Lövöldözés / Verekedés reálissá tétele

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» tiiskiid#3189 / Daemon Malone «

Ötleted leírása

» Szerintem alapvetően rossz a jelenlegi hitbox rendszer, fejes sincs a szerveren és van olyan fegyver aminek az erőssége egy vizipisztollyal ér fel, plusz a Macheténél is erősebb a boxer jelenleg.
Ezért arra gondoltam, bent lehetne egy mod. Ez a mod az Euphoria mod, ami sokkal reálisabbá tenne egy lövöldözést, egy gázolást, vagy akár egy verekedést. «


Csatolmányok

»
«

 

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Szükség van egy realisztikusabb rendszerre, nélkülözhetetlen.
Valahol a kettő között kellene megtalálni a megoldást. Lehet hogy régebben volt vissza élés ezekkel, de azóta rengeteget javult a színvonal én úgy látom. A frakciók sokat formálódtak, legtöbb illegális frakció a roleplay felé irányul. Alá kell írni azt, hogy a jelenlegi rendszer igen is NEM jó. Rettentően eltudja rontani a játékélményt az, hogy ha lövöldözésre is kerül a sor 20% esélyed van minden helyzetben. Szerintem itt egyesek túlzásokba vannak esve, jó lenne ha ezt is észrevennénk. Ahogy nézem a kommentszekciót kicsivel több mint a fele negatív véleménnyel van a jelenlegi rendszerről, ezen pedig valamiért nem tudok csodálkozni.
Igen, igazad van.
Valami változás az biztos, hogy kell ilyen tekintetben, mert szinte lehetetlen pozitívan kijönni egy shootoutból.
Ugye azért lett ez módosítva, hogy több taktika legyen és kevesebb 1 hit. Na, de vegyük szemügyre ezt máshonnan:

- Mennyivel jobb úgy fegyverpárbajba belemenni, hogy tudod, hogy egy kósza golyótól a fejben terülhetsz is el?
- Sokkal izgalmasabb és komolyabb felkészülést igényel minden ilyen akció. Hova bújsz el, hogyan helyezkedik el a csapat, terepszemle. Ez sokkal több taktikát igényel.

- Mennyivel jobb úgy játszani, hogy tényleg rá vagy arra kényszerítve, hogy fear RP-zz, mert egy fejestől kiesel a játékból vagy pár golyó csak az anim?
- Sokkal jobb. Legalább kevesebb robotzsaru és illegál terminátor futkozna meggondolatlanul a kereszttűzben.

Én akkor sem gondoltam azt amikor ez bejött, hogy ez teljesen jó ötlet. A jelenlegi rendszer nagyon egyoldalú és kicsit vissza is fogja a fegyveres konfliktusokat. Aki pedig azt mondja, hogy az nem RP, azt nem tudom megérteni, mert ez is egy roleplay szituáció előzménnyel, következményekkel.
Tényleg át kellene gondolni a mostani rendszert, mert nem jó, nem korrekt.
6-7 golyó (fejbe) egy AP pisztollyal egy kevó nélküli civilbe a dead. Ez nagyon rossz és rettentő immerzióromboló (amivel nincs is gond, bizonyos mértékig).
Talán egy ötlet: Célkereszt maradjon csak ne ebben a formában, legyen szórása a fegyvernek, tehát egy nagyobb célkereszt, amin belül szóródhat a golyó.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:672
Dexter Sosa
Célkereszt maradjon csak ne ebben a formában, legyen szórása a fegyvernek, tehát egy nagyobb célkereszt, amin belül szóródhat a golyó.
Ez tudtommal nem megoldható amennyire én tájékozódott vagyok ilyen téren. De igen, amikor bejött először voiceon már ott problémák akadtak ezzel a változtatással kapcsolatban.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,544
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

1.2 érkezésével az alábbi módosítások kerülnek megvalósításra:

- Fejlövés esetén +50% DMG az alap sebzési értékhez. Pl.: ha egy pisztoly eddig 10-et sebzett fejre, akkor mostantól 60-at fog.
- Bizonyos lőfegyverek sebzései módosítva.
- A Serbu, Colt Python, M60E4 és még jó pár fegyver visszakerül a szerverre, módosított sebzésekkel.
- Ökölharcnál kicsit növelve a sebzés.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó