden rendben lesz, jóra fog fordulni minden." *Mae a fejét rázza.* „Komolyan?” *könnycseppek folynak le az arcán”. Hogy a picsába nem tudtál időt adni nekem? Két napot kértem...kettőt. Ahw, faszom. *Sírva kilép a képből.*

**Kamera elsötétül. **


**Kamera sercegés. **

**Mae vissza tér a kamerába, láthatóan megnyugodt.**

**Sóhajtás.**
Szóval, miután Ben-nel kiderült ez az egész szétváltunk, Santee Alley-re se jártam ki. Igazából vagy a szobámba voltam vagy pedig Isa-val próbáltam időt tölteni... Hátha ,,segít helyre jönni".
Pár nap után, miután lenyugodtam úgy gondoltam ideje megbeszélni ezt az egészet...mégis csak hónapok óta együtt vagyunk és szeretem őt, tényleg eltudnám vele képzelni a jövőmet. Ben-nel beszélgettem először. Elmondása szerint ő nem akarta ezt az egészet, megzavarodott a szünet miatt. Elég nagy butaságokat mondott, viszont megbocsátottam volna neki már akkor...de előbb akartam hallani Kimiko-t.
Kimiko-val megbeszéltünk másnap egy találkozót, nálam a parkban... Ugye itt Hawick-on. Integet a park irányába. Eljött, az elején nagyon furcsa volt, igy találkozni, hogy ezt a hülye témát kellett átbeszéljük... **Sóhajt. ** Borzasztó volt. Beszélgetés közben elmérgesedtem, mert úgy éreztem csak ,,muszájból" mondja ezt. ,,Úgy sajnálom, tényleg nem akartam... De Ben annyira összetört MIATTAD." **Kissé idegesebb hangnemre vált, miközben kifigurázza barátnőjét** Miattam érted?! Amikor Ben hazudik nekem, Ben keveri a szarságokat, amikkel veszélybe sodor engem is és magát is. De ez mind az én hibám. **sóhajt, lenyugszik kicsit.** Szóval ekkor faképnél hagytam, ezután akart még egy dolgot mondani de addigra beléptem az lakásba. Az ajtó előtt még kopogott és csengetett, hogy egész nap itt marad és elmondanja amit akar. Ekkor már eldurrant az agyam sajnos, azon kaptam magam, hogy egy konyha késsel indultam ki. A lányra fogtam haragomban.
cleankill.png

Spoiler: a balfasz buta embereknek - nem akartam ártani neki, nem vagyok egy elmebeteg bérgyilkos. Csak kurvára rá akartam ijeszteni. Hát ez sikerült, szegény alig tudott megszólalni... Igaz én is bevoltam rezelve hogy ,,na most mi a jóistent csinálok", de ekkor már túl késő volt. Elmotyogta, amit szeretett volna. Az őszintét megvallva nem értettem egy szót se annyira ideges voltam. Végül meglöktem...Ekkor elszabadult a pokol. **Vakarja tarkóját.** Leesett egy emeletnyi lépcsőt és elájult...

rip.png


**Hátérben hallatszik a zár kattanása, valaki belép a lakásba. **
**Mae felugrik, kikapcsolja a kamerát. **
**Kamera elsötétül.**
 

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
** Kamera sercegés, egyszer csak bejön a kép, Mae pulcsiban fejét vakargatva jelenik meg. **

Szóval hol is tartottam? Muszáj volt megszakítanom a dolgot, mert megjött Isa, nem akarom hogy hallja a történetet, félek mit mondana rá. Mondjuk lehet most nézed ezt Isa. **Sóhajt. ** Ne haragudj. Szóval folytatás... Ahogy láttam Kimi összeesett teljes csend lett, a szívem majd kiugrott a helyéről. Nem tudtam mit kéne tegyek hívjak valakit vagy csak hagyjam ott? Nem tudom mi lett volna a helyes döntés... Gyorsan vissza futottam, átöltöztem. Ben-től tanulva valamennyit, a ruháimat inkább magammal vittem és a kést is. Úgymond eltüntettem a bizonyítékot. Baszki lehet egy tizenhat éves gyilkos vagyok? **nevet, rázza fejét. ** Szóval elkaptam a cuccaim és beugrottam a beamer-be és leléptem. Egészen a szüleimig rohantam beállítva egy ,,kamu látogatást". Gondoltam Kimi-re is, felhívtam Ben-t hogy a barátnőjét megtalálja a portyámon. Hogy Kimiko-val ezután mi történt nem igazán tudom, lényeg, hogy életben van. Ben vagy százszor hívott, ha nem többször. Nem akartam beszélni vele, egyszerre utáltam egyszere szégyelltem magam. Végül nem maradhattam sokáig, anyu diszkréten belőtte nekem: „Holnap nincs suli?”. Szóval jobbhíján csak Paleto körül kocsikáztam, saját gondolataim társaságában. Később megjött a legrosszabb üzenet amit kaphattam ilyenkor: Ben-től persze, mégpedig az, hogy Busta Caleb is megjelent Kimi-nél. **fogva fejét sokkot megjátszva.** Végem, kész. Azt gondoltam itt a vége, börtönbe megyek az érettségimnek lőttek, vége az életemnek. Spoiler: szerencsére megúsztam, itt vagyok és mesélem ezeket. Ben-nek az első dolog, ami a fejében járt az az, hogy elviszi helyettem a balhét. Persze ezt nem engedtem volna, ekkor már igyekeztem vissza Hawick-ra hogy véletlenül se essen bántódása. Szerencsére mire oda értem mindent kibeszélt Ben. Csak részleteket mondtam el abból, ami történt. Mint kiderült Kimi nem emlékszik semmire. Túl nagy szerencsém van, de mi van, ha vissza térnek az emlékei kezelések alatt? Vagy bármi...
Előre futva az időbe, vagyis este már Caleb írt nekem, hogy szeretne váltani velem pár szót. Busta nem egy buta ember, sőt inkább egy fekete Einstein. Tud minden lépésedről és mindent rólad. Szóval találkoztam vele, az elején kerteltem neki, hogy anyuéknál voltam és itthon se jártam, és a többi és a többi. Persze nem vette be. Elmondtam neki nagyából mindent, kivéve drasztikusabb részeket, mint például a kés. Szerencsére azt mondta elkönyveli egy balesetnek, viszont muszáj megbeszélnem Kimi-vel a hármas problémánkat, és jövök is neki egy szívességgel. Ebbe belementem, igaz a szívesség még ál és Kimi-vel szerintem soha nem fogom megbeszélni a dolgokat.
Szóval ez történt, majdnem megöltem a barátomat. **mutat egy like-ot, sóhajtva. ** Szerencsére amikor ezt veszem fel már megbeszéltük Ben-nel a dolgokat. Megígérte, hogy soha többé nem lesz ehhez hasonló dolog, és igyekszik a jó irányba terelődni. Be kell vallanom büszke lehetek rá, tényleg csak javul és javul. Reméljük ez így is marad, továbbra is látom vele a jövőm. Kimi-vel pedig ,,megvagyunk." Nem beszélünk túl sokat, de ha szívességet kérne, szívesen segítenék neki.

**Mae indul a kamera felé, hogy kikapcsolja, mégis megtorpan. **

Ja még valami. Khm-khm. **beleordít a kamera képébe épp, hogy nem látszik az egész torka. ** SZÜLETÉSNAPOM VAN, TIZENHÉT VAGYOK, HÁHÁHÁ.

**Kamera elsötétül. **
 

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
gwnEzyN.png

YeW1UfX.png

Ez jó.
 

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
Szóval eljött az idő, Mae Sayako a.k.a Tequila Sunrise tizenhét évesen teherbe esett és Ben-nel elutaztak Jamaicába. ( JK ).
Szóval egyelőre a topic tesz egy pihenőt ugyan úgy mint Mae Sayako ingame. Időre nem megmondható meddig, de hopefully majd visszatér.
Köszönném a lehetőségeket rengeteg mindenkinek akik körülöttem mozogtak. Külön kiemelném bluntlxrd-t, ki a karakter létrehozásában és mennyo-val készített képekben segített.
Demzsi-t, aki a TELJES karaktertörténet átnézésében,átfogalmazásában és ,,engedélyt" kaptam a hasonló formázásra.
Attesz, aki nélkül a Mae egy depis emo-s ribancba ment volna át.
És még sok mindenkinek, egész Santee Alley DTO adta lehetőségeket.
Találkozunk egy új projektben, valamikor...soon...
VTGZUuq.png
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Head of Staff hozzászólás
Válasz hiányában zárom, helyezem és a HCRP megvonásra kerül.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó