Üzenetek:87
Neved: Johnny Jade
Adminisztrátor(ok) neve: Limonium
Panasz oka: AJ Rendes indok nélkül
Panasz kifejtése: Szolgálatba indultam FD-re majd megláttam a laktanyával szemben egy villogó rendőrautót ami mellett két hulla feküdt. Senki mást nem láttam a helyszínen, így járműben ülve közös rádión akartam jelenteni az esetet a BCSO felé, eközben egy lövés érte a kocsim első lámpáját. Igy rádióban jelentettem, hogy ez történt és abban a pillanatban kaptam az adminjailt. Megkérdeztem Limoniumot miért kaptam admin jail-t azt a választ kaptam, hogy Üljem le szépen a jailt. Majd ismét megkérdeztem annyi választ kaptam, hogy FearRP.. nem tartom jogosnak mivel a való életben is ezt teszem ha azt se tudom milyen irányból történt bármi és pont rádiózok akkor nem azt fogom elsőnek mondani a rádióba hogy találtam két holttestet, hanem hogy rálőttek a kocsimra.
Bizonyíték (kép, log, videó):
[16:32:34] [BCFD] [Firefighter] Johnny Jade: BCFD to BCSO itt Johnny Jade Firefighter. Jelentem Paleto Bay procopion tüzet nyitottak a kocsimra!
[16:32:51] [oneAdmin] Limonium berakott adminjailbe 60 percre a következő indokkal: FearRP
[16:33:29] PM: @Limonium [ID: 29]: Miért is kaptam FearRP-t? Mert menet közbe rámlöttek? és azt se tudom honnan?
[16:33:38] [Felhívás] [BCSO] Johann M Wilshere: Tisztelt Lakosság! Paleto Bay-ben a fegyverraktár és környéke lezárásra került. Megközelíteni a helyszínt TILOS!
[16:33:42] PM: Limonium [ID: 29]: Üld le csendben a jailed.
[16:34:04] PM: @Limonium [ID: 29]: Mit tettem rosszul?
[16:34:23] PM: Limonium [ID: 29]: Olvasd át a szabályzat FearRP szabálypontját!
[16:35:03] PM: @Limonium [ID: 29]: Menet közben meglötték egy lámpánm azt se tudom milyen irányból. nem jelenthetem be?
[16:35:50] PM: Limonium [ID: 29]: Én csak a jailt intéztem. A FearRP-re figyelj legközelebb oda.
Videó a chatemről mielött bárki meg gyanusitana log hamisitással...