Kimiko "Kimi" Sato

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Neve: Kimiko Satokimikoelegánsabb.png
Születési év és hely: 2006.04.13. , Miami
Súly: 52 kg
Testmagasság: 161 cm
Testalkat: Sportos
Szeme színe: Mogyoróbarna

Függőségei: Adderall
Betegségei: Kialakulóban lévő terheléses asztma, Autofóbia

Tulajdonságai:

Kalandvágyó, talpraesett
Féltékeny, gyanakvó

Az egész 2006. április 13.án kezdődött amikor Miamiban világra jött Takeshi Sato és Clementine Sato lánya, a kis Kimiko. A család elég rossz körülmények közt élt, alig tudták fenntartani magukat Clem bolti eladó és Takeshi kezdő ingatlanközvetítői fizetéséből. Mindent megtette hogy gyerekük boldogan éljen az anyagi helyzetükhöz mérten, de minden megváltozott mikor váratlanul elhalálozott Takeshi testvére, aki ráhagyott egy jelentős vagyont. Mint azt már megtanulta, a pénz nagy részét befektette ingatlanokba amelyeket kiadott, ebből egy stabil passzív bevételre tett a család szert. Takeshi ügyesen forgatta a pénzt, kiderült hogy nagy érzéke van az üzlethez. 6 éves korában Kimiko kapott egy naplót a szüleitől, aminek nagy boldogan neki is állt írni bele.

Kimiko Sato naplóbejegyzései:

2012.07.23.
Miami

Hogy is kezdjem el ezt az egészet? Kedves naplóm? Áh az túl sablonos, inkább belevágok a közepébe.
Még nem ismersz, Kimiko Sato vagyok, 6 éves kislány. Ősszel megyek iskolába, kicsit félek de legalább neked leírhatok mindent, azt is amit apuéknak nem mondok el.
Most már apunak hála egy nagyon szép házban lakunk, de tudod, régen nem így mentek a dolgok. Akkoriban egy folyamatosan beázó házban laktunk, télen mindig fáztunk, beesett az eső mert volt egy lyuk a tetőn, de szerencsére ez már a múlt. Most már akármilyen játékokat, tabletet akarok apu megveszi nekem.
Téged viszont nem ő, téged anya vett nekem. Őh meséltem hogy elestem a biciklimmel? Csúnyán kihasadt a szám, össze kellett varrják. Viszont most már alszok mert anyuék mérgesek lesznek ha nem fekszek le idejében.

2012.09.03.
Miami

Úristen ez nagyon szupi nap volt. Képzeld olyan kedves a tanárnéni és az osztálytársaim is. Sarah lett a padtársam, szép hosszú szőke haja van, ő is a közelben lakik, azt beszéltük hogy majd lehet átjön játszani hétvégén. Alig várom már a következő napokat, megyek is, minél hamarabb alszok annál hamarabb lesz reggel.

Látszólag minden jól ment a Sato családban, viszont komoly viták voltak Clem és Takeshi között Clem költekezése miatt. Napi szinten hangosan veszekedtek a 4 fal között, közben a külvilág felé azt mutatták hogy minden rendben van. Próbálták lányukat védeni és nem előtte veszekedni de egy idő után már elkerülhetetlen volt és előtte is veszekedni kezdtek.

2012.11.16.
Miami

Anyuék megint veszekednek. Félek tőlük mikor ennyire kiabálnak, inkább bebújok az ágyba és elbújok a takaró alatt. Jaj de ne félj, a 2012es világvége nem igaz, apa mondta hogy ezt csak valaki kitalálta és nem lesz vége a világnak. Remélem is mivel szeretek itt lenni.

2012.12.21.
Miami

Túléltük, nem volt világvége, szerencsére marad minden a régi. Csak anyuék ne veszekednének annyit. Félek hogy miattam van, de ma nagyon csúnyán beszélt anya apuval, még egy poharat is eltört.

A családon belül egyre nagyobb volt a feszültség, mikor kiderült, hogy Clem-nek viszonya van. Ez Takeshit teljesen kiábrándította, el akarta küldeni a lakásból Clem-et aki viszont nem akart elmenni, inkább maradt volna egyedül a lányával a házban. Takeshi kétségbe volt esve és az utolsó dolgot használta fel Clem ellen... Megfenyegette hogy ha nem megy el a házból akkor elmondja kislányuknak hogy miatta kell elváljanak.

2012.12.24.
Miami

Lassan jön a télapó, már alig várom mit hoz nekem. Anya elutazott, csak apuval vagyunk itthon de valami nincs rendben. Apa most még kedvesebb velem mint eddig akármikor, mikor elmentünk forró csokit inni nagyon sokszor mondta hogy szeret. Ennyiszer nem szokta mondogatni.

2013.02.06.
Miami

Hát igen, itt tartunk hogy anyuék elválnak. Nem akarom hogy szétköltözzenek, Jacob, tudod az osztálytársam szülei is külön élnek és mesélte hogy mennyit kell utazzon hogy lássa az apukáját. Pár nap múlva lesz a döntésük hogy kinél lakjak, félek nagyon.

Eljött a válás ideje, Kimiko anyagi stabilitást figyelembe véve édesapjához került, maradt a családi házban, míg édesanyja elköltözött szeretőjével Los Santosba, ahol leendő apósával éltek hónapokig.

2013.02.12.
Miami

Nagyon fura lesz csak apuval lenni minden nap. Anya a nyugati partra költözik, tehát nem sokat láthatom, tudod oda hosszú nagyon az út, még nem is voltam ott csak azok alapján amit apu mondott.

Takeshi nagyon szerette lányát, ezért a válás után kissé elkényeztette, de megszabott magának egy bizonyos határt hogy ne legyen túlságosan elkényeztetett gyerek a lányból és értékelje azt amije van. Kimiko sokat hiányolta édesanyját, aki viszont eléggé elhanyagolta őt, még a 7. születésnapjára se ment el mivel nem szeretett volna látni Takeshit, aki még mindig támogatta egy jelentős összeggel azok után is amik történtek mivel azt gondolta hogy csak a gyermeke anyja, nem hagyhatja hogy rossz körülmények közt éljen.

2013.04.13.
Miami

Hét éves lettem! Már igazi nagy lány vagyok. Volt nagy szülinapi partim, eljöttek az osztálytársaim is. Anya sajnos nem tudott eljönni a munkája miatt de küldött ő is ajándékot. Aputól kaptam egy Ipad Mini 3at, ez a legújabb, nagyon tetszik.

Sulis évei alatt Kimiko nagyon népszerű lány volt, nagyon sok barátja volt, folyamatosan velük lógott, közben pedig otthon besegített édesapjának a házimunkában. Apja megtanította minimálisan főzni, nagyon sokat főztek együtt ,ez amolyan szombati rituálé lett hogy minden hétvégén sütöttek valamilyen süteményt. Bár Kimikonak hiányzott az anyukája, csak két havonta látogathatta meg, ami sokszor el is maradt az édesanyja miatt. Ahogy teltek az évek Kimiko egyre bizalmasabb kapcsolatba került édesapjával, már szinte legjobb barátok lettek. Ezt a köteléket csak erősítette az hogy Takeshi mindent megbeszélt lányával és akármit is tett, nem büntette, inkább a jó útra terelte apai tanácsokkal.

2018.06.23.
Miami

Szia! Rég beszéltünk, igazából el is felejtettem hogy létezel, költözéskor találtunk meg. Azóta sok dolog történt de a fontosabbakat írom csak le. Apa szerint már igazi nagy lány vagyok amióta elkezdtem vérezni. Annyira kellemetlen, betét, tampon, mindig kell hordjak magamnál. Olyan jó a fiúknak hogy nekik nem kell ilyesmi.

2018.09.16.
Chicago

Elhoztalak magammal a kis kirándulásunkra, itt van majdnem az egész osztály csak Michael maradt ki mivel ő beteg, remélem hamar jönni fog suliba, kedves srác. Na viszont itt annyi mindent láttunk és csináltunk. Nagyon jó volt, de még most este, úh remélem ezt apu soha nem olvassa el, üvegeztünk. Tudod mi az? Körbe ültünk megpörgettünk egy üveget és akire mutatott a két vége azok szájra puszit adtak egymásnak. Engem kipörgetett a másik osztályból Shawn, őszintén örültem is neki mivel ő nagyon helyes. Lehet hogy lesz egy barátom? Remélem az menő lenne.

Ahogy a kis Kimiko kezdett felnőni, elkezdett egyre önállóbb lenni, már sokszor ő főzött magukra és intézte a mosást. Esténként néha elment barátaihoz ottalvós bulikra ahol kibeszélték az iskolában történt dolgokat. Egyik ilyen bulin a barátnője felhozta az Adderall nevű gyógyszert, hogy azzal nagyon sokat tudott javítani a jegyein és sokkal jobban tudott koncentrálni is az órákon. Kimikonak ez nagyon tetszett, ezért mikor Patrick, az osztálytársa árusítani kezdte egyből lecsapott rá. Bár nem volt rossz tanuló, de minél büszkébbé akarta édesapját tenni, ezért használni is kezdte, jegyei pedig nagyban javultak.

2020.02.14.
Miami

Sajnálom de elbuktam. Az osztályba hozott ma Patrick, tudod az osztálytársam, egy gyógyszert Adderall néven. Sandra legutóbb azt mondta segít a tanulásban és vettem is tőle, gondoltam nem árthat. Ez valami elképesztő volt, azt éreztem hogy akármit meg tudok tenni. Veszek majd tőle, ezzel sokkal többet tudok majd tanulni és jobb jegyeim lesznek, apa is biztos büszke lesz a jó jegyekért.

Mivel nem tudta hogyan kellene szedje, Kimiko minden nap vett be az Adderall-ból, zsebpénzének nagy részét erre költötte, közben pedig folyamatosan titkolózott édesapja előtt, aki azt hitte csak amiatt van ez a titkolózás hogy lánya már bőven a serdülőkorban van.

2020.03.25.
Miami

Nagy hiba volt az Adderall. Elsőre nagyon jó volt mert sokkal több dolgot el tudtam intézni kevesebb idő alatt de most már úgy érzem hogy ha nem szedek egy nap akkor csak vagyok mint egy szobanövény. Nem tudok nélküle koncentrálni. Buta voltam, de nem tudok mit tenni. Apának félek elmondani, csalódást okoznék neki. Kórházba sem mehetek mert akkor apu megtudja. Ez lenne a függőség?

Kimiko három hónapon keresztül vette még az Adderall-t osztálytársától aki viszont lebukott hogy füvet árul az iskolában ezért kicsapták. Kimiko összetört. Nem tudott sehonnan szerezni Adderall-t ezért kénytelen volt leszokni róla. Nagyon rosszul érezte magát, mint egy zombi. Nagyon megromlottak a jegyei és kénytelen volt édesapjának elmondani mi történt, mivel már orvoshoz akarta vinni. Takeshi megértő volt, szerzett különböző üzlettársain keresztül Adderallt és segített lányának leszokni szép lassan róla.

2021.05.29.
Los Santos

Sajnálom hogy egy ideje nem beszéltem veled, kezdem úgy érezni hogy te csak egy kisgyereknek voltál jó, de én már 15 vagyok, szinte felnőtt. Most anyunál vagyok mert apa megint elutazott 2 hétre üzleti útra. Képzeld, anyu összejött egy fogorvossal, Dr. Martinez. Nem tetszik ahogy viselkedik, parancsolgat mintha az apám lenne, anya pedig semmit nem szól. Alig várom hogy apa hazaérjen és menjek vissza.

Kimiko édesapja a pénz bőségében szerencsejátékozni kezdett, megszerette azt az izgalmat amit ezzel szerzett, de ez nem bizonyult jó ötletnek. Sok pénzt vesztett, de ezt végig titkolta kislánya előtt, gőzerővel dolgozott hogy helyrehozza a hibáját ám ettől csak egyre feszültebb lett, mint egy léggömb amibe fújják a levegő és csak egy fújás kellett ahhoz hogy szétrobbanjon. Mikor megtudta hogy kislányát piszkálja egy osztálytársa, egy hajszálon múlott hogy elboruljon az agya. Megkereste a házukat hogy megbeszélje a dolgot a srác szüleivel viszont mikor az arogáns stílusban viselkedett és nem akarta fiát bocsánatkérésre kényszeríteni akkor elborult Takeshi agya és megverte mind a srác apját és a srácot is. Hazaúton már tudta hogy hibázott és ez sokba fog neki kerülni de már nem volt visszaút. Hazament lányához és remélte a legjobbakat. Otthon Kimiko nem értette mi történt, egy örök sebet ejtett a lelkén apja véres öklének látványa.

2022.05.17.
Miami

Félek! Jeremy, tudod akiről már írtam hogy piszkál ma rácsapott a fenekemre, nagyon kellemetlen volt és látszik is a nyoma. Elmondtam apunak aki szó nélkül elment, több mint egy órát nem is jött vissza, akkor pedig véres volt a keze, mondta hogy hozzak neki jeget, lejegeltük viszont nem mondta el mi történt. Félek hogy bántották valakik és azért nem mondja el.

2022.05.18.
Miami

Jeremy nem jött ma iskolába, gondolom szégyelli magát a tegnapi miatt, nem is baj legalább nem fog piszkálni.

2022.05.21. hajnalban megjelent a rendőrség Kimikoék házánál és elvitték bilincsben Takeshit amiért megverte Jeremyt és édesapját. Kimi kimaradt az iskolából pár napra, csak otthon ült és sírt. Úgy érezte mindenki cserbenhagyta és az egész világ ellene és apja ellen fordult. Takeshi 2 nap múlva váltságdíj kifizetése ellenében hazamehetett, minden idejét lányával töltötte mivel tudta hogy ezek lesznek az utolsó hetek amíg együtt lehetnek.

2022.05.21.
Miami

Nem tudom mit csináljak, ma reggel a rendőrség bejött a házba és elvitték apát, azt mondták hogy megverte Jeremyt és az apukáját, pedig apa nem verekedős.

2022.07.14. volt a tárgyalás ahol Takeshi bevallotta bűnét, ami miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték és megvonták tőle a gyámság jogát, ezért Kimiko édesanyjához kellett költözzön akarata ellenére is.

2022.07.14.
Los Santos

Sajnos ez már hivatalos, anyuékhoz kell költöznöm mivel apa folyamatosan bíróságra jár, pedig ő csak engem védett meg, nem is értem ezt az egész rendszert. De igen, itt ragadtam anyuval és Dr. Martinezzel.

Nagyon szomorú volt, az egész életét kellett hátrahagynia. Versírásba kezdett, ezzel próbálta kifejezni érzéseit de nem tudott másra koncentrálni, csak édesapjára, ekkor jutott eszébe az Adderall. Felkeresett pár régi ismerőst és futárszolgálattal szállítottak neki nagyobb adagokat belőle, így be tudott tárazni előre. Újra rászokott, a versírás mint pótcselekvés vált élete értelmévé. Folyamatosan veszekedett anyja új férjével, mivel ő próbálta kicsit nevelni.

2022.08.21.
Los Santos

Ezaz! Mostmár a kis nyaralónkból írok, rábeszéltem anyut hogy engedje hogy ideköltözzek, úgyis közelebb van a sulihoz ahova fogok itt járni és nem kell Martinez képét bámulnom, helyette kinézek a hálószobából és a tengert látom. Imádom

2022.08.29.
Los Santos

Úh ez nagyon gáz volt. Épp zuhanyoztam amikor hallottam egy hangot, mintha valaki bejött volna a házba. Nagyon megrémültem, kiugrottam a zuhanyzóból, felkaptam az egyik ollót és kifutottam hogy megvédjem magam, viszont akkor megláttam őt. Martinez volt az, benézett valami ruhájáért én pedig ott álltam, ollóval a kezemben meztelenül. Életem legkínosabb élménye volt. Mihamarabb gyűjtenem kell a pénzem hogy kibéreljek valahol egy lakást.

Egyre jobban hiányzott neki édesapja és a jó kis beszélgetéseik, bár telefonon tartották a kapcsolatot, úgy érezte mintha sodródnának egyre távolabb egymástól. Kétségbeesetten keresett barátokat a városon belül mikor összetalálkozott Joe-val Santee Alley-n. Joe nagyon kedvesen bemutatta neki a helyet, majd megismerte Joe által a Santeen élőket akikkel nagyon hamar összebarátkozott. Tetszett neki Joe kedvessége viszont félt hogy a korkülönbség akadály lehet kettőjük közt.

2022.09.21.
Los Santos

Imádom ezt a helyet! Jártam a várost mikor összeismerkedtem Santee Alleyben Joe-val, ő elég sokat mesélt és bemutatott pár barátjának. Mind nagyon kedvesek, ott van Moon, Isa, DuplaD, Kudo, Jana, Shima és a legcukibb pár akit láttam Mae és Ben. Képzeld Moon nagyon kedves lány, sok mindenről lehet vele beszélgetni, olyan mint egy nővér. Tegnapelőtt este nála aludtam és megtanított csókolózni. Kicsit fura volt mivel megfogta a fenekem közbe, de legalább már tudom hogy kell, ha mégis úgy alakulnak a dolgok Joeval. Ahogy teltek a napok egyre többet beszélgettünk Joeval és igazán kedves srác, bár idősebb nálam 6 évvel de akkor is valahogy úgy érzem összetartozunk. Ma meglett végre a jogsim is, anyu vett egy kis elektromos autót nekem ajándékba, nagyon kis aranyos. Joe-t el is vittem túrázni, sétálgattunk, megfogtam a kezét.

2022.09.25.
Los Santos

Beszereztem egy jacuzzit a hidegebb hónapokra, kirakták nekem a teraszra és hát, ma este már ki is próbáltuk Joeval. Nagyon tetszett neki, igazából csak meg akartam kukkolni fürdőruciban de ahogy néztem ő is ezt tervezte. Nagyon aranyos csak kicsit félénk. Lehet én kellene kezdeményezőbb legyek?

2022.09.26.
Albuquerque

Apuval találkoztam ma, kicsit megváltozott mióta nem lakok vele, kopasz lett. A szép haját levágta és kopasz most, bár így kicsit olyan macsósabb lett. Elég rossz dolgokat mondott anyuról és arról hogy egy olcsó elektromos autót vett nekem. Megengedte hogy vezessem az autóját. Nagyon menő kocsi, egy zöld Schlagen GT bár nem könnyű vezetni de nagyon élvezetes.

Képek a napló fedelébe dugva:

kimikoguggol.pngkocsinkimikoelson.pngapuschlagn.pngkimikoölben.png

Utoljára szerkesztve:

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
HCRP elbíráló hozzászólás
Kedves @Shawky

A bíráló csapattal közösen áttekintettük a lapodat, abban több realitástól eltérő és meg nem magyarázott részletet találtunk.

Alapvetően a lapod megfogalmazása és naplószerű megvalósítása tetszetős. Több pont is elhangzik, amit az olvasó számára mélyebben is kifejthetnél, hogy a történeted egy egészként tudjon funkcionálni részletbeli hiányosságok nélkül.
- Hogyan gazdagodott meg a család Kimiko első naplóbejegyzéséig?
- Szülei milyen okból váltak el? Mi okozta ennek a kialakulását?
- Kimiko apja milyen külső hatásra vált erőszakossá a történetben körülírt jelleméhez képest?
- Adderall függősége miként hat életére 2020.03.25. után?
- Milyen hatással volt Kimiko személyiségére az apja ellen indított eljárás?

Ezeken a kérdéseken felül számunkra egy borászat vezetése nem tűnik reálisnak egy ennyi idős lánynál, a történetben arról nem derül ki semmi, hogy értene ehhez bármennyire is.

Lapodat függőben hagyom a hozzászólásomtól számított 24 órára megadva a lehetőséget a fent említett részletek megválaszolására és javítására.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
[hc] Kedves @Shawky

A bíráló csapattal közösen áttekintettük a lapodat, abban több realitástól eltérő és meg nem magyarázott részletet találtunk.

Alapvetően a lapod megfogalmazása és naplószerű megvalósítása tetszetős. Több pont is elhangzik, amit az olvasó számára mélyebben is kifejthetnél, hogy a történeted egy egészként tudjon funkcionálni részletbeli hiányosságok nélkül.
- Hogyan gazdagodott meg a család Kimiko első naplóbejegyzéséig?
- Szülei milyen okból váltak el? Mi okozta ennek a kialakulását?
- Kimiko apja milyen külső hatásra vált erőszakossá a történetben körülírt jelleméhez képest?
- Adderall függősége miként hat életére 2020.03.25. után?
- Milyen hatással volt Kimiko személyiségére az apja ellen indított eljárás?

Ezeken a kérdéseken felül számunkra egy borászat vezetése nem tűnik reálisnak egy ennyi idős lánynál, a történetben arról nem derül ki semmi, hogy értene ehhez bármennyire is.

Lapodat függőben hagyom a hozzászólásomtól számított 24 órára megadva a lehetőséget a fent említett részletek megválaszolására és javítására. [/hc]
Köszönöm az esélyt a javításra. A megbeszéltek alapján hozzáadtam egy elbeszélő részt is a naplós vonal mellé ami elmagyarázza a bejegyzések közti időben történteket, valamint az irreális boros vonalat elengedtem mivel nem illik az összképbe. Remélem tetszeni fog a változás a bíráló csapatnak és izgatottan várom a döntésetek.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
Teltek a napok, Kimiko elvállalt egy kis munkát a suli mellett, ezzel kiegészítve zsebpénzét. Dris új reggelizőjében kezdett dolgozni, a Crucial Fixben, itt kamatoztathatja az édesapjával való főzésekből tanultakat. Eljött a szerda, tehát a Cockatoos buli napja. Előtte Kimiko és Joe találkoztak Kimi lakásán ahonnan 18:00 óra előtt elment Joe, azzal a kifogással hogy dolgozni megy. Kimi lepihent aztán 20:00 után gondolta hogy kinéz a bulira ahol látta hogy Joe is jelen van Aya Li társaságában. Mikor odament hozzájuk köszönni, azok bementek a ruhaboltba. Kimi zavarodottan hazasietett, el se köszönt tőlük csak annyit írt Facenetworkön Joenak hogy "Jó bulizást majd holnap beszélünk, ha nem akkor holnap után". Otthon egész éjszaka csak sírt, nem aludt egy percet sem.

2022.09.28.

Ezt nem értem! Miért nem vagyok elég jó neki? Haza akarok menni apához, nem bírom ezt. Aya... miben jobb ő mint én?

2022.09.29.

Nem értem. Egész nap ezen gondolkodtam de nem tudok rájönni miért tehette ezt. Remélem csak egy félreértés volt, de akkor is meg kell ezt beszéljem vele valamikor. Nem akarom elveszíteni őt.. szeretem.

Teltek a napok, valahogy egyik nap se sikerült találkozniuk Joeval. Eljött az október elseje amikor Ben-től megtudta Kimi hogy tüntetés lesz Santee előtt az ott száguldozó kamionosok ellen. Szolidaritásból ő is megjelent viszont hamar rosszra fordultak a dolgok.

2022.10.01.

Ez a nap hihetetlen volt. Reggel dumcsiztam kicsit Ben-nel, akkor mondta hogy tartanak egy kisebb tüntetést. Meg is tartották Ben-ék a tüntetést, de ez valami elképzelhetetlen volt. Nagyon féltem végig. Először egy nénivel beszélgettem mikor egy ősz hajú bácsi odajött egy baseball ütővel és azt mondta "Elkenem a tüntetők száját". Nagyon megijedtem tőle, főleg miután elkezdett közeledni felém de szerencsére pont odajött Kudo és akkor elment a bácsi. Ben mellé csapódtam, azt mondta ő megvéd ha akármi is történne. Egyre többen lettünk mikor nagy erőkkel megjött a rendőrség. Nem is hittem el. Fegyverrel jöttek mintha valami bűnözőkhöz jönnének. Elvitték Isa-t és Ben-t akiket le is tartóztattak később. Megjött Redd, vele már találkoztam a Redroomban, ő hagyta hogy mellette legyek, így nem féltem annyira. Ő egy látszólag is erős srác. Miután elmentek a többiek ottmaradtam még Santeen Aya-val és Keywonnal. Kicsit kellemetlen volt, de kiderült hogy ők együtt vannak tehát nem kell Joe és Aya miatt aggódnom, ettől eléggé megkönnyebbültem. Viszont visszajött az ősz bácsi és megint felém vette az irányt, elkezdtem futni de követett majd mikor Keywon mögé bújtam akkor sarkon fordult és elment. Nagyon félek tőle hogy bántani fog valamikor. Kellene valami hogy megvédjem magam, de nem tudom mi lehetne a legjobb erre. Holnap megkérdezem Kudoékat, hátha tudnak valami tanácsot adni

A tüntetésen történtek nagyon rossz hatással voltak Kimi mentális állapotára. Még jobban csalódott a rendvédelmi szervekben, ezután inkább egy fenyegetésként tekintett a rendőrökre mintsem egy biztonságot nyújtó szervezetre. Emellett elkezdett félni egyedül lenni a baseball ütős alak felbukkanásától tartva.

Utoljára szerkesztve:

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
[HC]Kedves @Shawky!

Köszönjük, hogy időt és energiát szántál karaktered megalkotásába.

Közös döntés alapján a karaktered lapja elfogadásra került, elfogadott státuszt nyertél. A továbbiakat In Game kell intézni. Küldd be a lapodat a Dashboardon keresztül, így egy adminisztrátor eltudja azt fogadni!
Gratulálok! További kellemes időtöltést kívánok.[/HC]

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
[HC]Kedves @Shawky!

Köszönjük, hogy időt és energiát szántál karaktered megalkotásába.

Közös döntés alapján a karaktered lapja elfogadásra került, elfogadott státuszt nyertél. A továbbiakat In Game kell intézni. Küldd be a lapodat a Dashboardon keresztül, így egy adminisztrátor eltudja azt fogadni!
Gratulálok! További kellemes időtöltést kívánok.[/HC]
Köszönöm szépen az esélyt! Megpróbálok minél többet kihozni magamból és vezetni a karakter életét!

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
2022.10.05.

Fú, ezt el kell már meséljem neked. Joe még azóta se írt vissza, szerintem így akart szakítani velem. Mikor legutóbb írtam beléd nem tudtam elaludni, folyamatosan az a bácsi jutott eszembe. Visszamentem Santeera, dumcsiztunk Bennel és Isával, akik elmesélték hogy Bent megverte egy rendőr, tudom hihetetlen de egy fekete mikrofonhajú néger verte meg. Ugyanez a rendőr elvileg Isát is bántotta mikor a tüntetés után bevitték. Megengedte Ben hogy nála aludjak a kanapén ha ott jobban érzem magam mint egyedül otthon. Másnap megbeszéltük, hogy még ott maradok, de kicsit máshogy alakult a dolog. Eljött hozzám jakuzzizni, tökre jót beszélgettünk aztán képzeld, megcsókolt. De ezt inkább hagyjuk, azóta már újra összejött Mae-vel tehát úgyse lesz semmi belőle. Sajnos.
Na de Isával elég sokat dumcsiztunk, bár eléggé megijesztett. Arról beszélt hogy van valami raktára ahol drogokat termeszt és drogdílerkedik, azt hittem viccel ezért ki is nevettem de akkor... elővett egy pisztolyt, még akkor is azt hittem Airsoft vagy valami de kivette a tárat... Igazi volt. Azt se tudtam mit csináljak, köpni nyelni nem tudtam, próbált nyugtatgatni de még mindig tartok kicsit tőle.
Jah és amúgy kiderült hogy asztmás vagyok. Eljött Santeera Officer Caleb, a mikrofon hajú rendőr. Nagyon megijedtem mikor megláttam, egyből felismertem hogy róla beszéltek Ben-ék. Elkezdtem zihálni, előjött a légszomj ami eddig csak tesi órán volt. Azt hittem mindennek vége... Arra eszméltem fel hogy egy mentős néni és az officer áll fölöttem. Kaptam egy ilyen pipát, azzal kell minden este befújjak, meg még egy másikat ami mindig nálam kell legyen. Most összezavart, nem értem miért bánthatta Ben-t... Fel fogom keresni hogy megköszönjem neki, hátha tudok vele beszélni kicsit. Ja és le kell szokjak erről a szarról. Egy csalódás vagyok, Reddnek is megígértem hogy leszokok a cuccról, de nem sikerült. Na de holnaptól.. kilökettem Keywonnal mindet amim volt, remélem kibírom az elvonási tüneteket.

Utoljára szerkesztve:

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
Az elvonási tünetektől szenvedve Kimiko felkereste az egyik kezelőorvosát Bryan Zeyest. Mirror parkban találkoztak ahol Kimiko kifakadt és elárulna hogy Adderallt szed és le szeretne szokni. Kapott pár tanácsot az orvostól majd elváltak útjaik. Facenetworkön előző nap felkereste a rendőr Busta Caleb hogy ha akármiben tud segíteni neki akkor keresse nyugodtan. Így is tett, ráírt hogy egy "barátja" Adderallt szedett de nem akar bajba kerülni és hogy mit kellene tennie. Busta nagyon kedvesen megadta neki a telefonszámát és azt tanácsolta hogy kerülje a rendőrséget, mivel abból még baja is származhat. Elhívta Kimikot a lakására ahol este találkoztak. Beszélgettek, kapott pár jó tanácsot Kimiko majd mielőtt távozott Busta felajánlotta neki hogy a következő nap beviszi a kórházba egy elvonó kúrára és mivel rendőr viszi be így nem fognak kérdezősködni és nem is lesz róla jelentés a rendőrségen. Kimiko ezt boldogan elfogadta, kicsit fel is oldódott, már egyáltalán nem tartja rossz embernek az officert. Ezek után Kimiko ellátogatott Santeera a barátaihoz ahol kapott egy kis füvet hogy tudjon aludni a tünetek ellenére is.

2022.10.06.

Nem bírom, nagyon rossz ez így, szétmegy a fejem, semmi energiám, hányingerem van. Még jó hogy kidobattam az összeset Keywonnal, most biztos bevenném ha itt lenne előttem. Keywon... itt alszik a kanapén most ahogy ezt írom, lehet ide is fog költözni a vendégszobába ha anyuék is belemennek. Nem szeret a húgával élni, nem tudom mi lehet a gond kettőjük közt de nem is akarok nagyon belefolyni. Szóval téged mostantól el kell dugjalak nehogy megtaláljon, az kínos lenne. Voltam a rendőrnél, aki segített mikor rosszul voltam. Sokkal kedvesebb mint ahogy a srácok mondtál, holnap azt mondta elvisz valami kezelésre hogy ne legyek ilyen rosszul, ráadásul még anyuéknak se szól sem a rendőrségnek. Kaptam Isától füvet, Ben tanácsolta hogy kérjek mert az segíteni fog aludni, nem is tudtam hogy már adott ilyet nekem, akkor azt mondta csak különleges dohányból van. Keywon megmutatta hogy kell cigit tekerni, majd elszívtuk, kicsit még dumcsiztunk de úgy érzem már bőven kezdett hatni mert olyan nyugodt vagyok. Meg is próbálok aludni, holnap nagy nap lesz

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
Kimiko elkezdte a kezelést a függőségére. Magánéletében egyre nagyobb lett a dráma, ezt nem segítette az sem hogy összetörte az autót amit anyjától kapott. Megbeszélték Mae-vel hogy találkoznak és átbeszélik a dolgot, de a dolgok eléggé elfajultak. Elkezdtek veszekedni mikor Mae beszaladt a lakásba és kihozott egy konyhakést. Kimiko nagyon megijedt, nem tudta mihez kezdjen mikor a nyakához szorította a kést. Próbálta nyugtatgatni a láthatóan ideges Mae-t, kevés sikerrel. A veszekedésük úgy végződött hogy Mae meglökte a lépcső előtt álló Kimikot, aki leesett a lépcsőn és kisebb agyrázkódást kapott. Elvesztett az eszméletét, úgy találtak rá a lépcső alján fekve, nem emlékezett semmire csak hogy Mae-vel akart beszélni. Taxival hazament mivel túlságosan szédült a biciklizéshez.

2022.10.10.

Elhanyagoltalak már megint. Nem volt energiám írni, pénteken elkezdtem a kezelést. Napi egy darab szuri, de még nem tudom meddig,de remélem segíteni fog. Még mindig ölni tudnék egy szem Adderallért, de nem lehet... megígértem Redd-nek és nem hagyhatom cserben. Összegzem neked kicsit az elmúlt napokat: Keywon nem véletlenül nincs itt, mikor itt aludt véletlenül kikotyogtam neki hogy lefeküdtem Ben-nel, ő pedig ezt elmondta Ben-nek és megfenyegette hogy vagy Bentől vagy tőle, de Mae meg fogja tudni. Szerintem nem kell elmondjam, tudod milyen cirkusz lett belőle. Ma mentem volna Mae-hez megbeszélni a dolgot, igazából Bent akarom menteni amennyire tudom. Hazudni akartam neki hogy én ráeröltetem a dolgot. Mae úgyis utál engem, most ha még jobban fog utálni az nem zavar, csak Ben legyen boldog.
Ja és Busta átvert... egymásnak akart ugratni a srácokkal, de tudom hogy kik az igazi barátaim. Isa bajba volt egyik nap, akkor kellett elhívjam Bustát hogy ne figyelje őt, beszéltem neki minden hülyeséget.
Na de visszatérve Mae-re. Nem tudtam vele ma beszélni, igazából nem emlékszem mi volt, de az orvos szerint mentem fel a lépcsőn és biztos megcsúsztam mert úgy találtak rám a lépcső alján. Kaptam egy kötést szépen a fejemre és a kezemre is, még most is szédülök kicsit. Itt van Ben tesója velem, átugrott kicsit beszélgetni, itt is alszik hogy vigyázzon rám, nagyon kedves... mint Ben.
Még a kocsit is el kell vigyem majd szerelőhöz, mikor megtudtam hogy Mae megtudta mindenhol keresni kezdetem de nem tudom hogy, de irányíthatalan lett, nekimentem egy oszlopnak. Azóta a garázsban van, remélem helyre lehet hozni.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
2022.10.13.
Nem lehet megcsinálni a kocsit azt mondja Ben... el kell tőle búcsúznom, remélem azért a következő amit apu vesz már nem fog ilyen hamar tönkremenni.

2022.10.15.
Nem értem az egészet, miért ilyen buták az emberek? Meglátnak Yun-nal és már egyből rosszra gondolnak...
Nem is meséltem neked Yunról, ő Ben tesója aki átjött mikor leestem a lépcsőn. Nagyon aranyos csajszi, igazából... szeretem őt. Pont úgy történt minden ahogy azt Moon mesélte... nagyon hiányzik Moon, ő olyan okos dolgokat mondott. Na de visszatérve, vettem a bátorságot és megcsókoltam. Kicsit fura volt így egy lányt megcsókolni de akkor megéreztem valamit... nem tudom leírni ezt az érzést de olyan jó volt. Szegényke teljesen meg volt szeppenve.

2022.10.19.
Megtörtént a dolog... Isa átjött és segített elültetni két cserép füvet. Nagyon tartok tőle nehogy egy rendőr megtalálja. Megtanított hogy kell tekerni, leszedni. Igazából jó mert így magamnak tudom csinálni és tudom gyengébbre

2022.10.23.
Yun is cigizett! Ültünk a jacuzziban, rágyújtottam és ő is szívott a fúből... igazából neki a pánikokra jó lehet, csak kicsit féltem nehogy rohama legyen tőle , de jól volt szerencsére. Imádom ezt a lányt, legszivesebben egész nap csak ölelgetném. Beszéltük hogy veszünk egy ilyen Henna tetoválószettet és akkor azzal csinálunk egymásnak ilyen menő tetkókat, legalább ha úgy van pár hét és lekopik, de ha nem akkor meg tudjuk utólag erősíteni.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
*Napló következő lapjain a szöveg kissé el van folyva a rá hullott könnyektől*

2022.10.27.
Nem tudom mi lesz velem. Meg akarok halni minthogy így éljek. Itt ez a kés... csak egy vágás lenne az egész mégis olyan nehéznek érzem. Gondolom nem érted mi a bajom... Tipikus, senki nem ért engem. Sikerült megutáltatnom magam azzal aki mindennél többet jelent nekem. Ha ezt a naplót megtaláljátok, sajnálom, de nem bírtam tovább. Anyu, apu ti nem vagytok hibásak, ti mindent megadtatok nekem amit csak kértem még a válás után is. Ma este megteszem, sikerülni fog. Megpróbálok kicsit addig ledőlni, gyakorlom a halált
*Rajzolt :)*

*Következő bejegyzés két tollal van írva, feltételezhetően kétszer fogott neki az írásnak*

2022.10.28.
Elcsesztem. Valamiért felhívtam előtte Ben-t hogy elköszönjek. Nem értem miért tettem, de ez volt a legnagyobb hibám úgy tűnik, mivel mikor elvágtam a csuklóm, mint utólag megtudtam Ben már úton volt hozzám. Másik nagy hibám volt hogy nem zártam be a hátsó ajtót, pedig mindig be szoktam zárni. Kórházban ébredtem először azt hittem meghaltam a sok fény miatt. Aztán éreztem hogy húzódik és fáj a csuklóm, rápillantottam és be volt kötve. Leszíjaztak... Érted? Leszíjaztak egy 16 éves lányt! Nagyon ideges voltam, már azon gondolkodtam hogy elharapom a nyelvem és megfulladok a saját véremben de ott volt Ben mellettem. Mellettem maradt egészen reggelig, nem tehettem meg ezt vele hogy lássa amint meghalok. Reggel jött egy doktornő aki elmagyarázta mi történt, aztán még kérdezősködött hogy mi történt. Mondtam neki pár dolgot de azt nem hogy kinek köszönhetem azt hogy az egészet elbasztam. Redd... ha meglátlak újra és nem adod vissza a pisztolyom akkor nem leszünk barátok. Ja igen, nem késsel akartam először mert ettől féltem hogy kijön a mentő valahogy... Volt a pisztolyom tudod amit még Ben adott hogy megvédjem vele magam. Azzal akartam, na érted mit csinálni csak Redd előtte elvette tőlem. De a lényeg hogy kiengedtek a kórházból és most a srácok folyamatosan figyelnek. Nem tudom hogy fogom megoldani de tuti nem fogom kivárni a novembert.

*Kicsit másabb színű tollal írva*
Buta vagyok. Kinyírni magam egy ilyen dologért... Na de mesélek inkább picit. Kedvtelenül sétálgattam, vezetgettem aztán egyszer csak oldalról nekem koccantak. Beütöttem a csuklóm, amin a varrás van. Nagyon fájt, nem is tudtam elvinni a kocsit amikor odajött Isa hogy majd segít meg hogy ne vezessek. Felidegesített, már ordibáltam vele hogy hagyjon békén mikor megjött Busta. Mondom fasza, ennél rosszabb nem is lehetne a helyzet, elkezdett ilyen rendőr szarságokat mondogatni, beültetett a kocsiba és kényszerített hogy odaadjam a kulcsot. Azt hittem bevisz letartóztatni mert csúnyán beszéltem vele de kivitt a dokkokhoz. Azt hittem meg fog verni mint Isát és Bent, de elővett egy pisztolyt. Akkor örültem volna ha lelő, úgy éreztem az a legjobb megoldás, legalább nem rontottam volna megint el. Szerencsére nem volt csőre töltve a fegyver, fejemhez nyomta és meghúzta a ravaszt. Azt hittem akkor hogy vége meghalok. Nagyon megijedtem... Beszélgettünk kicsit, nagy nehezen megnyugodtam és hazahozott hogy tusoljak, öltözzek át mert Mae-nek szülinapi bulija lesz este. Nem nagyon éltem a bulit, de ott volt Yun, akivel picit tudtam dumálni. Megbeszéltük a dolgokat, de nem mondtam el neki miért van bekötve a csuklóm, féltem hogy bepánikol. Majd holnap elmegyek hozzá és megbeszéljük. Utólag visszanézve erre a pár napra, nem értem miért gondoltam hogy a halál a legjobb megoldás. Busta ráébresztett valamire, ami miatt örökké hálás leszek neki.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
*A naplón vérfoltok, vélhetően rácsapott a vér*

2022.10.30.

Elmegy Yun, pont mint Moon, ő is Japánba megy, úgyse fog írni nekem többé. Megteszem... mostmár meg kell tennem. Szerettelek titeket Isa, Jana, Beny, Kudo, Mae, Yun, Moon, Dris és nem utolsó sorban Busta. Szerettelek anyu, apu

*Kimiko a földön fekszik, kezében görcsösen szorongatja az Entreprise Widebody 1911es pisztolyát, vértócsában fekszik, látszik rajta, hogy fejbelőtte magát. Helyszínen életét vesztette*

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó