Jogtalan Kitiltottak a szerverről

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Adam052

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Chris Robinson
panaszkonyv.png

Neved: DC: adam_0619052, Chris Robinson
Adminisztrátor(ok) neve: Shefi
Panasz oka: Kitiltott a szerverről IRL baráti körben szerverszidás miatt
Panasz kifejtése: Kitiltott a szerverről IRL baráti körben szerverszidás miatt. Ketten voltunk barátommal, senki más nem volt ott. Azért szidtam a szervert, mert kezdésként Shefi admin a kedvenc rally autómra azt mondta hogy ez használhatatlan, mert nincs benne több pontos öv. ( Ha lenne a játékba ilyen tuning lehetőség, még értelme is lenne ennek ) Aztán mondtam az IRL barátomnak hogy lépjünk ki, mert szar ez a játék.
Bizonyíték (kép, log, videó): Csatoltam a képet
Megjegyzés: Értem hogy nem szép dolog szidni a szervert, de nem tetszhet mindenkinek minden egy játékon, meg senkinek nem ment el miattam a kedve a játéktól. Wayne King volt velem akkor, és ő ugyan úgy játszaná a szervert, csak nélkülem nem, mert együtt szoktunk mindig. Nagyon sokat költöttem a játékra, nem szeretném hogy így végződjön, szerintem ez nem a helyes megoldás.

Mellékletek

• Képernyőkép 2026-06-23 200638.png
    Képernyőkép 2026-06-23 200638.png
    1.8 MB · Megtekintések: 29

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,932
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Az egész abból indult ki, hogy a Senora Road melletti crossmotor pályán egy Tailgater típusú járművel zúztál, amiért rád lett szólva, hogy fejezd be. Nagy nehezen elfogadtad a dolgot, majd utána OOC chaten szidtad a szervert. Erre nem mellesleg volt példa már DC-n a segítségnyújtás szobában is.

A Te döntésed volt, hogy szidtad a szervert, függetlenül attól, hogy tisztában voltál-e a büntetéssel vagy sem.

Az pedig, hogy mennyit költöttél a szerverre nem releváns, mert a támogatás semmilyen formában nem mentesít a szabályzat betartása alól. Ezt az ÁSZF-fel együtt elfogadtad, amikor regisztráltál.

Lehet, hogy a szidás helyett jobb időtöltés lett volna vagy a szabályzatot vagy pedig az RP alapjait tanulmányozni, mert az automatikus /me-ken, OOC-n és 1-2 szó IC-n kívül nem sok mást produkáltál a szerver logok alapján az elmúlt 1 hétben.

A panaszod jogtalan! Unban kérelmet pedig Shefinek címezve itt fogsz tudni benyújtani.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó