Üzenetek:187
Kriszokos0
Neved: Junichi Teruya
Játékos(ok) neve: Ramon Serrano, Ruya Atay, Aiden Johnson
Panasz oka: Több résznél is FearRP hiánya, túlzott force-olás
Panasz kifejtése: A mai nap folyamán(2023.06.21.) este fél 11-től kezdődött egy RP száll a PD és két civil illegálos között, aminek a vége egy totális darálás lett mindkét fél részéről. A PD-sek egy Trainee bejelentése alapján reagáltak és ki mentek egy feltételezhető ház feltörésre Mirror Park-ba. Mint IC kiderült a lakás tulaj szintúgy PD-s Trainee, illetve tartózkodik ott egy másik, civil személy is. Ezen személy lenne Aiden Johnson. IC a PD részéről jött a szokásos helyi információ gyűjtés, ahol ezekre mind fény derült. Az RP folyamán a PD-sek felsorakoztak, megkezdték a behatolást két /ds után, amire nem kaptunk bentről választ (ennél a pontnál OOC sejthető volt, hogy ez már inkább túsz ejtés, mint sem házba való betörés). A PD behatolt, totális dara párbaj, majd szépen kihallgatása a két a túsznak, RP lezárás. A lényeges pontok a PD kiérkezése előtt és a behatolás előtti pillanatok. Aiden Johnson többször is a FearRP-t nem követve nyilatkozott IC, amire kapott utasítást egy fegyveres személytől, hogy ne tegye. Később IC továbbra is beszélt, még akkor is, mikor Ellie Johnson utasította csendre (IC felesége Aiden-nek, az ő RP-jében én nem véltem felfedezni ki vetni valót, szerintem a FearRP-t teljesítette).
A másik két személyre pedig szintúgy FearRP elmulasztása. Bővebben kifejtve a PD behatolása előtti pillanatban IC a házból való információ szolgáltatás helyett inkább csak egy "/Hatoljanak/-/Akkor biztos lövöldözés/" mondatot hallattak szimplán say-be, ami FearRP-t tekintve nem meríti ki azt. Hiszen arról tudtak, hogy rendőrök, de arról nem, hogy hányan vannak. Illetve a kialakult szituáció túszejtés lett, nem pedig szimpla ki rablás. Emiatt előnyösebb lett volna azt úgy is kezelni, mint szimpla "dara RP-ként".
Bizonyíték részbe csatolom Ellie logját, aki bent volt az egész szituáció alatt túszként.
A logból teljesen ki olvasható a FearRP-k hiánya.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://pastebin.com/C6YcE7p2
Megjegyzés: Röviden össze foglalva Aiden Johnson többször hibázott a FearRP betartása terén. Ramin és Ruya pedig szintúgy hibázott a FearRP terén.