Szomorú, hogy egy személyes discord beszélgetés miatt nyitsz pk-t. Aminek köze sincs a szerver életéhez semmilyen formában sem. Nem értem mért itt kell kezelni a problémát.
A panaszkönyvben elég felszínesen írtad le a megtörtént dolgokat, de akkor tekintsünk a felszín alá. Megpróbálok nagyon rövid és lényegre törő lenni.
Minden onnan kezdődik, hogy te be lettél fogadva a frakcióba kegyelemmel. Viszont nem telt el egészen három nap a csatlakozásodtól fogva és már keletkeztek a problémák, melynek részese voltál te is. Hiába mentegetőzöl, hogy de nem TE. Adtad a társad alá a lovat folyamatosan, erre több tanú is van a frakcióból. A beszélgetésekben toltad a lovari szavakat, nyomtad a wanabe olah ciganyt. Már ekkor bicskanyitogató voltál a szememben. A stílusod narcisztikus és bomlasztó volt a többiekre nézve. Ami meg az IG meg nem történt sérelmeidet illetik, valójában nem is ebből a frakcióból pakolták ki a házadat erre bizonyítékod sincs. Nem hiába mondtam akkor is, de ennek ellenére is folytatva lett. Komolyan mit vártál, hogy nem lesznek következmények ekkor? Komoly atrocitásba keveredtél a frakció egyik tagjával, akivel elég csúnyán személyeskedtél. (nagyanyja halálát kívántad és társai stb..) Miután a karaktered kapott egy CK-t, fogtátok a discordot és kitöröltétek belőle a szobákat és átírtátok a nevét valami ilyesmire:
És nem mondhatod, hogy de TE nem. Érdekes módon azután történt meg mindezen dolog, hogy el lettél távolítva a frakcióból CK-d után. Mi jogon tettétek meg ezt? Tartottam a hátam és eltűrtem. (nehéz dolog volt.) 28 emberrel basztatok ki csúnyán fogalmazva, akik követték a frakció életét. Továbbá van egy hangfelvétel amiben szerepelsz, ahol egy külföldön élő honfitársad hova tartozását fitogtatjátok és sértegetitek értelmetlenül. Még mindig nem voltál benne, mi? Elfogadtam ami történt, alkalmazkodtam hozzá csináltunk egy új discordot is.
Akkor térjünk az In Game részére, itt elmagyarázom mért tartom Out Of Characternek az egészet.
Két nap elteltével az új karaktereddel lavíroztál fel-alá a kocsiddal A-lineson ami messzebb van a házadtól jóval. Egyszer csak gondoltál egyet és megálltál mellettem, csak úgy spontán. Logból idézek;
[13:26:14] Kirk Barnett mondja: Szevasz.
[13:26:20] Antoan Richardson mondja: Szevasz.
[13:26:20] Kirk Barnett mondja: Nem tudod kinek van ilyen Cabrio autója?
[13:26:24] Kirk Barnett mondja: Szürke.
[13:26:26] Kirk Barnett mondja: Két ajtós.
[13:26:29] Kirk Barnett mondja: A teteje pedig puha.
[13:26:32] Kirk Barnett mondja: Mint az enyémnek.
[13:26:42] Antoan Richardson mondja: Pont az enyémnek van olyan.
[13:26:55] Kirk Barnett mondja: Jó akkor jó lenne ha elvinnéd a házam elől vagy elvitetem.
[13:27:06] Kirk Barnett mondja: Nem tudok normálisan megállni, pont a felhajtó előtt áll, érted.
[13:27:11] Kirk Barnett mondja: Elég szar így közlekedni ott.
[13:27:17] Antoan Richardson mondja: Elintézem.
[13:27:20] Kirk Barnett mondja: Kösz.
Tudni kell azt is, hogy két nappal ez előtt még abban a kocsiban ültél te is és avval mentünk. Gondolom nem céltudatosan jöttél hozzám, hozzám kötve a kocsit. Itt nem akartam OOC-ba kezdeni, szintén megpróbálni megoldani-kezelni a helyzetet ez látszik is. Nem adtál még fél órát sem, hogy elintézem akkor már kint volt a vontató. Mi ez ha nem céltudatosan, kitervelten tettél mindent? Azt sem lehet mondani, hogy a felállódon volt a jármű, ugyanis a házad jóval odébb volt mint ahol a járművem parkolt. Erről kép elvileg lett készítve.
Megtűrtelek a sok dolog ellenére is, de te mindenképp olajat akartál önteni a már amúgy is égő tűzre.
Ami a discordos incidenst illeti emberedre találtál, ezt csak így hívják. A személyeskedésekhez köthető, nem a szerverhez. Nem tudtál elkerülni.