Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Neve: Kimiko Sato
Születési év és hely: 2006.04.13. , Miami
Súly: 52 kg
Testmagasság: 161 cm
Testalkat: Sportos
Szeme színe: Mogyoróbarna
Születési év és hely: 2006.04.13. , Miami
Súly: 52 kg
Testmagasság: 161 cm
Testalkat: Sportos
Szeme színe: Mogyoróbarna
Függőségei: Adderall
Betegségei: Kialakulóban lévő terheléses asztma, Autofóbia
Tulajdonságai:
Kalandvágyó, talpraesett
Féltékeny, gyanakvó
Az egész 2006. április 13.án kezdődött amikor Miamiban világra jött Takeshi Sato és Clementine Sato lánya, a kis Kimiko. A család elég rossz körülmények közt élt, alig tudták fenntartani magukat Clem bolti eladó és Takeshi kezdő ingatlanközvetítői fizetéséből. Mindent megtette hogy gyerekük boldogan éljen az anyagi helyzetükhöz mérten, de minden megváltozott mikor váratlanul elhalálozott Takeshi testvére, aki ráhagyott egy jelentős vagyont. Mint azt már megtanulta, a pénz nagy részét befektette ingatlanokba amelyeket kiadott, ebből egy stabil passzív bevételre tett a család szert. Takeshi ügyesen forgatta a pénzt, kiderült hogy nagy érzéke van az üzlethez. 6 éves korában Kimiko kapott egy naplót a szüleitől, aminek nagy boldogan neki is állt írni bele.
Kimiko Sato naplóbejegyzései:
2012.07.23.
Miami
Hogy is kezdjem el ezt az egészet? Kedves naplóm? Áh az túl sablonos, inkább belevágok a közepébe.
Még nem ismersz, Kimiko Sato vagyok, 6 éves kislány. Ősszel megyek iskolába, kicsit félek de legalább neked leírhatok mindent, azt is amit apuéknak nem mondok el.
Most már apunak hála egy nagyon szép házban lakunk, de tudod, régen nem így mentek a dolgok. Akkoriban egy folyamatosan beázó házban laktunk, télen mindig fáztunk, beesett az eső mert volt egy lyuk a tetőn, de szerencsére ez már a múlt. Most már akármilyen játékokat, tabletet akarok apu megveszi nekem.
Téged viszont nem ő, téged anya vett nekem. Őh meséltem hogy elestem a biciklimmel? Csúnyán kihasadt a szám, össze kellett varrják. Viszont most már alszok mert anyuék mérgesek lesznek ha nem fekszek le idejében.
2012.09.03.
Miami
Úristen ez nagyon szupi nap volt. Képzeld olyan kedves a tanárnéni és az osztálytársaim is. Sarah lett a padtársam, szép hosszú szőke haja van, ő is a közelben lakik, azt beszéltük hogy majd lehet átjön játszani hétvégén. Alig várom már a következő napokat, megyek is, minél hamarabb alszok annál hamarabb lesz reggel.
Látszólag minden jól ment a Sato családban, viszont komoly viták voltak Clem és Takeshi között Clem költekezése miatt. Napi szinten hangosan veszekedtek a 4 fal között, közben a külvilág felé azt mutatták hogy minden rendben van. Próbálták lányukat védeni és nem előtte veszekedni de egy idő után már elkerülhetetlen volt és előtte is veszekedni kezdtek.
2012.11.16.
Miami
Anyuék megint veszekednek. Félek tőlük mikor ennyire kiabálnak, inkább bebújok az ágyba és elbújok a takaró alatt. Jaj de ne félj, a 2012es világvége nem igaz, apa mondta hogy ezt csak valaki kitalálta és nem lesz vége a világnak. Remélem is mivel szeretek itt lenni.
2012.12.21.
Miami
Túléltük, nem volt világvége, szerencsére marad minden a régi. Csak anyuék ne veszekednének annyit. Félek hogy miattam van, de ma nagyon csúnyán beszélt anya apuval, még egy poharat is eltört.
A családon belül egyre nagyobb volt a feszültség, mikor kiderült, hogy Clem-nek viszonya van. Ez Takeshit teljesen kiábrándította, el akarta küldeni a lakásból Clem-et aki viszont nem akart elmenni, inkább maradt volna egyedül a lányával a házban. Takeshi kétségbe volt esve és az utolsó dolgot használta fel Clem ellen... Megfenyegette hogy ha nem megy el a házból akkor elmondja kislányuknak hogy miatta kell elváljanak.
2012.12.24.
Miami
Lassan jön a télapó, már alig várom mit hoz nekem. Anya elutazott, csak apuval vagyunk itthon de valami nincs rendben. Apa most még kedvesebb velem mint eddig akármikor, mikor elmentünk forró csokit inni nagyon sokszor mondta hogy szeret. Ennyiszer nem szokta mondogatni.
2013.02.06.
Miami
Hát igen, itt tartunk hogy anyuék elválnak. Nem akarom hogy szétköltözzenek, Jacob, tudod az osztálytársam szülei is külön élnek és mesélte hogy mennyit kell utazzon hogy lássa az apukáját. Pár nap múlva lesz a döntésük hogy kinél lakjak, félek nagyon.
Eljött a válás ideje, Kimiko anyagi stabilitást figyelembe véve édesapjához került, maradt a családi házban, míg édesanyja elköltözött szeretőjével Los Santosba, ahol leendő apósával éltek hónapokig.
2013.02.12.
Miami
Nagyon fura lesz csak apuval lenni minden nap. Anya a nyugati partra költözik, tehát nem sokat láthatom, tudod oda hosszú nagyon az út, még nem is voltam ott csak azok alapján amit apu mondott.
Takeshi nagyon szerette lányát, ezért a válás után kissé elkényeztette, de megszabott magának egy bizonyos határt hogy ne legyen túlságosan elkényeztetett gyerek a lányból és értékelje azt amije van. Kimiko sokat hiányolta édesanyját, aki viszont eléggé elhanyagolta őt, még a 7. születésnapjára se ment el mivel nem szeretett volna látni Takeshit, aki még mindig támogatta egy jelentős összeggel azok után is amik történtek mivel azt gondolta hogy csak a gyermeke anyja, nem hagyhatja hogy rossz körülmények közt éljen.
2013.04.13.
Miami
Hét éves lettem! Már igazi nagy lány vagyok. Volt nagy szülinapi partim, eljöttek az osztálytársaim is. Anya sajnos nem tudott eljönni a munkája miatt de küldött ő is ajándékot. Aputól kaptam egy Ipad Mini 3at, ez a legújabb, nagyon tetszik.
Sulis évei alatt Kimiko nagyon népszerű lány volt, nagyon sok barátja volt, folyamatosan velük lógott, közben pedig otthon besegített édesapjának a házimunkában. Apja megtanította minimálisan főzni, nagyon sokat főztek együtt ,ez amolyan szombati rituálé lett hogy minden hétvégén sütöttek valamilyen süteményt. Bár Kimikonak hiányzott az anyukája, csak két havonta látogathatta meg, ami sokszor el is maradt az édesanyja miatt. Ahogy teltek az évek Kimiko egyre bizalmasabb kapcsolatba került édesapjával, már szinte legjobb barátok lettek. Ezt a köteléket csak erősítette az hogy Takeshi mindent megbeszélt lányával és akármit is tett, nem büntette, inkább a jó útra terelte apai tanácsokkal.
2018.06.23.
Miami
Szia! Rég beszéltünk, igazából el is felejtettem hogy létezel, költözéskor találtunk meg. Azóta sok dolog történt de a fontosabbakat írom csak le. Apa szerint már igazi nagy lány vagyok amióta elkezdtem vérezni. Annyira kellemetlen, betét, tampon, mindig kell hordjak magamnál. Olyan jó a fiúknak hogy nekik nem kell ilyesmi.
2018.09.16.
Chicago
Elhoztalak magammal a kis kirándulásunkra, itt van majdnem az egész osztály csak Michael maradt ki mivel ő beteg, remélem hamar jönni fog suliba, kedves srác. Na viszont itt annyi mindent láttunk és csináltunk. Nagyon jó volt, de még most este, úh remélem ezt apu soha nem olvassa el, üvegeztünk. Tudod mi az? Körbe ültünk megpörgettünk egy üveget és akire mutatott a két vége azok szájra puszit adtak egymásnak. Engem kipörgetett a másik osztályból Shawn, őszintén örültem is neki mivel ő nagyon helyes. Lehet hogy lesz egy barátom? Remélem az menő lenne.
Ahogy a kis Kimiko kezdett felnőni, elkezdett egyre önállóbb lenni, már sokszor ő főzött magukra és intézte a mosást. Esténként néha elment barátaihoz ottalvós bulikra ahol kibeszélték az iskolában történt dolgokat. Egyik ilyen bulin a barátnője felhozta az Adderall nevű gyógyszert, hogy azzal nagyon sokat tudott javítani a jegyein és sokkal jobban tudott koncentrálni is az órákon. Kimikonak ez nagyon tetszett, ezért mikor Patrick, az osztálytársa árusítani kezdte egyből lecsapott rá. Bár nem volt rossz tanuló, de minél büszkébbé akarta édesapját tenni, ezért használni is kezdte, jegyei pedig nagyban javultak.
2020.02.14.
Miami
Sajnálom de elbuktam. Az osztályba hozott ma Patrick, tudod az osztálytársam, egy gyógyszert Adderall néven. Sandra legutóbb azt mondta segít a tanulásban és vettem is tőle, gondoltam nem árthat. Ez valami elképesztő volt, azt éreztem hogy akármit meg tudok tenni. Veszek majd tőle, ezzel sokkal többet tudok majd tanulni és jobb jegyeim lesznek, apa is biztos büszke lesz a jó jegyekért.
Mivel nem tudta hogyan kellene szedje, Kimiko minden nap vett be az Adderall-ból, zsebpénzének nagy részét erre költötte, közben pedig folyamatosan titkolózott édesapja előtt, aki azt hitte csak amiatt van ez a titkolózás hogy lánya már bőven a serdülőkorban van.
2020.03.25.
Miami
Nagy hiba volt az Adderall. Elsőre nagyon jó volt mert sokkal több dolgot el tudtam intézni kevesebb idő alatt de most már úgy érzem hogy ha nem szedek egy nap akkor csak vagyok mint egy szobanövény. Nem tudok nélküle koncentrálni. Buta voltam, de nem tudok mit tenni. Apának félek elmondani, csalódást okoznék neki. Kórházba sem mehetek mert akkor apu megtudja. Ez lenne a függőség?
Kimiko három hónapon keresztül vette még az Adderall-t osztálytársától aki viszont lebukott hogy füvet árul az iskolában ezért kicsapták. Kimiko összetört. Nem tudott sehonnan szerezni Adderall-t ezért kénytelen volt leszokni róla. Nagyon rosszul érezte magát, mint egy zombi. Nagyon megromlottak a jegyei és kénytelen volt édesapjának elmondani mi történt, mivel már orvoshoz akarta vinni. Takeshi megértő volt, szerzett különböző üzlettársain keresztül Adderallt és segített lányának leszokni szép lassan róla.
2021.05.29.
Los Santos
Sajnálom hogy egy ideje nem beszéltem veled, kezdem úgy érezni hogy te csak egy kisgyereknek voltál jó, de én már 15 vagyok, szinte felnőtt. Most anyunál vagyok mert apa megint elutazott 2 hétre üzleti útra. Képzeld, anyu összejött egy fogorvossal, Dr. Martinez. Nem tetszik ahogy viselkedik, parancsolgat mintha az apám lenne, anya pedig semmit nem szól. Alig várom hogy apa hazaérjen és menjek vissza.
Kimiko édesapja a pénz bőségében szerencsejátékozni kezdett, megszerette azt az izgalmat amit ezzel szerzett, de ez nem bizonyult jó ötletnek. Sok pénzt vesztett, de ezt végig titkolta kislánya előtt, gőzerővel dolgozott hogy helyrehozza a hibáját ám ettől csak egyre feszültebb lett, mint egy léggömb amibe fújják a levegő és csak egy fújás kellett ahhoz hogy szétrobbanjon. Mikor megtudta hogy kislányát piszkálja egy osztálytársa, egy hajszálon múlott hogy elboruljon az agya. Megkereste a házukat hogy megbeszélje a dolgot a srác szüleivel viszont mikor az arogáns stílusban viselkedett és nem akarta fiát bocsánatkérésre kényszeríteni akkor elborult Takeshi agya és megverte mind a srác apját és a srácot is. Hazaúton már tudta hogy hibázott és ez sokba fog neki kerülni de már nem volt visszaút. Hazament lányához és remélte a legjobbakat. Otthon Kimiko nem értette mi történt, egy örök sebet ejtett a lelkén apja véres öklének látványa.
2022.05.17.
Miami
Félek! Jeremy, tudod akiről már írtam hogy piszkál ma rácsapott a fenekemre, nagyon kellemetlen volt és látszik is a nyoma. Elmondtam apunak aki szó nélkül elment, több mint egy órát nem is jött vissza, akkor pedig véres volt a keze, mondta hogy hozzak neki jeget, lejegeltük viszont nem mondta el mi történt. Félek hogy bántották valakik és azért nem mondja el.
2022.05.18.
Miami
Jeremy nem jött ma iskolába, gondolom szégyelli magát a tegnapi miatt, nem is baj legalább nem fog piszkálni.
2022.05.21. hajnalban megjelent a rendőrség Kimikoék házánál és elvitték bilincsben Takeshit amiért megverte Jeremyt és édesapját. Kimi kimaradt az iskolából pár napra, csak otthon ült és sírt. Úgy érezte mindenki cserbenhagyta és az egész világ ellene és apja ellen fordult. Takeshi 2 nap múlva váltságdíj kifizetése ellenében hazamehetett, minden idejét lányával töltötte mivel tudta hogy ezek lesznek az utolsó hetek amíg együtt lehetnek.
2022.05.21.
Miami
Nem tudom mit csináljak, ma reggel a rendőrség bejött a házba és elvitték apát, azt mondták hogy megverte Jeremyt és az apukáját, pedig apa nem verekedős.
2022.07.14. volt a tárgyalás ahol Takeshi bevallotta bűnét, ami miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték és megvonták tőle a gyámság jogát, ezért Kimiko édesanyjához kellett költözzön akarata ellenére is.
2022.07.14.
Los Santos
Sajnos ez már hivatalos, anyuékhoz kell költöznöm mivel apa folyamatosan bíróságra jár, pedig ő csak engem védett meg, nem is értem ezt az egész rendszert. De igen, itt ragadtam anyuval és Dr. Martinezzel.
Nagyon szomorú volt, az egész életét kellett hátrahagynia. Versírásba kezdett, ezzel próbálta kifejezni érzéseit de nem tudott másra koncentrálni, csak édesapjára, ekkor jutott eszébe az Adderall. Felkeresett pár régi ismerőst és futárszolgálattal szállítottak neki nagyobb adagokat belőle, így be tudott tárazni előre. Újra rászokott, a versírás mint pótcselekvés vált élete értelmévé. Folyamatosan veszekedett anyja új férjével, mivel ő próbálta kicsit nevelni.
2022.08.21.
Los Santos
Ezaz! Mostmár a kis nyaralónkból írok, rábeszéltem anyut hogy engedje hogy ideköltözzek, úgyis közelebb van a sulihoz ahova fogok itt járni és nem kell Martinez képét bámulnom, helyette kinézek a hálószobából és a tengert látom. Imádom
2022.08.29.
Los Santos
Úh ez nagyon gáz volt. Épp zuhanyoztam amikor hallottam egy hangot, mintha valaki bejött volna a házba. Nagyon megrémültem, kiugrottam a zuhanyzóból, felkaptam az egyik ollót és kifutottam hogy megvédjem magam, viszont akkor megláttam őt. Martinez volt az, benézett valami ruhájáért én pedig ott álltam, ollóval a kezemben meztelenül. Életem legkínosabb élménye volt. Mihamarabb gyűjtenem kell a pénzem hogy kibéreljek valahol egy lakást.
Egyre jobban hiányzott neki édesapja és a jó kis beszélgetéseik, bár telefonon tartották a kapcsolatot, úgy érezte mintha sodródnának egyre távolabb egymástól. Kétségbeesetten keresett barátokat a városon belül mikor összetalálkozott Joe-val Santee Alley-n. Joe nagyon kedvesen bemutatta neki a helyet, majd megismerte Joe által a Santeen élőket akikkel nagyon hamar összebarátkozott. Tetszett neki Joe kedvessége viszont félt hogy a korkülönbség akadály lehet kettőjük közt.
2022.09.21.
Los Santos
Imádom ezt a helyet! Jártam a várost mikor összeismerkedtem Santee Alleyben Joe-val, ő elég sokat mesélt és bemutatott pár barátjának. Mind nagyon kedvesek, ott van Moon, Isa, DuplaD, Kudo, Jana, Shima és a legcukibb pár akit láttam Mae és Ben. Képzeld Moon nagyon kedves lány, sok mindenről lehet vele beszélgetni, olyan mint egy nővér. Tegnapelőtt este nála aludtam és megtanított csókolózni. Kicsit fura volt mivel megfogta a fenekem közbe, de legalább már tudom hogy kell, ha mégis úgy alakulnak a dolgok Joeval. Ahogy teltek a napok egyre többet beszélgettünk Joeval és igazán kedves srác, bár idősebb nálam 6 évvel de akkor is valahogy úgy érzem összetartozunk. Ma meglett végre a jogsim is, anyu vett egy kis elektromos autót nekem ajándékba, nagyon kis aranyos. Joe-t el is vittem túrázni, sétálgattunk, megfogtam a kezét.
2022.09.25.
Los Santos
Beszereztem egy jacuzzit a hidegebb hónapokra, kirakták nekem a teraszra és hát, ma este már ki is próbáltuk Joeval. Nagyon tetszett neki, igazából csak meg akartam kukkolni fürdőruciban de ahogy néztem ő is ezt tervezte. Nagyon aranyos csak kicsit félénk. Lehet én kellene kezdeményezőbb legyek?
2022.09.26.
Albuquerque
Apuval találkoztam ma, kicsit megváltozott mióta nem lakok vele, kopasz lett. A szép haját levágta és kopasz most, bár így kicsit olyan macsósabb lett. Elég rossz dolgokat mondott anyuról és arról hogy egy olcsó elektromos autót vett nekem. Megengedte hogy vezessem az autóját. Nagyon menő kocsi, egy zöld Schlagen GT bár nem könnyű vezetni de nagyon élvezetes.
Képek a napló fedelébe dugva:
Utoljára szerkesztve: