Üzenetek:45
-
Neved: Laura Sofia Rochfort
Játékos(ok) neve: Rafael Guerrero
Panasz oka: MG, Forgalmas helyen való rablás/RP Stop alatt RP folytatás
Panasz kifejtése: Paletoban álltam az út szélén, amikor egy fekete SG4 megállt előttem és mögöttem egy cross motor természetesen én onnan tovább hajtottam, majd egy kicsivel később félre álltam Paleto után az autópályán, hogy folytassam az SMS-t, mikor Rafaelék minden indok, illeteve elő RP nélkül kijöttek elém és fegyvert tartottak rám. A videóban látható, hogy semmi IC nem volt az ő részükről, csak annyit láttak, hogy kezemben a telefon és már meg is indultak. Nos itt állításuk szerint - ami ITT részletesebben olvasható - azért tették ezt, mert folyamatban volt egy pénzszállítás és azt hitték, hogy rendőrt akarok hívni, ami nem történt volna meg, mert nem is láttam őket hogy a lakókocsinál állnak. Illetve ha jól emlékszem akkor pont RP stop volt a pénzszállításnál is. De ha pedig (ki)rabolni akartak volna, tudtommal az autópálya forgalmas helynek számít kivéve, ha illegális üzletelés folyik.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Videó az Ő szemszögükből:
Videó az én szemszögemből:
Megjegyzés: További információ van az ellem nyitott PK-ban is amit fentebb már belinkeltem, illetve én már megkaptam a büntetésem a Fear RP elhanyagolása miatt.