Kirk Barnett - Antoan Richardson

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

diabolo

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Bravon Hayes
panaszkonyvj.png

Neved: Kirk Barnett
Játékos(ok) neve: Antoan Richardson
Panasz oka: OOC Stílus, OOC Fenyegetőzés, Vállalhatatlan magatartás tanúsítása discordon egy IC dolog miatt.
Panasz kifejtése: Előzmény: A házam előtt áll már egy autó Davisen. Megálltam az értintett személy mellett az autómmal és megkérdeztem ic, hogy esteleg nem tudja kié lehet az autó. Mivel nem tudtam az autó pontos típusát, elmondtam annyit, hogy szürke, két személyes, cabrio és a teteje puha anyagból van. Erre annyit mondott, hogy az övé. Megkértem, hogy vigye el vagy el fogom vitetni mivel blokkolja a parkolót. Eltelt egy kis idő és még mindig ott állt a kocsi. Erre fel kihívtam az LSS-t akik készségesen jöttek és megkezdték volna az autó elszállítását. A végén megjelent Antoan és megfenyegetett IC, hogy felgyújtja a házamat meg kiabálta IC, hogy a kurva anyámat. Amikor közölve lett vele az LSS-es személy által, hogy ezzel bűncselekményt követ el elhajtott. Kiérkeztek a rendőrök, viszont közben Discordon, privátban elkezdett engem fenyegetni, hogy kitapossa a belemet meg hasonlók.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Amennyiben az IC történtekről kell log a bíráló adminisztrátornak akkor elküldöm.
 

Relay

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:692
-
Sziasztok! A PK-t én fogom kezelni. Várom a másik fél válaszát is, hogy mi volt az az említett OOC dolog ami miatt IC volt konfliktus.
Illetve várom a logot az esetekről.​
 

diabolo

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Bravon Hayes
Sajnos a szerver restart után valamiért eltűnt a mai logom és csak a legfrissebb van meg. Amint megszerzem valamelyik rendőrtől vagy az LSS-től csatolom. Az OOC dolog neki az volt, hogy az autója a házam előtt állt.
 

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Hali, nem kimondottan engem erint az ugy, mondjuk reszesedtem mar belole en is, de az ooc konfliktus miatti ugyet te, es a draga csabi baratod kezdte el, kezdve az ooc ck-zasaitokkal, a dm-eitekkel, hogy engem kipakoltatok, minden vagyonomat elhesegetve es minden egyeb. A magan discord beszelgeteseknek nem tudom mi koze a szerverhez illetve nem is ertem, hogy van arcod meg neked pk-t irni azok utan, hogy ti ketten, az egesz frakcionkat tonkretettetek, lekurvaanyaztatok mindenkit, ledagattoztatok egy lanyt es ra akartatok robbantani a szerb piacot a nagymamajaval es az enyemmel egyutt. Vagy ezek el lettek felejtve? Ez eszmeletlenul szanalmas! 👏🤡
 

diabolo

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Bravon Hayes
Pontosan nem tudom miért nekem írod ezeket. Tudtommal egyedül veled álltam le vitatkozni DC-n, amikoris bele álltál az egyik FK társunkba egy olyan dologgal amit régen te ugyanúgy csináltál. Az OOC CK-t meg nem teljesen értem. Meg lett beszélve, hogy a klikkek közötti háborúban aki meghal CK-zik. Ez el lett fogadva. DM-elni nem DM-eltünk. Illetve nem mi kezdtük a ház feltörést. Miután le lettem szúrva és elvették a deaglem én leálltam volna a háborúval, mivel meghaltam. Nem is mentem RP-zni velük. Aztán jött az értesítés, hogy bejelzett a házam riasztója amit a rendőrség is megkapott. Bebizonyosodott IC, hogy ki áll a betörés mögött. Én már - mint előbb is leírtam - nem terveztem visszamenni az RP-be. De nyílván ha feltörik a házam ajtaját és van arról tudomásom, hogy ki volt nem fogom szó nélkül hagyni.
 

Carlito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:105
Szomorú, hogy egy személyes discord beszélgetés miatt nyitsz pk-t. Aminek köze sincs a szerver életéhez semmilyen formában sem. Nem értem mért itt kell kezelni a problémát.

A panaszkönyvben elég felszínesen írtad le a megtörtént dolgokat, de akkor tekintsünk a felszín alá. Megpróbálok nagyon rövid és lényegre törő lenni.

Minden onnan kezdődik, hogy te be lettél fogadva a frakcióba kegyelemmel. Viszont nem telt el egészen három nap a csatlakozásodtól fogva és már keletkeztek a problémák, melynek részese voltál te is. Hiába mentegetőzöl, hogy de nem TE. Adtad a társad alá a lovat folyamatosan, erre több tanú is van a frakcióból. A beszélgetésekben toltad a lovari szavakat, nyomtad a wanabe olah ciganyt. Már ekkor bicskanyitogató voltál a szememben. A stílusod narcisztikus és bomlasztó volt a többiekre nézve. Ami meg az IG meg nem történt sérelmeidet illetik, valójában nem is ebből a frakcióból pakolták ki a házadat erre bizonyítékod sincs. Nem hiába mondtam akkor is, de ennek ellenére is folytatva lett. Komolyan mit vártál, hogy nem lesznek következmények ekkor? Komoly atrocitásba keveredtél a frakció egyik tagjával, akivel elég csúnyán személyeskedtél. (nagyanyja halálát kívántad és társai stb..) Miután a karaktered kapott egy CK-t, fogtátok a discordot és kitöröltétek belőle a szobákat és átírtátok a nevét valami ilyesmire:


És nem mondhatod, hogy de TE nem. Érdekes módon azután történt meg mindezen dolog, hogy el lettél távolítva a frakcióból CK-d után. Mi jogon tettétek meg ezt? Tartottam a hátam és eltűrtem. (nehéz dolog volt.) 28 emberrel basztatok ki csúnyán fogalmazva, akik követték a frakció életét. Továbbá van egy hangfelvétel amiben szerepelsz, ahol egy külföldön élő honfitársad hova tartozását fitogtatjátok és sértegetitek értelmetlenül. Még mindig nem voltál benne, mi? Elfogadtam ami történt, alkalmazkodtam hozzá csináltunk egy új discordot is.
Screenshot_428.png


Akkor térjünk az In Game részére, itt elmagyarázom mért tartom Out Of Characternek az egészet.

Két nap elteltével az új karaktereddel lavíroztál fel-alá a kocsiddal A-lineson ami messzebb van a házadtól jóval. Egyszer csak gondoltál egyet és megálltál mellettem, csak úgy spontán. Logból idézek;

[13:26:14] Kirk Barnett mondja: Szevasz.
[13:26:20] Antoan Richardson mondja: Szevasz.
[13:26:20] Kirk Barnett mondja: Nem tudod kinek van ilyen Cabrio autója?
[13:26:24] Kirk Barnett mondja: Szürke.
[13:26:26] Kirk Barnett mondja: Két ajtós.
[13:26:29] Kirk Barnett mondja: A teteje pedig puha.
[13:26:32] Kirk Barnett mondja: Mint az enyémnek.
[13:26:42] Antoan Richardson mondja: Pont az enyémnek van olyan.
[13:26:55] Kirk Barnett mondja: Jó akkor jó lenne ha elvinnéd a házam elől vagy elvitetem.
[13:27:06] Kirk Barnett mondja: Nem tudok normálisan megállni, pont a felhajtó előtt áll, érted.
[13:27:11] Kirk Barnett mondja: Elég szar így közlekedni ott.
[13:27:17] Antoan Richardson mondja: Elintézem.
[13:27:20] Kirk Barnett mondja: Kösz.


Tudni kell azt is, hogy két nappal ez előtt még abban a kocsiban ültél te is és avval mentünk. Gondolom nem céltudatosan jöttél hozzám, hozzám kötve a kocsit. Itt nem akartam OOC-ba kezdeni, szintén megpróbálni megoldani-kezelni a helyzetet ez látszik is. Nem adtál még fél órát sem, hogy elintézem akkor már kint volt a vontató. Mi ez ha nem céltudatosan, kitervelten tettél mindent? Azt sem lehet mondani, hogy a felállódon volt a jármű, ugyanis a házad jóval odébb volt mint ahol a járművem parkolt. Erről kép elvileg lett készítve.

Megtűrtelek a sok dolog ellenére is, de te mindenképp olajat akartál önteni a már amúgy is égő tűzre.

Ami a discordos incidenst illeti emberedre találtál, ezt csak így hívják. A személyeskedésekhez köthető, nem a szerverhez. Nem tudtál elkerülni.
 

Mellékletek

  • Screenshot_427.png
    Screenshot_427.png
    261.6 KB · Megtekintések: 16

Relay

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:692
-
Nos! Átolvastam mindent, kértem és kaptam is logokat. Ezt követően történt egy beszélgetés TS-en. Ezen a beszélgetésen kiderült még jó pár dolog a PK-t indító félről. Ide köthető az IC - OOC keverés Carlitoékkal kapcsolatban. Illetve az, hogy egyoldalúan lett leírva ez a dolog. A Discord beszélgetés nem az akkor történt IC szálból alakult ki, hanem egy régre visszanyúló és azóta is tartó személyisérelem egymás között. Legközelebb ha PK-t indítasz valaki ellen, akkor írd le a teljes történetet, mindent karöltve, minden "mellékszereplővel". Nem egy Adminisztrátort kell hibáztatni a te hiányosságaidért a Panasz könyvvel kapcsolatban, ezen gondolkozz el. A szerverhez nem köthető ez a Discord beszélgetés, rendezzétek le egymással! Zárok!

Adminisztrátor hozzászólás
A PK JOGTALAN! A PK-t indítónak pedig a szankció osztva az elkövetett szabálysértésért!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó