Üzenetek:16
one RolePlay
Panaszkönyv - Adminisztrátor(ok) ellen
Neved: Lando Kardashian
Adminisztrátor(ok) neve: MAXI
Panasz oka: Bizonyíték nélküli elítélés.
Panasz kifejtése: Bementem egy állítólagosan égő épületbe vízért. Csak nálam egy apró tűz se volt. Az egész épület körül sem volt semmi, csak el volt kerítve kordonnal. Tény hogy mondtam az ott RPzőknek hogy ne RPzzék hogy bemegyek vízért. (mert mondjuk IRL egy városban nem csak egy helyen lehet vizet venni meg telót tölteni, de ez most mellékes) Viszont nem volt már tűz mikor oda értem ezt jeleztem az adminnak is. Maxinak nem volt semmi bizonyítéka arról, hogy tényleg úgy követtem-e el a "kihágást" ahogy azt mondták neki. Maxi azt mondta volt elég szemtanú, de videót még csak nem is kért az esetről vagy képet. Egészen addig meg össze is beszélhettek, hogy mit mondjanak.Ugyanis az eljárás bő 10-15 perccel később történt mint ahogy én befutottam. Miután Maxi vázolta a szituációt az lett a sorsom hogy elteleportált a kútra és megölt. Mivel az égő épületbe futottam be, amiről még egyszer semmi bizonyítékot nem kapott.
Bizonyíték(Kép, log, videó):
Megjegyzés:A lebaszás jogos az RP elhanyagolás részéről. Viszont ha kérhetem végezze egy admin körültekintőbben a dolgát és kérjen ki bizonyítékot. Ugyanis még itt is kell képet feltölteni az esetről. És ha nekünk mint playereknek ez a kötelességünk egy PK-hoz akkor neki is legyen kötelessége bizonyítékkal alátámasztani amit tettem. Illetve más adminnak is. Mert mondás alapján bárki mondhat bármit legyen az AS vagy akárki.Mindezek ellenére mindenkinek további jó játékot kívánok.