Lester R Torres -> Scott Taylor

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
panaszkonyvj.png

Neved: Lester R Torres
Játékos(ok) neve: Scott Taylor, (esetleges ismerősei is?)
Panasz oka: MetaGaming, egyértelmű RP szituáció késleltetése, PG?
Panasz kifejtése: Négyen megláttuk Scott Taylort egyedül egy elhagyatott benzinkúton, Grapeseed felé vezető útnál. Kiszáltunk mind a négyen a járműből, majd David a nyakához szegezte a kést. Scott látható módon csak 2-3 percenként írt egy soros választ/rp-t, tehát a lassú írásra se lehet ráfogni a dolgot, mivel nem jelent meg a billentyűzet gépelés ikon az eltelt idők között. /do-ba ugyan lerp-zte, hogy felrakta a kezét (de animmal sose, gondolom ezzel is késleltetni akarta a szituációt, illetve azt, hogy megtudjuk, mégis milyen itemek találhatóak nála), viszont MIND IC ÉS MIND OOC TÖBBSZÖRÖSEN is felhívtuk rá a figyelmét, hogy kapja fel a kezét, átkutatjuk és itt sem vagyunk. Ez sajnos nem így történt meg. Látható volt, hogy valami nem stimmel. A videó elindítása előtt is már kifogásolható viselkedést tanusított, ezért is kapcsoltam be a rögzítést, mivel éreztük, hogy itt valami nem fog jól elsülni. A videó elindítása előtt is passzivitást tanusított, esetleges logot is fel tudok ezzel kapcsolatba mutatni. Természetesen, miért is ne, nem sokkal később, ahogy a videón is látható, megérkeznek Ivan Sniderék, majd az út szélén meg is álltak. Közben le is teleportálódott egy Mesa, illetve egy piros sportautó is a benzinkúthoz, ami Rebecca Evans tulajdonát képezi (valószínűleg). Közben Sniderék csak nyugisan odajöttek, illetve Rebecca Evans is, akin a videón is jól látható, hogy OOC KI IS ÍRTA, hogy most logolt be, ergó neki nem is szabadott volna részt venni, az amúgy is gyanús RP szituációban, de ennek ellenére Ő is előkapta fegyverét. Véleményünk szerint ez fogalmazzunk úgy hogy ha egy külső szemlélő nézi az eseményeket, akkor is tisztán látszik, ha nem is MINDENKI, de Scott gyanúja... elég erős. (semmi rádió nem volt, torkához volt szegezve a kés, ráadásul négyen is ott körbeálltuk mint egy keringőn, illetve a lakókocsi is takarta). Mi úgy gondoljuk, hogy a lőfegyvere miatti túlzott ragaszkodás okozta-e, már számomra is kimerítő, már szuicid hajlamokat is előidéző szituációt. Elnézést kérek a fokozásokért, de így este gondolom mindenki érzékenyebb az ilyen történésekre.
Bizonyíték (kép, log, videó): Link a videóról, amit sajnos nem tudtam az elejétől rögzíteni, de szerintem ez is sokat elárul: https://www.youtube.com/watch?v=jeIZ1rSmnyg
Megjegyzés: Szeretném a panaszra tett fél/felektől a vádunk/tételünk elleni érdemleges tartalmi elemmel bíró érveket várni, nem pedig azt, hogy a szituáció után milyen fennforgás volt. Magyarul azt bizonyítsátok, ami a videón szerepel. Köszönöm szépen azoknak, akik elolvasták a panaszt. Köszönöm.
 

szendavid95

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:25
Mint az ügy részvevője szolnék hozzá.(David) Folyamatosan Scott nyakához tartottam a kést és fegyvert rántott... Nulla rádiózás volt, pedig ha voice rádiózott is volna ami a nyakához tartott késsel elég érdekes, akkor se láttam semmit, még is odagyűlt az egész Rebels.
 

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Mint Rebecca szolok az esethez, én pont akkor léptem fel a szerverre mikor ez az eset történt én értetlenül álltam a helyzethez ugye többiek semmit sem szoltak mi a szitu Scott-al levolt dumálva egy szitu hogy jön és rp-zünk de utána nem válaszolt nekem gondoltam beafkolt és mikor beléptem láttam hogy kisebb brigád körbeálta Scott-ot majd pörgött az ooc és gondoltma megkérdezem mi a helyzet mikor valaki rámtámadt késsel és meghaltam, reagálni alig tudtam a helyzetre.
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Szia! Azzal semmi baj, hogy felléptél a szerverre, ráadásul, mint itt is írtad, OOC beszéltétek meg, hogy RP-ztek, ilyenkor, ha egy ilyen szitu közepébe lépsz (konkrétan szó szerint), véleményem szerint ez nem szabályos, amit most idézek. Idézek a fent írtakból, :
Rebecca Evans is, akin a videón is jól látható, hogy OOC KI IS ÍRTA, hogy most logolt be, ergó neki nem is szabadott volna részt venni, az amúgy is gyanús RP szituációban, de ennek ellenére Ő is előkapta fegyverét.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:674
Dexter Sosa
Hali, mint Ivan Snider résztvevője voltam az RP-nek. A Journey-vel még az egész előtt jóval büntetőfékezni akartatok engem mikor a Paragonommal voltam, azóta nem nézek arra a kocsira jó szemmel. Mikor megláttuk Scott kocsiját (fraki jugular) és a Ti Journeyteket + kést a kezetekbe egyértelmű hogy oda fogunk menni. Azért is álltam meg, vaciláltam az egészen, hogy odamenjek-e vagy sem. Láttam a létszámbeli fölényt, de akkor lespawnolt Rebecca is, amin jó kacagtam, már gondoltam, hogy ez is fel lesz hozva, hogy mi hívtuk, hogy lépjen fel. A videóban látszik attól függetlenül, hogy mondod, hogy nem tartja fel a kezét valahogy a videóban pont látom, hogy felrakja a kezét és nem ellenkezik. Fölös ferdíteni a storyt.
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Szia! Teljesen érthető a hozzászólásod, és, mint Rebecca is írta, teljesen véletlen jött fel pont akkor, amit el is hiszek teljes mértékben, de idézek akkor itt is:
[quote author=undefined]Scott látható módon csak 2-3 percenként írt egy soros választ/rp-t, tehát a lassú írásra se lehet ráfogni a dolgot, mivel nem jelent meg a billentyűzet gépelés ikon az eltelt idők között. /do-ba ugyan lerp-zte, hogy felrakta a kezét (de animmal sose, gondolom ezzel is késleltetni akarta a szituációt, illetve azt, hogy megtudjuk, mégis milyen itemek találhatóak nála),[/quote]
A rögzítés előtt ugyan ez a probléma volt, passzív viselkedés, scriptes kézfeltevés hiánya, amely akadályozta az előbbrejutást.

UI:
A videó végén található magasabb hangsúlyos ,,ez MG" részt azért is  hagytam bent, hogy ne legyen kifogás, hogy ooc mi nem mondtunk semmilyen vádaskodást, illetve rá jellemző hangnemet. A videó végén levő teljes elfajulásnál már mondtam is hogy ,,nem kell" ,,nem kell" Nem kell ezzel foglalkozni. Scott fegyvert ragadott, miközben kés volt a torkára szegezve, ezek után meg dominó hullámban a többiek. Semmi ferdeség nincs a storyban, ezek tények.
 

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Idézet tőle: Lester // Rólandó:
Szia! Azzal semmi baj, hogy felléptél a szerverre, ráadásul, mint itt is írtad, OOC beszéltétek meg, hogy RP-ztek, ilyenkor, ha egy ilyen szitu közepébe lépsz (konkrétan szó szerint), véleményem szerint ez nem szabályos, amit most idézek. Idézek a fent írtakból, :
[quote author=undefined]Rebecca Evans is, akin a videón is jól látható, hogy OOC KI IS ÍRTA, hogy most logolt be, ergó neki nem is szabadott volna részt venni, az amúgy is gyanús RP szituációban, de ennek ellenére Ő is előkapta fegyverét.
[/quote]
Mivel a házamnál történt az eset csak elakartam küldeni az embereket hogy ne ott intézzétek el a dolgot mivel elsősorban engem vennének elő az esemény után.
Ezért gondoltam hogy ledumálom hogy menjetek arrébb kipakolni a tagot csak már valaki pisztolyt rántott és reflexszerűen rántottam én is válaszul fegyvert.
 

Kreator

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:136
Sziasztok. Én végig együtt működtem veletek azt csináltam amit kértetek. Paletóba indultak Ivánék is ahogy én is. Rebecca logjára vártam. Amikor fel nyomtam dc ről alt tabba a játékot már ugrottatok ki a kocsiból. Kértétek hogy tegyem fel a kezem, feltettem és kértelek titeket hogy ne legyen balhé nem akartam vérontást oda adtam volna minden értékem.

[22:07:57] Scott Taylor mondja: Semmi hirtelen mozdulat
[22:08:04] Dino Winfred mondja: Semmi.
[22:08:07] Scott Taylor mondja: Nem kell a balhé
[22:08:08] Lester R Torres mondja: KEZEDET FŐRADKOD!
[22:08:15] Scott Taylor mondja: Itt a pénzem
[22:08:19] *** Dino Winfred  lehajol, alulról felfelé átkutatja Scott ruházatát.
[22:08:30] Dino Winfred mondja: Majd én kiszedem.
[22:08:39] *** Scott Taylor  felemeli a kezeit
[22:08:46] *** nem ellenkezik [Scott Taylor]
[22:09:44] *** a Kezei fent vannak [Scott Taylor]
[22:11:40] Rebecca Evans mondja: Elnézést
[22:11:41] Dino Winfred mondja: (( Neked nincs bekapcsolva az OOC chat?, arra várunk 5 perce, hogy felrakd a kezed))
[22:11:41] Lester R Torres mondja: ((rakd már fel a kezed mert felakasztom magam))
[22:11:44] Rebecca Evans mondja: Itt mi folyik?
[22:11:48] Scott Taylor mondja: (( nincs))  Ezt kifejtem , igen ki volt kapcsolva az ooc chat meg általában nálam kivan mert zavar.
[22:11:56] David Slayton: (( (( Ez nonozás)) ))
[22:12:05] Ivan Snider mondja: Szép estét.
[22:12:11] Dino Winfred mondja: Szevasztok.
[22:12:12] Rebecca Evans mondja: Szépeket
[22:12:19] *** Ivan Snider  rámutat a késre ami Lesternek a kezében van
[22:12:21] Ivan Snider mondja: Az minek?
[22:12:23] Dino Winfred mondja: Levágom a disznót.
[22:12:29] Rebecca Evans mondja: Halo halo
[22:12:34] Rebecca Evans mondja: Ki vág le kit? mivan?
[22:12:37] Dino Winfred mondja: Ne mocorogjá.
[22:12:40] *** Scott Taylor  elővesz egy fegyvert. (Colt SCAMP) Itt elfoglalták őket Rebecca  , meg Iván. Elmozdultak mellőlem teret kaptam és elővettem a fegyvert. Ráfogtam a Dinora aztán lekéselt.

Egyáltalán nem volt MG rádiót sem használtam ugyanis ha voice-t is használnék közelről is hallatszik.Lehet hogy lassan reagáltam , nem írtam gyorsan de nem azért mert nem működtem volna együtt hiszen az elején már rpztem hogy nem ellenkezem hanem fáradt vagyok egy ilyen hosszú nap után.

A több perc az elég valótlan, végig rpztem veletek. Félre értettem mert sokan rpztetek sokfélét azt hittem el akartok vinni [22:07:30] David Slayton mondja: Rakjuk be
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:674
Dexter Sosa
Idézet tőle: Lester // Rólandó:
Szia! Teljesen érthető a hozzászólásod, és, mint Rebecca is írta, teljesen véletlen jött fel pont akkor, amit el is hiszek teljes mértékben, de idézek akkor itt is:
[quote author=undefined]Scott látható módon csak 2-3 percenként írt egy soros választ/rp-t, tehát a lassú írásra se lehet ráfogni a dolgot, mivel nem jelent meg a billentyűzet gépelés ikon az eltelt idők között. /do-ba ugyan lerp-zte, hogy felrakta a kezét (de animmal sose, gondolom ezzel is késleltetni akarta a szituációt, illetve azt, hogy megtudjuk, mégis milyen itemek találhatóak nála),
A rögzítés előtt ugyan ez a probléma volt, passzív viselkedés, scriptes kézfeltevés hiánya, amely akadályozta az előbbrejutást.
[/quote]
Miben volt hiány a scriptes kézfeltétel? RP-sen megoldható a motozás, az item elvétel amúgy is csak akkor van, ha Ő áthúzza az itemet, beültetni is belehet. Ezt nem tanusítom, Scott olyan mint egy holtkódor lajhár néha, ez meglehet, hogy időhúzásnak jött le, de ezzel nem tudok mit kezdeni, de szerintem Ő se. A videó végén a "ez fölös, ez tuti MG" pedig nagyon jó pofa volt, köszi.
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Szervusz! A feltetted a kezed rész, az megint csak sántít, mert ugyan már az elejétől fel kellett volna tenned a kezed, te nem tetted fel, csak jóval később, illetve akkor sem scriptesen/animosan! Vagyis még odaáig sem sikerült eljutnunk, hogy egyáltalán mit rejt a télapó zsákja... Azért lett megírva az a csodálatos script, hogy használjuk, nem úgy, hogy végigkérdezem, hogy van ilyened? és van ilyened? tán ilyet rejtenek a zsebeid? Ha kirakja a script, hogy mid van, már írjuk is, hogy XY tárgy merre található? És kész, kivesszük, el is megyünk.

Egyáltalán nem volt MG, rádiózni nem rádióztam állításra annyit szeretnék írni, hogy ez igaz. Írtam/mondtam is, hogy nem rádióztál.

A több perc az elég valótlan, végig rpztem veletek. -> én úgy tudom leírni azt az rp szituációt, mintha szólnának valakihez, és ő közbe le alt-tabolva netflixezne és fél percenként nézne vissza a játékra, elolvassa a chatsort és utána nehezen leír egy fél sort.

Nem akartam vérontást -> valahogy mégis pisztolyt ragadtál késsel a torkodon, aztán pokollá vált az a benzinkút.
 

Kreator

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:136
Hát sajnálom ki volt kapcsolva az ooc , a kevert ic ből nem igazán jött le hogy akkor most ti ki vagy el akartok rabolni. A végén pedig jól látható hogy aki kést fogott a nyakamhoz.
[22:07:22] *** David Slayton  nyakához szoritja a kést.
Az megindul Rebbeca felé és vele kezd iczni tehát már nem volt kés a nyakamnál , videóból pontosan kivehető.
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
De Rebecca még mindig nem lett volna ott, ez megint csak sántít..., ráadásul Dino egy leheletnyire loholt a nyakadba a késsel, amikor fel le mászkáltál.
Véleményem szerint én már mindent kifejtettem, a fentebbi hozzászólásal, ellenérvvel szemben is az elhangzott idézetek magukért beszélnek. Aki még részt vett a mi ,,oldalunkról, szemszögünkből", illetve az ellenkező féltől, nyugodtan hozzászólhat. Én szerintem mindent elmondtam...  :-X
 

Kreator

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:136
Ne legyen az hogy passziv voltam itt a teljes log kivettem az error részeket, illetve a videóban ooc fenyegetést is látok hogy admint hív.. A sok ooc chat használat helyett meg dc kommunikációt mellőzve lehetett volna ennél világosabban is nyomni az ic-t mert egyátalán nem volt érthető hogy akkor ott most ti mit is akartok.

[22:07:15] Lester R Torres mondja: Ejej
[22:07:16] David Slayton mondja: Állj
[22:07:18] Dino Winfred mondja: Álljá meg.
[22:07:22] *** David Slayton  nyakához szoritja a kést.
[22:07:23] Scott Taylor mondja: Nyugi van
[22:07:29] Lester R Torres mondja: Pakoljad amid van-e.
[22:07:30] Dino Winfred mondja: Az he.
[22:07:30] David Slayton mondja: Rakjuk be
[22:07:32] Dino Winfred mondja: Az van.
[22:07:47] Dino Winfred mondja: No.
[22:07:51] Scott Taylor mondja: Jól van
[22:07:53] Scott Taylor mondja: Megyek én
[22:07:55] Lester R Torres mondja: Kezedet főrakod.
[22:07:57] Scott Taylor mondja: Semmi hirtelen mozdulat
[22:08:04] Dino Winfred mondja: Semmi.
[22:08:07] Scott Taylor mondja: Nem kell a balhé
[22:08:08] Lester R Torres mondja: KEZEDET FŐRADKOD!
[22:08:15] Scott Taylor mondja: Itt a pénzem
[22:08:19] *** Dino Winfred  lehajol, alulról felfelé átkutatja Scott ruházatát.
[22:08:30] Dino Winfred mondja: Majd én kiszedem.
[22:08:31] *** David Slayton  kést szorosabban tartja  nyakához.
[22:08:33] Dino Winfred mondja: Most mondom.
[22:08:39] *** Scott Taylor  felemeli a kezeit
[22:08:46] *** nem ellenkezik [Scott Taylor]
[22:09:12] Dino Winfred mondja: He.
[22:09:16] Dino Winfred mondja: Rakd már fel a kezed.
[22:09:21] Scott Taylor mondja: Hova menjek ?
[22:09:30] Scott Taylor mondja: Egyszere ha egy beszél lehet jobban megértem
[22:09:36] Dino Winfred mondja: Fogd má be.
[22:09:38] David Slayton ordítja: RAGD FEL A KEZED
[22:09:40] Dino Winfred mondja: Rakd fel a kezed.
[22:09:44] *** a Kezei fent vannak [Scott Taylor]          Innentől kezdve semmilyen ic nincs egy jó percig, arra vártam hogy most akkor mit akarnak , gondoltam rá kérdek ócé jelbe.
[22:11:12] Scott Taylor mondja: (( Most mi van amúgy? ))
[22:11:40] Rebecca Evans mondja: Elnézést
[22:11:44] Rebecca Evans mondja: Itt mi folyik?
[22:11:41] Dino Winfred mondja: (( Neked nincs bekapcsolva az OOC chat?, arra várunk 5 perce, hogy felrakd a kezed))
[22:11:41] Lester R Torres mondja: ((rakd már fel a kezed mert felakasztom magam))
[22:11:48] Scott Taylor mondja: (( nincs))
[22:11:58] Lester R Torres mondja: ((ic fél órája írtuk hogy fel akezeket de vagy 100x))

Szerk:Illetve az MG re szintén reagálva. Ha én hivom fel a Rebbecát vagy azért jön fel hogy engem megvédjen, vagy Iván azért jön oda hogy én hivtam.. Akkor szerintetek fegyverek nélkül érkeznek és csak ennyien? De komolyan...  illetve ha le van infózva hogy ti ott engem épp ki akartok rabolni akkor elkezdenek veletek csevegni?
 

szabesz

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Idézet tőle: Kreator:
egyátalán nem volt érthető hogy akkor ott most ti mit is akartok.
Csőcső,én voltam az egyik *rabló* nemtudom hogy raboltak már-e ki valaha,de ha a nyakadhoz kést szorítanak és azt ordítják hogy rakd fel a kezed, szerintem egyértelmű hogy az egy rablás és a pénzedet/értékeidet szeretnénk elvenni.
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
[quote author=undefined]Szerk:Illetve az MG re szintén reagálva. Ha én hivom fel a Rebbecát vagy azért jön fel hogy engem megvédjen, vagy Iván azért jön oda hogy én hivtam.. Akkor szerintetek fegyverek nélkül érkeznek és csak ennyien? De komolyan...  illetve ha le van infózva hogy ti ott engem épp ki akartok rabolni akkor elkezdenek veletek csevegni?[/quote]
Fegyverek nélkül? Nem értem. Most pont hogy saját magad ellen tettél állítást, ha jól értelmezem a mondataidat.
ui: Csevegés nagyon nem is volt, hála neked a fegyver elővétellel.
Lkrcek0.jpg

dmqVMOv.jpg
 

Patrik20030515

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Cső, én vagyok Dino, ezért írok ide.

Ahogy az a logban is látható --> [22:08:18] *** Dino Winfred  lehajol, alulról felfelé átkutatja Scott ruházatát. átkutattam a ruházatodat. Szerintem egytől-egyig mindenki úgy nézi át valakinek a ruházatát, hogy az elrablott fél felteszi a kezét scriptesen és a rabló rákérdez azokra a dolgokra, amik nála vannak. Na, most, ha már nem tetted fel a kezed és hiába próbáltuk neked hosszú perceken keresztül kézzel lábbal magyarázni, hogy írd be a parancsot, legalább megemlíthetted volna /do-ba, hogy egy pisztoly is van nálad. Úgy valószínűleg teljesen más fordulatot vett volna az egész, attól függetlenül, hogy Ivanék megérkeznek vagy sem.

[quote author=undefined]A sok ooc chat használat helyett meg dc kommunikációt mellőzve lehetett volna ennél világosabban is nyomni az ic-t mert egyátalán nem volt érthető hogy akkor ott most ti mit is akartok.
[/quote]

Úgy nagyjából ötször hangzott el, hogy rakd fel a kezed, ami sikerült is az RP-ben, tehát csak világos lett számodra, hogy mi a helyzet. Toltuk is volna, világosan, mint a nap az IC-t, ha sikerül eljutni addig, hogy átkutassalak.

Az MG részhez annyit fűznék hozzá, hogy nekem túl sok véletlen egybeesésnek tűnt, abban a pillanatban, ettől függetlenül lehetséges, hogy egy elég szerencsétlen véletlennek köszönhető ez. Valószínűleg erre soha nem derül fény.

[quote author=undefined][22:12:40] *** Scott Taylor  elővesz egy fegyvert. (Colt SCAMP) Itt elfoglalták őket Rebecca  , meg Iván. Elmozdultak mellőlem teret kaptam és elővettem a fegyvert. Ráfogtam a Dinora aztán lekéselt.[/quote]
--> Én biztos, hogy nem késeltelek le, a lakókocsihoz mentem, amint elővettem a fegyvert és vártam, hogy agyonlőjjenek. David és Logan kezdett téged késelni, amint előrántottad a fegyvert, Logan melletted állt, David pedig az RP-je szerint a nyakadhoz fogta a kést. Megjegyezném, hogy abban a pillanatban, amikor te előrántottad a fegyvert HÁRMAN álltunk a közeledben késsel, ebből David elméletileg a nyakadhoz szorította, Logan mögötted, én pedig éppen mondtam, hogy levágom a disznót. A videóban látszódik, hogy David kétszer is teleportál (2:29, 3:30) , de valószínűleg a közeledben állt, ha téged késelt le, amikor megnyomta az egeret, nem pedig mást.

Szintén az előző sor logra reagálva, Rebecca az RP szituáció közben LÉPETT BE a szerverre, az RP szituáció kezdetekor csak te tartózkodtál azon a telepen, az, hogy valaki fellogol egy OOC esemény, ilyen esetben nem tudom miért folyik bele az RP-be, miért nem sétál szimplán el és várja meg, amíg vége lesz.

Szerkesztés:

A videóban továbbá látszik, hogy hiába követem le késsel a nyakadba az összes mozdulatodat és írom, hogy ne mocorogjál, mégis fegyvert rántottál, úgy, hogy hárman vettünk körbe. Ez még akkor sem állja meg a helyét, ha szerinted David abban a pillanatban már nem a nyakadhoz fogta a kését.

[quote author=undefined]Mint Rebecca szolok az esethez, én pont akkor léptem fel a szerverre mikor ez az eset történt én értetlenül álltam a helyzethez ugye többiek semmit sem szoltak mi a szitu Scott-al levolt dumálva egy szitu hogy jön és rp-zünk de utána nem válaszolt nekem gondoltam beafkolt és mikor beléptem láttam hogy kisebb brigád körbeálta Scott-ot majd pörgött az ooc és gondoltma megkérdezem mi a helyzet mikor valaki rámtámadt késsel és meghaltam, reagálni alig tudtam a helyzetre.[/quote]

Ha látom, hogy valakit egy kisebb brigád áll körbe, úgy négyen, maszkban, késsel, nekem leesik, hogy rabolják és rájövök, hogy, most logoltam fel, nem biztos, hogy ebbe nekem bele kéne szólnom.

[quote author=undefined]Hát sajnálom ki volt kapcsolva az ooc , a kevert ic ből nem igazán jött le hogy akkor most ti ki vagy el akartok rabolni. A végén pedig jól látható hogy aki kést fogott a nyakamhoz.
[22:07:22] *** David Slayton  nyakához szoritja a kést.
Az megindul Rebbeca felé és vele kezd iczni tehát már nem volt kés a nyakamnál , videóból pontosan kivehető.[/quote]

David egy szót sem szólt Rebeccához, azon kívül, hogy elnézett felé és IC írt neki, OOC jelek között, ami csakis azért történt meg, mert neked ki volt kapcsolva az OOC chat és nem lehetett veled máshogy kommunikálni.

[quote author=undefined][22:09:44] *** a Kezei fent vannak [Scott Taylor]          Innentől kezdve semmilyen ic nincs egy jó percig, arra vártam hogy most akkor mit akarnak , gondoltam rá kérdek ócé jelbe[/quote]
[22:09:48] David Slayton: (( handsup ))
[22:10:00] Dino Winfred: (( Csak kéne a parancs, hogy meg tudjalak motozni. ))
[22:10:05] Dino Winfred: (( /handsup ))
--> Ez az oka, hogy nem történik semmi, arra várunk, hogy beírd a parancsot, ami úgy tűnik hiába volt, hiszen nem volt OOC chated, mondjuk én egy ilyen szituációnál biztos beírnám a parancsot és megnézém az OOC-t, hogy nem ott próbálnak-e magyarázni nekem ezek a szerencsétlenek. Ha pedig úgy döntesz, hogy mégsem, egy ilyen szituációnál, ha jól tudom nem is kevés játszott perccel a hátad mögött, talán automatikusan beírhatnád a /handsup -ot. Az utolsó, amit ehhez fűznék, hogy miután az RP-ben felraktad a kezedet, és továbbra is írkáltunk neked IC is, hogy rakd fel a kezedet, nem lett gyanús, hogy scriptesen is fel kéne?
 

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Nálam az esetek 90%-ban van fegyver ha kell használom és mivel a házamnál volt ez az eset persze hogx résen leszek ha késsel bandáztok a parkolomba.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:674
Dexter Sosa
Téged etetnek, hogy ennyire hülye vagy, vagy megjátszod magad? Eddig kettő alkalommal ferdíted a történteket. Első ferdítés, hogy nem volt közreműködő most meg, hogy mi egyből fegyvert rántottuk és nem történt semmi csevegés IC. Én odamentem, ami a videóban is látszik beszélgetni, és pont veled kezdtem el beszélni a késről a kezedben. Nem volt nálam elővéve fegyvert, próbáltam titeket "eltántorítani" Scott kirablásából. Mivel Scottnak volt lehetősége "kiszabadulni" a kés fogásából mivel gondolom a rablónak aki oda tarottta a kést nincs 6 méteres keze, így fegyvert rántott késre. Erre gyorsan reagáltam, és Én is fegyvert rántottam.

szerk. Lester utolsó válaszához írtam ezt.
 

Patrik20030515

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Nálam az esetek 90%-ban van fegyver ha kell használom és mivel a házamnál volt ez az eset persze hogx résen leszek ha késsel bandáztok a parkolomba.

Ezzel, így, ilyen formában nem is lenne semmi probléma, ha nem akkor lépsz fel a szerverre, ez csak a mi, illetve az én véleményem, a bíráló adminisztrátor eldönti majd.

Téged etetnek, hogy ennyire hülye vagy, vagy megjátszod magad? Eddig kettő alkalommal ferdíted a történteket. Első ferdítés, hogy nem volt közreműködő most meg, hogy mi egyből fegyvert rántottuk és nem történt semmi csevegés IC. Én odamentem, ami a videóban is látszik beszélgetni, és pont veled kezdtem el beszélni a késről a kezedben. Nem volt nálam elővéve fegyvert, próbáltam titeket "eltántorítani" Scott kirablásából. Mivel Scottnak volt lehetősége "kiszabadulni" a kés fogásából mivel gondolom a rablónak aki oda tarottta a kést nincs 6 méteres keze, így fegyvert rántott késre. Erre gyorsan reagáltam, és Én is fegyvert rántottam.

szerk. Lester utolsó válaszához írtam ezt.

Szó sincs arról, hogy bárki is szándékosan ferdítse el a történetet közülünk, mi így láttuk, és tudtommal azért van így kitalálva a rendszer, hogy a másik ésszerű érveket hozhasson fel és megvédhesse magát.
Scott fegyverrántását nem látom életszerűnek, de ezt szintén a bíráló adminisztrátorra bízom. Arról, hogy ti egyből fegyvert rántottatok szó sem volt, sehol, de ez a logból is látszódik. A reagálás csupán arra szólt, hogy Scott a következőt írta:

Illetve az MG re szintén reagálva. Ha én hivom fel a Rebbecát vagy azért jön fel hogy engem megvédjen, vagy Iván azért jön oda hogy én hivtam.. Akkor szerintetek fegyverek nélkül érkeznek és csak ennyien? De komolyan...  illetve ha le van infózva hogy ti ott engem épp ki akartok rabolni akkor elkezdenek veletek csevegni?
--> Mi ezt úgy értelmeztük, hogy nem birtokolnátok fegyvert, ha nem MG lett volna, mintha Scott maga alá vágná a fát. Nem pedig arra értettük, hogy a megérkezés pillanatában nincs kézben nálatok fegyver. Úgy néz ki itt a mi részünkről történt félreértés.

 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:674
Dexter Sosa
Idézet tőle: Patrik:
Szó sincs arról, hogy bárki is szándékosan ferdítse el a történetet közülünk, mi így láttuk,
Hogy mi a fasz? Hát Ti raktatok ki egy videót, hogy Ti hogy éltétek meg, abból merítettem példát, hogy alaptalan amit felhoztok, és saját magatok ellen beszéltek.
Idézet tőle: Patrik:
Arról, hogy ti egyből fegyvert rántottatok szó sem volt, sehol,
Idézet tőle: Lester // Rólandó:
Fegyverek nélkül? Nem értem. *2 csatolt kép, ahogy fegyverrel vagyunk Rebeccával*
Szó nem volt? Akkor ez itt micsoda?

Nekem nagyon az jön le, hogy össze-vissza beszéltek, csavarjátok a történetet, egymás ellen beszéltek Ti magatok. Egyik felhozza, hogy fegyvert rántottunk a másik meg, hogy szó sem volt fegyver elővételről. Ti sem tudjátok, hogy mivan, de azért írtok egy PK-t mert lelőttek titeket.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó