Üzenetek:505
Hector
Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Hector «
Hiba megnevezése
» Nem megfelelő jelzés az LSPD-nek (?) «
Hiba bővebb leírása
» A minap illegális küldetést teljesítettünk a frakcióval, amely során egy, az egekig magasztalt és imádott sportautót kellett megfújjunk, egy csodaszép Jugulart, amelyet elhagyva az olajkutak mellett hagytak. A küldetés hívását jómagam indítottam (én tárcsáztam a megfelelő telefonszámot), viszont az NPC-vel nem én beszéltem, nem én fogadtam el a feladatot. Eddigi tapasztalataink alapján (két frakcióban is volt szerencsém kipróbálni a küldetéseket) arra a személyre jelez be a script, aki a küldetést felvette. Ugye ez sehol nincs leírva, hogy kire, mikor, hogyan. Azt tudjuk, hogy erre van egy laza 50-50% esélyünk, hogy vagy simán lejön, vagy a nyakunkba kapjuk az LSPD-t. Esetünkben, ahogy írtam, nem én beszéltem az NPC-vel, viszont a közelében voltam, amikor megmondta, hogy mi is lesz a feladatunk. Elindultam, majd az autóhoz érve nekiláttam a kis csavarhúzóval való szórakozásnak, megkell hagyni, van benne kihívás. Tetszik. Ellenben a nyakamba kaptam az LSPD-t, amelyre, ahogy írtam korábban nem számítottam. Ezért jelzem lehetséges hibaként ezt. Azt kizártnak találnám, hogy akkora szerencsétlenségem volt, hogy pont arra járt az LSPD, amikor én az autóval machináltam. Relatíve takarásban voltam, saját autó által is, de ez nem zárja ki a leírtakat. A küldetés ugyan sikeresen lement, sokminden egybejátszásának köszönhetően. Nagyon tetszik, nagyon szuper. Tapasztalataimra alapozva nyitottam most meg ezt a jelentést. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Ismétlem, lehetséges hibaként tekintek erre, amennyiben nem az, úgy is megfelelő lehet. Választ előre is köszönöm, ha hibáról beszélünk, akkor annak javítását is.
Edit: Félreértés ne essék, szuper volt ez így is, de nagyon meglepett, hogy így alakult. Nem találkoztam még ezzel sosem, pedig mentem már nem egy, nem két küldetést. «